Snak

Mere indhold efter annoncen

Alli: Kane skal ignorere kritikerne

Skrevet af bold
man 16. apr 2018
Tottenhams Dele Alli bakker op om holdkammerat Harry Kane, efter han havnede i modvind for at ville krediteres for et mål i 2-1-sejren over Stoke.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Betjenten
Hahaha...

Han ved, hvor god han er, og jeg er sikker på, at alle andre også ved det
"

Ja, han er da dygtig, men hvad har det at gøre med det mål han føler sig nødsaget til at stjæle et mål fra en holdkammerat?

Harry er en ubeskrivelig angriber. Han rørte helt ærligt bolden, så det er hans mål, og alle angribere ville og burde kræve det, hvis det er deres mål


YES.. Det kan Alli se, som står bagest i feltet bag 10 andre spillere som skærmer hans udsyn... Og ellers har Kane jo sværget på sin datters liv at det er hans mål...

Jeg kan hver dag til træning se, hvor hårdt han arbejder. Han vil score mål, han er en angriber, og han skal bare fokusere på sig selv. Det er jeg sikker på, han gør. Han er en fantastisk spiller og et godt menneske også


Nåååårh, hvor sødt. :)
YNWA
Skrevet af D.B.R. ©
Er det virkelig nødvendigt at bakke op om Kane på den måde. Kom nu bare videre. Afstanden er igen 5 mål op til Salah efter weekendens kampe.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Spursmp
Jeg syntes i skulle tage og læse det interview som den gamle Liverpool angriber John Aldridge har givet.

Gad vide om i ville syntes det samme om ham, hvis det var ham der havde stået fast på at det var hans mål. Han udtaler nemlig sjovt nok at han ville have gjort nøjagtigt det samme, ligesom alle andre topangribere som vil være topscorer.

Mon i snart kan blive ved med at koge mere suppe på den her.

Skrevet af D.B.R. ©
Hvem "I" henvender du dig til, Spursmp?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Gad vide om i ville syntes det samme om ham, hvis det var ham der havde stået fast på at det var hans mål. Han udtaler nemlig sjovt nok at han ville have gjort nøjagtigt det samme, ligesom alle andre topangribere som vil være topscorer. "

Ja, selvfølgelig skulle han det. Og Liverpool skulle også hånes, hvis de ligesom Spurs hjælp ham med det.

“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Spursmp
Dig blandt andet - samt alle de andre Liverpool fans der stadig har ondt i røven over den lille sag.
Skrevet af BenjiTheGunner
Om vi stadig kan koge suppe på denne Kane Fadæse? Ja det kan du saftsuseme tro. Der er suppe nok til flere måneder og Hr. Inbred fortjener al den kritik han kan få.
Arsenal FC Arsenal FC og Arsenal FC
Skrevet af Luis Suarez
Spursmp
Tror ikke liverpool fans har ondt i røven, tror bare man som alle andre synes Kane er patetisk. https://www.youtube.com/watch?v=TglaJs7EZks
LFC naturligvis
Skrevet af RødgrødMedFløde
Kane må godt nok have problemer med sit selvværd, siden halvdelen af Spurs truppen er nødt til at komme ham til undsætning.

Imens kan vi danskere glæde os over, at vores største stjerne er ydmyg og vægter holdets succes højere end personlig succes.
Skrevet af Mathews
@spursmp

Der er sgu ingen der har ondt i røven over Spurs, det kræver lige i opnår noget først. I har til gengæld voldsomt ondt i røven over Liverpool spiller CHL-semifinale, men det må også være ærgerligt at det altid er lige ved og næsten.
Skrevet af Mowgliii
Hat lige læst på Spurs´ hjemmeside, at Kane netop har gjort krav på udtalelsen fra Alli.
Skrevet af D.B.R. ©
Dig blandt andet - samt alle de andre Liverpool fans der stadig har ondt i røven over den lille sag.

Jeg har skam ikke ondt nogen steder, måske du selv skulle komme videre.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Bayliss007
Rør han den eller hvad? Jeg har ikke set den, men siden han nu er blevet tildelt målet er det jo enten rigtigt eller forkert. Så rør han den?
Skrevet af bruger 166723
Han er fandeme en teamplayer. Spurs fik en sejr, det bør være det vigtigste. At der blev indledt en sag vidner om dårlig stil. Så ømt bør ens ego ikke være.
Skrevet af Målkongen
Flere der skal tømme posen?

Tror faktisk Kane og Dele har gjort det dejligt nemt at komme af med frustrationer.

Det skal de have tak for.

Skrevet af thehappy
Var det ikk kane der scorede frisparksmålet igår mod fck.
2-6
Skrevet af Mdeden
@mowglii good one.

Kan ikke forstå at spurs fans ikke kan se det sjove i det og hvorfor de fleste andre fans kan hygge sig over Kane i den her situation. Man kan jo blive ved med at se gentagelsen og ikke ane om et af Kanes hår rører den. Og Kane bliver jo ikke topscorer i år ligemeget hvad.
Skrevet af City4Ever
Sjovt at se hvor desperate Spurs fans herinde er for at tale det ned. Uanset hvordan vi vender og drejer den, så var det utrolig småligt af Kane og utrolig lille klub agtigt af Tottenham, at rent faktisk gå videre med det til FA.

CHAMPIONS #sharkteam
Skrevet af Slettet(552157192508)
og jeg har lige læst på Finn Nørbygaards blog, at han har gjort krav på den joke.
Skrevet af tue69
Hvor er det dog bedøvende ligegyldigt med den sag. Der er helt oprigtigt få ting i verden der kan få min puls længere ned end det her.

Var forargelsen den samme hvis det var Jermaine Defoe der havde nuppet den?
annonce
0