Snak

Mere indhold efter annoncen

Andersson slap for rødt: Føler mig heldig

Skrevet af bold
søn 18. sep 21:40

Joel Andersson føler sig heldig over, at han slap for rødt, da han gik hårdt til Mohamed Daramy i en glidende tackling. Læs hele nyheden her
Skrevet af KennethANTI1964
Absurd han ikke får rødt!
Men hold kæft en fed kamp (udover resultatet 🙄🙈 ) hvor begge hold spillet godt!

FORZA FC!💙🤍
Skrevet af CopenhagenSaint
"Flot" af VAR igen igen - KÆMPE fejl
Skrevet af grumblesnake
@KennethANTI1964
Enig. Jeg håber begge hold kommer til at højne niveauet igennem sæson så de her storkampe faktisk bliver et udstillingsvindue for ligaens bedste fodbold og ikke bare dem med størst intensitet og tænding.

Det var fedt at se begge hold være i stand til at sammensætte lange angreb og komme til afslutninger og hvordan de skiftedes til at tage initiativet. Det er dens slags spilbilleder jeg forbinder med de bedst storkampe i Europa, men meget sjældent har kunne opleve i Superligaen.

Capellas er selvfølgelig stadig meget tidligt i holdets udvikling og 1. halvleg var det mest det gamle FCM vi så, så jeg forventer at de kommer til at blive markant bedre i løbet af sæson og at de måske har brug for et transfervindue til før udtrykket helt er på plads.

Jeg er måske mere i tvivl med hensyn til FCK, for Thorup har trods alt haft holdet et godt stykke tid uden at der helt har været den udvikling man kunne have håbet på, men jeg ved heller ikke helt om han har fået den hjælp han skulle bruge og derfor er jeg også tvivl om en trænerskifte ville flytte så meget. Men når de er bedst spiller de noget rigtig besnærende fodbold, så det håber jeg sådan set bare at vi kommer til at se fra dem mere kontinuerligt.
Skrevet af KennethANTI1964
Grumblesnake: helt enig!
Mht fyring af Thorup er jeg selv virkelig i tvivl. Når det er godt som idag, er det virkelig godt, men der alt for langt imellem.
Omvendt ser jeg bare heller ikke afløseren for mig. Hvem sku det være?
Personligt tvivler jeg på neestrup er klar endnu. David Nielsen som nogle nævner siger jeg nej tak til.
Nogle nævner Bo S, hvilket jeg ser som urealistisk pt.
Selvom jeg som FCK’er langt fra er tilfreds, så hælder jeg til at give Thorup til vinterpausen.

Hvem tænker du ( og andre brugere ) på?🤷🏼‍♂️
Skrevet af sterhard
Hov mit indlæg forsvandt
Skrevet af Mac2907
Jo jo, Fodboldloven består af 90% dommerskøn (herunder også i VAR-vognen). Men med Fodboldloven i hånden og ser situationen kan Joels handling 10 ud af 10 gange læses som “spil som i alvorlig grad er utilladeligt” dvs. udvisning. Og især bagefter med gerningsmandens (kæmpe respekt for Joel) forklaring: spillet skulle stoppes, altså var BOLDEN IKKE SPILLE-OBJEKTET. Men det hele bliver efterhånden pseudo-forklaringer og søgen febrilsk efter en lille “åbning” i Fodboldloven som VAR-teamet klynger sig til. “What football expect” - husk det mentes fra fodboldens epicenter FA….
Skrevet af Slettet(021211222109)
VAR bør jo ikke foretage skøn, VAR er et hjælpemiddel, det har ingen beføjelser i kampen, der er én mand til at dømme kampen, og det er hoveddommeren. Der skal VAR assistere.
Så er det da klart at de danske dommere bliver ved med at være på så absurd ringe niveau, når der sidder en mand bag en skærm og dommer, sammen med alle os der sidder i sofaen.

Personligt har jeg altid været for VAR, men jeg dynes det fylder for meget i det nuværende format. Det fratager totalt dommerens evne til at tage en selvstændig beslutning, bare se offsides, linjedommeren tør ikke dømme dem længere selvom spilleren er 2 meter offside, de venter lige på et signal fra VAR.
Dommeren tør heller aldrig dømme mod VAR, selv på dem hvor man kan arugmentere for og imod. Løber han først til skærmen, så er der allerede fløjtet
Skrevet af Konsulenten
Denne udtalelse giver JBLs udlægning det sidste dødsstød. Spil efter bolden og først kontakt på støvlen - han fastholder det ovenikøbet med kommentaren “jeg er stensikker vi har set den mange gange i VAR rummet”
Skrevet af Slettet(140658231801)
Klokkeklart rødt kort. CBL siger det er fordi han rammer støvlen. Men alle andre end den gamle blinde mand, kan jo se kontakten sidder højere og JA´s støvleknopper trækkes ned af benet på MD. Den bør endda give op til 5 kampes karantæne. Det er så grimt, at det i min optik sætter spillet i miskredit. Svinestreg....
Skrevet af Lasse599
Kobey

Rolig nu... 5 kampe....
Du må se meget lidt fodbold så...
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af harder31
Kun Claus Bo Larsen holder fast i gult kort, alle andre med et nogenlunde syn kan se kontakten starter højere oppe på benet, og ikke foden som VAR vognen stædigt påstår.

Sjældent gerningsmanden indrømmer handlingen nok var til rødt kort, respekt for den ærlighed. Heller ikke en tilfældighed han blev flået af banen efter den tackling.

Der går kun et par dage, så har mere fornuftige mennesker fortalt Claus Bo Larsen, at han bør ændre holdning.
FCK above all | Aston Villa inden de vandt CL i 1982 | Brønshøj siden Kent Nielsen og Michael Manniche var teenagere
Skrevet af Klopptimist
FORZA FC!💙


Heja fodboldklub ?

Mjaeh - så er du da helgarderet i det her tilfælde... ;-)
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Nordvestjysk
Ja, der er klart farlig spil. Trak han den ikke helt oppe fra maven og ned?
Tag jer nu sammen og se ordentligt på billederne. Joel rammer ham på støvlen, det er kun Viasat´s blinde kommentator og så dem fra FC Kongelige Teater der ikke kan se det.
Skrevet af grumblesnake
@KennethANTI1964

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se hvad Kjetil Knitsen i Bodø/Glimt kunne udrette i en klub på FCKs størrelse, for han repræsenterer i høj grad den retning som jeg ønsker at se FCK fortsætte i.
Det er nok som Bo Svensson ikke realistisk, men det ville være min favorit.
Neestrup kender jeg bare ikke nok til, men han skabte fundamentet i det Viborg hold der imponerer alle i øjeblikket, så helt dårlig er han nok ikke. Ellers holder jeg virkelig meget af Kent Nielsen og det han har skabt i Silkeborg, så hvis Knutsen ikke er en mulighed, ville jeg meget gerne se ham i FCK.
Arrogance får man dog ikke meget af, hverken positivt eller negativt 😁

Men grundlæggende afhænger det også af om man får de rigtige forudsætninger, for hvis det ikke er på plads, kan det være lidt lige meget hvem der er træner.
Skrevet af Jay79
Slap af, det havde knapt nok været gult i England
annonce
0