Snak

Mere indhold efter annoncen

Ancelotti forsvarer anfører Casillas

tir 14. okt 2014
Real Madrid-træner Carlo Ancelotti mener ikke, Iker Casillas plads på holdet skal være op til debat. Ancelotti vurderer, han er klubbens bedste målmand lige nu.

Læs hele nyheden her
Selvom jeg synes, at Casillas over den seneste sæsons tid har vist langt flere svaghedstegn end dem, Ancelotti påpeger, så synes jeg stadig, at det er usmageligt at pifte af en klublegende som Casillas. Det er fair og til dels forståeligt, hvis man hellere så Navas i kassen for Real Madrid, men at pifte på Bernabeu af en spiller, der har givet så meget for klubben som Casillas, er godt nok lavt. I hvert fald i min optik. Det ville vel svare til, at der blev piftet af en spiller som Iniesta (eller Xavi) på Camp Nou efter, at han er startet sæsonen uden at sætte et ben rigtigt. Det ville være uhørt.

Jeg er Barca-mand, så selvfølgelig håber jeg ikke, at Casillas kommer tilbage på sit gamle niveau, mens han er i Real, men jeg kunne sgu godt unde manden en smule mere medvind i de her tider. Han er en af de Real-spillere, jeg har altid har haft super meget respekt for, og det gælder både hans fodboldevner og hans attitude på banen.
Barcelona since the days of Rivaldo Vítor Borba Ferreira.
Jeg fatter ikke hvordan såkaldte "fans" af RM kan være bekendt at pifte af Casillias. Men jeg forstod heller ikke hvorfor Mou bænkede ham, eller Ancelotti gjorde for den sags skyld. Casillias er indbegrebet af en hædersmand, og burde være den fremmeste good-will ambassadør for den klub. Synd
Jeg holder med fodbolden, det hold der bruger bolden bedst har fortjent at vinde.
Navas i målet og Sergio Ramos som ny anfører. Casillas er færdig og en udskiftning i målet vil være på sin plads.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Nej man fatter det ikke..
Men det hjælper ikke noget at kalde dem "fans", for det er Nu engang sådan kulturen er i Spanien og det er nok svært at lave om på selvom det for resten af europa syntes tåbeligt og lavt
Hans niveau er virkeligt faldet i de sidste to år, interessant om han bliver rigtig god igen.
Et mål indkasserede han i Copa del Rey ... han vandt CHL og så har han i øvrigt lavet tre fejl:

CHL-finalen
Spanien ved VM
Sidste uges landskamp

Men det går nu trods alt an. For han leverer stadig refleksredninger i verdensklasse.
Tidernes bedste hold kan KUN være Madrid 1956-1960.
annonce