Snak

Mere indhold efter annoncen

Alli: Kane skal ignorere kritikerne

man 16. apr 2018
Tottenhams Dele Alli bakker op om holdkammerat Harry Kane, efter han havnede i modvind for at ville krediteres for et mål i 2-1-sejren over Stoke.

Læs hele nyheden her
Hahaha...

Han ved, hvor god han er, og jeg er sikker på, at alle andre også ved det
"

Ja, han er da dygtig, men hvad har det at gøre med det mål han føler sig nødsaget til at stjæle et mål fra en holdkammerat?

Harry er en ubeskrivelig angriber. Han rørte helt ærligt bolden, så det er hans mål, og alle angribere ville og burde kræve det, hvis det er deres mål


YES.. Det kan Alli se, som står bagest i feltet bag 10 andre spillere som skærmer hans udsyn... Og ellers har Kane jo sværget på sin datters liv at det er hans mål...

Jeg kan hver dag til træning se, hvor hårdt han arbejder. Han vil score mål, han er en angriber, og han skal bare fokusere på sig selv. Det er jeg sikker på, han gør. Han er en fantastisk spiller og et godt menneske også


Nåååårh, hvor sødt. :)
YNWA
Er det virkelig nødvendigt at bakke op om Kane på den måde. Kom nu bare videre. Afstanden er igen 5 mål op til Salah efter weekendens kampe.
Y. N. W. A. #JFT97
Jeg syntes i skulle tage og læse det interview som den gamle Liverpool angriber John Aldridge har givet.

Gad vide om i ville syntes det samme om ham, hvis det var ham der havde stået fast på at det var hans mål. Han udtaler nemlig sjovt nok at han ville have gjort nøjagtigt det samme, ligesom alle andre topangribere som vil være topscorer.

Mon i snart kan blive ved med at koge mere suppe på den her.

Hvem "I" henvender du dig til, Spursmp?
Y. N. W. A. #JFT97
"Gad vide om i ville syntes det samme om ham, hvis det var ham der havde stået fast på at det var hans mål. Han udtaler nemlig sjovt nok at han ville have gjort nøjagtigt det samme, ligesom alle andre topangribere som vil være topscorer. "

Ja, selvfølgelig skulle han det. Og Liverpool skulle også hånes, hvis de ligesom Spurs hjælp ham med det.

“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Dig blandt andet - samt alle de andre Liverpool fans der stadig har ondt i røven over den lille sag.
Om vi stadig kan koge suppe på denne Kane Fadæse? Ja det kan du saftsuseme tro. Der er suppe nok til flere måneder og Hr. Inbred fortjener al den kritik han kan få.
Arsenal FC Arsenal FC og Arsenal FC
Spursmp
Tror ikke liverpool fans har ondt i røven, tror bare man som alle andre synes Kane er patetisk. https://www.youtube.com/watch?v=TglaJs7EZks
LFC naturligvis
Kane må godt nok have problemer med sit selvværd, siden halvdelen af Spurs truppen er nødt til at komme ham til undsætning.

Imens kan vi danskere glæde os over, at vores største stjerne er ydmyg og vægter holdets succes højere end personlig succes.
@spursmp

Der er sgu ingen der har ondt i røven over Spurs, det kræver lige i opnår noget først. I har til gengæld voldsomt ondt i røven over Liverpool spiller CHL-semifinale, men det må også være ærgerligt at det altid er lige ved og næsten.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
annonce