Snak

Mere indhold efter annoncen

Alves: Meget følelsesladet at være tilbage

Skrevet af bold
tir 18. apr 2017
Juventus' Dani Alves er følelsesmæssigt påvirket af at være tilbage på Camp Nou, som i otte år var hans hjemmebane.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Tropico
Håber inderligt, at Iniesta inviterer ham over, når der skal tages holdfoto, som man så med Ronaldinho, da han vendte tilbage efter sit skifte til Milan. Han fortjener det i den grad, da han har gjort sin pligt til perfektion gennem otte år. Kæmpe fejl at lade ham gå.
Skrevet af EverywhereWeGo
Enig, tropico!
Skrevet af ACMNEWERA
Nu er det jo ikke noget iniesta bare kan gør i en CL-KAMP. Kampen mellem milan og Barca var en venskabskamp, der så vidt jeg husker også var til ære for Ronaldinho
Skrevet af Ini
Præcis ACMNEWERA.

Jeg er ikke engang sikker på, om man overhovedet må have spillere fra det andet hold på det officielle kampfoto? særligt i UEFA-regi..

Dog fortjener Alves helt bestemt en særlig form for hyldest. Det kunne være enormt smukt, hvis Barca-spillerne har fundet på en eller anden kreativ gestus, der indenfor de lovlige rammer, kunne overraske Alves!

Kampen mellem Milan og Barca var helt rigtig en afskedskamp for Ronaldinho. Den blev spillet ved Barcas årlige Gamper-jubilæumskamp, som er en form for opvisningskamp, de spiller hvert år i pre-season mod en inviteret modstander. En kamp, der både fejrer klubbens jubilæum, men også har til formål at præsentere holdet for sæsonen. Her er der særligt opmærksomhed omkring eventuelt nye spillere.

5-0 29. november 2010, selv Jeffren scorede...
annonce
0