Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Stagger Lee

Så vidt jeg ved, er det svære at forsvar (specielt mod Barcelona) end at spille bolden i trekanter..
Real fik det resultat de kom efter. Barca scoret én gang (med lidt held)
Så Real en klart en klasse bedre.
Barca er altid i mest boldbesiddelse. Deres spil ville være mere interessant at kigge på, hvis de blir mere effektive med deres boldbesiddelse og ikke mindst mere direkte. Den er for kedelig og ensformig deres stil.

Smag og behag. Jeg er jo en dem, der synes det er fedt, de spiller deres spil hver gang, og ikke lader modstanderen diktere taktikken i nogen nævneværdig grad. Så længe filosofien er i orden er det rigeligt for mig. Man kan ikke vinde det hele, så jeg er fint tilfreds med Pokalen, to x super cup og VM for klubhold. Skulle det bilve til en CL-titel igen vil det være endnu en kæmpe sæson, selvom mesteskabet glippede.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
@ evoxx

Det altid meget nemmere at forsvare, ligegyldigt hvem du spiller imod. At skabe kampen er det sværeste.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
@Stagger Lee

Hvilket Barcelona så tydeligvis ikke er særligt gode til da de ofte taber til defensivt-disciplinerede hold
Hver gang Ariel åbner munden får man mere respekt for ham. En såkaldt omvendt John Faxe - Mr. Spock Spot on!
@Stagger Lee
At have bolden mest betyder jo ikke man skaber kampen. På trods af over 70% boldbesiddelse formåede Barca stadig ikke at slå Real på hverken scorede mål, skud på mål, skud indenfor rammen og hjørnespark. Det er lige netop i kampe som disse jeg ikke forstår hvorfor man holder sig til det samme koncept igen og igen. Er man bagud og tvunget til sejr, så er det da med at omstille sig en smule og spille mere direkte i stedet for at spilde tid med unødvendige pasninger på egen banehalvdel.
@ evoxx

Det altid meget nemmere at forsvare, ligegyldigt hvem du spiller imod. At skabe kampen er det sværeste.


Real Madrid spillede jo netop, som man bør gøre imod Barcelona. De stod dybt, og søgte at opsnappe bolden i afleveringerne, hvilket også skabte rimelig mange gode chancer. Helt fortjent at Real Madrid vandt. Barcelona blev simpelthen læst. Barcelona havde selvfølgelig bolden mest, men hvorfor skal det være et argument hver gang? Det gælder ikke om at have bolden, men om at score flest mål... åh gud.
Manchester United &... ingen andre! - Paul Scholes er tilbage <3
Tør øjnene Stagger, sejren var fuldstændig fortjent. Ville dog have klædt Real Madrid ikke at trække tiden så meget, men det ser man trods alt alle steder verden over.
Alonsos takling var imo ikke til hverken gult eller frispark.
@Rooney,

Det er jo fordi der er romantik i at det offensive hold skal vinde kampene. Det er der sympatien ligger hos de fleste fodboldpassionerede.
Der er jo ingen der gider at se et hold der spiller defensivt i alle kampe, vinde et mesterskab. For det er jo ikke ret interessant at se på.

Real havde kopieret Chelseas taktiske oplæg og det er måden at slå Barca på. Det er jo en fair nok taktik, især når Real bruger den, da de i alle andre kampe selvom spiller underholdende og offensiv fodbold der falder i de fleste romantikeres smag.

Det handler om at vinde - måden er ligegyldig.

Jeg synes også det var helt fortjent at Real vandt selvom det svier lidt i mig. :)

Ahh?
Kammy

+1
Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
annonce