Snak

Mere indhold efter annoncen
Kane har sit personlige rum omkring sig og ryger bolden igennem det er det hans mål!
Randers FC.
Om vi stadig kan koge suppe på denne Kane Fadæse? Ja det kan du saftsuseme tro. Der er suppe nok til flere måneder og Hr. Inbred fortjener al den kritik han kan få.

Husk at gemme lidt af indebrændtheden til St. Woolwich Day. Den falder tidligt i år.
Vi kan godt blive enige om, at det ikke er verdens største sag, men personligt synes jeg stadig, at det er småligt at gøre så meget for at tage et mål fra en holdkammerat. Det er selvfølgelig helt fair, at andre synes noget andet.

Nu kan jeg selvfølgelig tage fejl, men det virker, som om kritikken af Kane mest kommer fra folk, der tager pis på ham på twitter og andre steder. Mon ikke han kan klare det? Der er selvfølgelig kogt en del suppe på det efterhånden, men det er da en situation, man sagtens kan have lidt sjov med.
At folk nu gør grin med ham pga det mål og den barnlige måde han og klubben har håndterede det på,er han selv uden om.der ingen chance for han når salah..Syntes det fint folk driller ham med det..
Synes det ligner bolden får en snitter, når man ser scoringen fra højre side (målmandens højre).
Alle driller jo Kane med det her, selv studieværterne, lad da folk more sig lidt.
Stor fan af Premier League.
Syntes faktisk han er til grin. Havde sku respekt for ham før det her, men tænk at han går i pressen og udtaler sig på den måde at den ´snitter´ ham og derfor er hans mål... Kæft det er grimt. Han ved at Eriksen er den bedste på det hold og derfor har lidt ondt....
Det er bare så hylende morsomt, at den man er blevet til et meme..
Syntes det er fint at kane bliver drillet lidt med det.

Men at nogle fans nærmest går i selvsving og sviner både kane og klubben er sgu lidt komisk imo. Bare se er par af kommentarerne i denne tråd ( også lidt komisk at største parten af disse brugere holde med samme klub )
Hahahahah Alli din fis!
Stort dilemma, Eriksen burde snart tage skridtet op men samtidig så har spurs brug for en type som Eriksen, det gælder både på banen såvel som udenfor banen.
annonce