Snak

Mere indhold efter annoncen

Amager overraskede med 3-0-sejr på Falster

Skrevet af bold
søn 24. okt 2021

Nykøbing FC tog søndag eftermiddag imod Fremad Amager i et opgør mellem 1. divisions nummer seks fra Falster og ligaens sidsteplads fra Amager.Læs hele nyheden her
Skrevet af StoutPåStadion
Den havde jeg ikke set komme, herlig overraskelse!
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af Dolf63
Haha, så kender man Nykøbing igen. Syns også det ville være underligt hvis, i skulle spille med i toppen. Det er meget mere spændende når i er med i nedrykningsspillet, altså lige som i plejer.......
Skrevet af bmp77
1 halvleg var svag fra NFC - Fremad A var gode og kyniske i udnyttelse af chancer.
Da Gehrt kommer ind i pausen for NFC, viser han igen hvor vigtig han er for NFC.
Lige pludselig hænger al spillet sammen igen !

Utroligt at NFC ikke får bare ét mål, i det skydetelt mod Fremad målet i perioder af 2 halvleg. Nogle sindssyge kanon redninger Fremad målmanden har idag

Hvad skete der ved 3-0 målet til Fremad ??
Jeg tror ikke der var en eneste på stadion der fangede det....
Linjevogteren markere for enten frispark eller offside, og alle på stadion tror at målet er underkendt. Lige pludselig efter ændrer dommeren så mening og fløjter for mål, men store protester til følge.
Underkendte dommer Jonas Bæk sig egen linjevogter og første fløjt for annullering af målet, eller hvad skete der ??
Det så godt nok mærkeligt ud fra stadion af
Skrevet af Lifetec
Tillykke til Fremad Amager med den vigtige sejr.
I burde have ført med 3-0 efter 20 minutter, men resten af kampen stod der NFC på. Desværre var NFC ekstremt uskarpe i begge ender af banen, og så lukker de to tidligere Næstved-spillere Pryts og Munksgaard kampen med hhv. kanonredninger og mål - mere irriterende kan det vel næppe være som NFC-fan.
Jeg synes egentlig det var et forsøg værd, at spille 4-4-2 med Lindberg og MK fremme, når nu Gehrt ikke kunne spille fra start. Jeg kan generelt godt lide to "rigtige angriber" på banen, men det gik desværre slet ikke i dag. Systemskiftet ved pausen og indskiftningen af Gehrt gjorde, at vi dominerede stort i 2. halvleg.
Kampen viste igen, at vi er utroligt afhængige af Gehrt, hvis vi vil spille teknisk god fodbold. Få nu forlænget hans kontrakt hurtigst muligt!
Men ja vi kender NFC igen. Efter to imponerende sejre over FCK og Helsingør er vi tilbage på jorden igen. Top 6 bliver umådelig svært, når vi ikke har flere strenge at spille på. Vi skal bare være glade hvis vi ikke rykker ned!
Man kan så deprimerende bemærke, at tilskueropbakningen på sydhavsøerne alligevel ikke fortjener 1. divisionsfodbold. Fremmødet nærmer sig efterhånden det pinlige - men respekt til de få der møder op.
Skrevet af Lifetec
@bmp

Jeg forstod det heller ikke.... men jeg gætter på linjedommeren løfter flaget fordi der er en spiller i offside, men at dommeren vurderer, at spilleren ikke har haft indflydelse på spillet.
Skrevet af bmp77
@lifetec

Og jeg er helt enig med dig - trist og meget skuffende at vi kun var 625 på stadion idag.
Jeg ved godt der var håndbold samtidig ovre i Maribo hallerne, det er efterårsferie og nogle måske valgte at se BIF-FCK på TV...
Men ja, det var skuffende og stemningen var til 2. division

PS - en anden ting der undrede mig mht. til tilskuere....
Jeg synes altid der er en ret stor gruppe Fremad fans med, som giver den gas på alle fronter. Jeg så ikke én eneste Fremad fan idag ?!
Skrevet af Lifetec
Jeg tænkte det samme. Hvor blev alle de normalt så festlige Fremad Amager fans af?
Skrevet af pritty
@Lifetec: "Top 6 bliver umådelig svært, når vi ikke har flere strenge at spille på. Vi skal bare være glade hvis vi ikke rykker ned!.."
Enig i det meste du skriver, og ja top 6 ser lige nu problematisk ud, men at vi skulle "vi" skulde være i nedrykningsfare på længere sigt, hvor "strengene" kan udvides, er lige tidlligt nok at vurdere,og temmelig pessimistisk!
Skrevet af Lifetec
Jeg er den fødte pessimist :-)

Faktum er at vi lige har tabt til Kolding, Køge og Fremad Amager. Kan vi ikke vinde over modstandere af den kaliber, så kommer vi til at kæmpe hårdt for at undgå nedrykning, særligt når man tænker på de problemer holdet tidligere har haft med at komme ud af "onde cirkler". Desuden ved vi, at Koch smutter til nytår. Det bliver svært at finde en erstatning på samme eller bedre niveau, så der er intet der tyder på "strengene" bliver udvidet - men lad os håbe.
Den næste kamp er enormt vigtig. En sejr over Jammerbugt kan forhåbentlig vende bøtten!
Skrevet af Allan FA
Fremads fans møder fortsat ok talstærkt op hjemme, men udebaneopbakningen er nok præget af et år med afgang af stort set hele spillertruppen, flere profiler på mærkværdig vis til ejernes bulgarske klub, og utallige nederlag. I det hele taget ejernes tilsyneladende manglende interesse i klubben føles håbløs.

