Snak

Mere indhold efter annoncen
Som Liverpool og Madrid fan havde jeg også valgt Rooney. Han er en holdspiller, han løber sindsygt meget, gør altid hvad SAF vil have ham til, og er bare fantastisk.
Madridista til jeg dør, intet kan ændre på det. Er også Liverpool fan. Mourinho er verdens bedste træner. Sympatiserer med West Ham, Udinese og Schalke 04.
Er jeg den eneste, som slet ikke fatter den kære Carlo´s argumentation? Underlig udtalelse? Fair nok, han hellere vil have Rooney, men jeg synes, at det er en yderst ejendommelig udtalelse :)
Som Liverpool og Madrid fan havde jeg også valgt Rooney. Han er en holdspiller, han løber sindsygt meget, gør altid hvad SAF vil have ham til, og er bare fantastisk.Nu kan jeg jo tage fejl, men jeg er næsten sikker på, at hvis du kunne vælge mellem en af de 2 til Real, ville du vælge Messi.
Puha den er squ svær og sluge. Da jeg så overskriften tænkte jeg, ok han vil hellere spille imod Rooney end Messi. Så læste jeg artiklen. Nægter at tro at manden har sagt det der.
I barca er Messi jo en mester til at sætte sine medspiller op.
Men selvfølgelig er Barca bedre på samtlige pladser foran for forsvaret end United er. Det skulle lige være minus højrekant hvor Valencia spiller fantastisk.

Men hvis Ancelotti hellere vil have en angriber som scorer 15 mål i en sæson end en som laver 50+ og 25 assist så er det jo hans problem. Jeg ved ikke hvor mange assist Rooney har lavet, men jeg tror ikke han er oppe på 25.

Til dem som siger han cruiser gennem La Liga, ja det gør han, også fordi han er verdens bedste, men han er altså også topscorer i CHL. De Engelske holds angribere har samme mulighed der som Messi, men de har bare ikke klassen, for tiden vel og mærke.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
Messi har efterhånden cruiset forbi samtlige PrL tophold, så den forstår jeg ikk helt
Er det bare et tilfælde at 95% af alle FCK fans også er R. Madrid fans, eller hvad?
@boldmongolos

"også kommer barca medløberne"

Rigtigt flot skrevet... du er sgu da for dum.
@Lillejh ... HAHAHAHAHHAHHA! Var helt flad over din første kommentar! Især fordi jeg lige havde læst Ferguson nyheden!

Og beundringsværdigt at det er alle dem med en Barcelona signatur, som synes denne kommentar fra Ancelotti er helt ude i hampen ...
KakaMis er en bamse. - Jeg har aldrig kommenteret dommere, og jeg vil ikke bryde en livslang vane p.g.a. latterlige Tom Øvrebø! .. Er vi alle egentlig ikke bare \\\"medløber fans\\\"?
Og beundringsværdigt at det er alle dem med en Barcelona signatur, som synes denne kommentar fra Ancelotti er helt ude i hampen ...

Der er vel ikke noget at sige til, at vi synes denne kommentar er langt ude i hampen..
@F-I-A - Nej, bestemt ikke .. men Messi ville ikke klare den ligeså godt i PrmL. Ligesom han fint beviser min pointe når han spiller for Argentina, han er da en fantastisk spiller, men han cutter lige en del af toppen når han ikke er hos sine Barcelona mennesker.
KakaMis er en bamse. - Jeg har aldrig kommenteret dommere, og jeg vil ikke bryde en livslang vane p.g.a. latterlige Tom Øvrebø! .. Er vi alle egentlig ikke bare \\\"medløber fans\\\"?
Football-is-art

Mit hjerte tilhører FC Barcelona.
Er stor tilhænger af offensiv fodbold.
Elsker at se Iniesta med bolden.
Elsker at se Messi på en fodboldbane.
Elsker at se, hvad Xavi ser.
Elsker at se Puyol give sig for holdet.
Elsker bare alt ved Barca..

ej altså.... Kvalmende
Premier League
annonce