Snak

Mere indhold efter annoncen
Skulle GOAT være definitionen på en af de "gode" fodboldfans,


Jeg er bare overordnet set god.
Hvad er gået min næse forbi, siden man kalder ham Kasper? Skulle det være et eller andet?


Da Vally’s spillede sin første hjemmekamp mod Randers overlod Alpha capo-tårnet til én der gerne ville synge for på en sang for ham… og han startede så et kampråb for “Kasper Vallys”… Det passede klart bedre til rytmen i råbet… og så er det jo en stående joke på Sydsiden nu.
Tag i ind og syng for Kasper Vallys, sammen med Brøndby support
Hvor gammel er du ? Den var sjov første gang -enten er du meget ung eller meget gammel at du ikke kan huske du har fortalt den før !! Det her emne er faktisk vigtigt - vigtigt at Alpha opløser sig sig så Brøndby fans igen kan blive husket for de gode ting, og ikke alt det latterlige Alpha render rundt og laver - nogen forstår bare ikke vigtigheden i hvad det vil sige at støtte klubben - håber fanme de får lov til at betale de bøder klubben har fået
Hvorfor vælger I at være talerør for en flok kriminelle voldsmænd, Bold.dk? Pinligt!
Var på stadion igår. Stemningen fejlede ikke noget indtil kort før tid.
Fint . Alpha var også i tvivl om hvorvidt de skulle bakke alle spillere op og behandlingen af Vallys har medvirket til holdets krise og man har skabt en masse uro og ballade.
“Er vel bare et eksempel på en hooligan/plastikfan, der ikke aner hvad spillerne på "sit" hold hedder, men som går mere op i at sniffe coke og slå på tæven, end spillet på banen.”

Prøv at bytte hooligan og sniffe coke og slå på tæven, ud med medlem af Brøndby support. Det er hvad der sker hver eneste gang en tilfældig fra en officiel fanklub får en megafon til de kampe, det går fuldstændig i hat og briller. Tænk st have skændtes i en måned om hvor vidt man skal synge for Vallys eller ej. Til sidst overgiver Alpha sig og siger til medfans, at de kan komme i capo tårnet og få mikrofonen og synge for ham, hvis de vil det. Og første gang en person ude fra overtaget mikrofonen, bliver hele sydsiden komplet til grin i hele Danmark og synger “kaaaaasper vaaallys”, for den mest udskældte spiller i klubben, som de ville give en god oplevelse. Det er jo vildt komisk. Og på samme tid ret forudsigeligt.

Stemningen i går var da i øvrigt piv ringe, ift. en normal BIF sejr over fck. Som neutral seer, var det tydeligt at stemningen ikke var organiseret og på niveau med normalt.
Sjovt, at S12 har overhalet dem som #1 og så tager man en midlertidig pause - istedet for at tage kampen op...
Jeg er bare overordnet set god.


Du har ramt forkert på dit tastatur. Det hedder ged - ikke god.
Silkeborg IF
annonce