Skrevet af Forhammeren
En gang Næver..
Pryts insisterer vist på at lave det ene mirakel efter det andet mod NFC

FAE er meget afhængig af at han har en god dag.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Allan FA
Pryts har leveret på højt niveau denne sæson og gjorde det også sit første halve år, forårssæsonen var dog meget svingende, og der er stadig store dele af fanskaren, der mener Dannevang var bedre. Jeg holder af begge, men Pryts har højere topniveau
Skrevet af Forhammeren
Pryts kunne stå i superligaen hvis han havde stabiliteten.

Der er stadig åbent hus og rammer han ikke dagen er det Hobro.
Kanstrup ligner ikke den store frelser.

Det spiller måske også en rolle for nogen fans at Danne er en amagerdreng med stort A.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af femmerbolden
Et NFC varemærke er at være i boldbesiddelse. Hvorfor indledes kampene så ikke med ønske om boldbesiddelse fra kampens begyndelse, men udskydes indimellem til langt inde i 2. halvleg?
I kampen mod Hvidovre startede man offensivt med noget der lignede "bænken ", og skiftede sent i 2. halvleg, husker at Pleidrup, Mathias Kristensen og Mikkel Andersen blev indskiftet sent i forløbet med markant spilovertag til følge. HIF kunne" parkere
bussen " og forsvare 1-0 føringen til slutfløjt.
Gårsdagens kamp i Lollands Bank Park mindede en smule om kampen i Hvidovre. Trænerteamet starter igen med en tvivlsom offensiv, hvor kombinationer mislykkes og afslutninger er stort set ikke eksisterende. Resultat 0-2 efter 45 minutters dræbende NFC spil.
Indskiftning af Gehrt og Jessen og kampen ændrer fuldstændig karakter med et massivt pres mod Pryts mål, dog uden NFC scoring. Hvorfor lægger trænerteamet ikke ud med formationen man anvender i 2. halvleg i gårsdagens kamp i stedet for at " spilde " 1. halvleg med noget der minder en lille smule om et træningspas. Så vi her nok engang en taktisk fejldisposition fra trænerteamets side? Havde man startet kampen i stærkeste opstilling ville billedet ved halvtid angiveligt have set anderledes ud, en påstand kunne være at Fremad Amager IKKE ville være foran med 2 mål. En anden påstand ville være at Fremad efter 45 minutter i "karusselen" ville være tappet en del for kræfter, efter at være løbet forgæves i deres forsøg på at komme i boldbesiddelse, og skulle NFC fører ved halvtid, er den defensive midtbane og " muren " solid nok til at afværge Fremad Amagers offensiv i denne sekvens af kampforløbet.

Det ligner en dårlig udnyttelse af truppens ressourcer!

Der er nok engang en Gehrt til forskel. 10`eren bringer magi i spillet, og alle bliver med hans ankomst en klasse bedre. Fint indhop af Villads Delvin der gjorde sig bemærket med fin teknik og hurtige fødder. Måske en kopi af Emilio Simonsen, man har jo lov at håbe.
Skrevet af Lifetec
Hvorfor lægger trænerteamet ikke ud med formationen man anvender i 2. halvleg i gårsdagens kamp i stedet for at " spilde " 1. halvleg med noget der minder en lille smule om et træningspas. Så vi her nok engang en taktisk fejldisposition fra trænerteamets side?


Gehrt var småskadet og kunne angiveligt kun holde til 45 minutter (og i bedste tilfælde ville Claus nok gerne have sparet ham endnu længere for at undgå, at skaden forværres). Man kan så diskutere om man skulle starte eller slutte med ham på banen. Claus valgte at slutte med ham på banen, men det kan sagtens være du har ret i at kampforløbet havde været anderledes hvis Amager var blevet "kørt rundt i karrusellen" i 1. halvleg som de blev i 2. halvleg. Jeg vil dog forsvare Claus Jensen med, at det nok er meget få trænere der tør starte med en spiller som maksimalt kan spille 45 minutter (og måske mindre).
I forhold til Jessen må jeg bare sige, at han har en dejlig fandenivoldskhed selvom ikke alting lykkedes, og jeg hører til dem der gerne ser ham på banen mest muligt. Men var vi kommet foran er han jo også fin at skifte ind til nogle skarpe kontraløb.

Der er nok engang en Gehrt til forskel. 10`eren bringer magi i spillet, og alle bliver med hans ankomst en klasse bedre


100% enig!

Fint indhop af Villads Delvin der gjorde sig bemærket med fin teknik og hurtige fødder. Måske en kopi af Emilio Simonsen, man har jo lov at håbe.


Han ser spændende ud. Håber også han udvikler sig og kommer op på samme niveau som Emilio, som jeg for øvrigt ikke forstår vi ikke gav mere spilletid da han var i klubben. Skønt med spillere der kan lidt ud over det sædvanlige. Det er nu også vigtigt, at Delvin slår til, da jeg ikke tror vi skal regne med andre erstatninger for Koch når han smutter til nytår.
annonce
0