Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af siposip
Der er jo sådan set ikke noget galt i ordet Homo med mindre man gør det til noget meget negativt, hvilket det jo ikke er...Syntes måske også at folk skal tænke på at adrenalin ikke ligefrem gør dig særligt intelligent at høre på, det er jo derfor myten om den dumme sportsmand lever, da de fleste interviews bliver lavet et par minutter efter at man har været helt oppe at ringe.

Har det dog fint nok med at fjolset får 5 dages karantæne, der virker ikke til at være mange lyskontakter tændt i ham også uden adrenalin-påvirkning samt at der jo beviseligt er et homofobi-problem i fodbold.

Men måske vi også skal give folk en chance engang imellem, man må vel godt træde ved siden af et par gange, hvis man oprigtigt angrer sin handling og undskylder til dem der bliver såret over ens ordvalg.
Ideen om det perfekte menneske der altid tænker,ser ud og gør det rigtige er en farlig illusion ingen af os kommer til at kunne leve op til...
Skrevet af Sir , moderator
@HGW

"Jeg husker heller ikke nogen sager med så nederdrægtige kommentarer af en fodboldspiller. Fra fans efter Fischer, ja! Men vist ingen spillere. Bjelland havde vist en gang en sag hvor det kunne lyde og se ud som om der blev sagt noget upassende"


Det er ikke Mike Jensen du tænker på?

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/broendby/article4175321.ece

Dette er en signatur.
Skrevet af 24601
Ens tro på samfundet bliver godt nok ikke større når man læster nogle brugers syge indlæg.. kom lige ind i det 21. Århundrede til os andre, tak!
Skrevet af RaSMuS.
@Alle her i tråden, som bedre kunne lide det i gamle dage

Hvis nu Riel havde råbt noget racistisk, hvad havde I så ment? Havde karantænen så været på sin plads, eller havde fem dage også været overilet?
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af JamesBond123
5 dage ?

Men hvad med den anden... får han ikke også straf for at være homo?


*JOKE OBS* DET ER BARE EN DÅRLIG JOKE.. IKKE BAN MIG ;) *JOKE*
Skrevet af Slettet(522254212008)
Vi bevæger os dag for dag hen imod, at fortolke Zidane-Materazzi episoden således, at det var Materazzi som var det største svin på banen. Zidane nikkede ham jo bare en skalle, hvorimod Materazzi krænkede Zidane ved at kalde hans søster en luder.

Et gult kort havde været en passende straf.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af Peter Nielsen
Er det så meget værre at kalde nogen en "Fucking Homo" end at kalde dem "Fucking Spasser" ? Selvfølgelig skal der slås ned på hatecrimes, og man skal tale ordentligt til hinanden. 5 dage alligevel, for noget der er sagt mens pulsen er helt oppe og adrenalinen pumper for fuld skrue.

Personligt havde jeg hellere set en bødestraf på en månedsløn eller lignende. Rent fodboldmæssigt har han intet gjort galt, og at han får 5 spilledages karantæne kan han i princippet være ligeglad med så længe han stadig får sin løn. Det går i bund og grund mere ud over klubben.

Jeg synes det virket lidt for PC at slå så hårdt ned på homofobiske tilråb sagt i kampens hede. Det støder lidt min retfærdighedssans at et stupidt tilråb som ikke er andet værd end at ignorere straffes hårdere end de værste taklinger.
Skrevet af Slettet(522254212008)
Hvis nu Riel havde råbt noget racistisk, hvad havde I så ment? Havde karantænen så været på sin plads, eller havde fem dage også været overilet?


Hvad hvis Riel i stedet havde råbt heterosvin til ham? Skulle han så også straffes med fem dage? Her bliver hetero brugt som skældsord, men lur mig om dette var blevet straffet med mere end maks 1 dags karantæne.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af NiPutoCaso
Sig mig engang er i helt fra forstanden at bruge "adrenalin" og "blodet pumper" som undskyldning for hate-crimes? Kæft mand.. Folk skal sku da opføre sig ordentligt, uanset.
Velkommen til et nogenlunde civiliseret samfund! Care to join?

Hvor er i bare direkte pinlige!!!!
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af Gun-L
Synes det lyder voldsomt, selv om det naturligvis ikke hører sig til at tale sådan. Men alle der har spillet fodbold på et vist niveau, ved at man sviner hinanden til.

Men kunne godt tænke mig at vide hvor lang karantæne han fået hvis han havde givet en skalle eller lavet en "Roy Keane som på Alf Inge Håland"
Skal selvfølgelig her siges jeg holder ikke med Lyngby eller ej heller synes udtalen er i orden.
Skrevet af Slettet(421819211104)
Selvmordsraten er stadig højere hos homoseksuelle end heteroseksuelle. En artikel fra Berlingske i 2019 siger 1.5 gang højere. Homofobi er tilsyneladende et reelt strukturelt problem i Danmark. Det kan derfor være svært at sammenligne det med en spytklat eller hård tackling. Jeg synes at straffen skal være så hård at fodboldspillerne stopper med det. Om det er 1 eller 10 dage er jeg sådan set ligeglad med.
Superligaen F.C.København
Skrevet af Peter Nielsen
For det skal da i hvert fald straffes med 14 dage i spjældet, minimum. Det er kun rimeligt.

Naturligvis er det ingen undskyldning, (at man er oppe i det røde felt), men det kunne godt ses som en formildende omstændighed. Det ville da have været værre hvis Riel inden kampen blev fløjtet op havde gået over og sagt "jeg vil ikke spille med det bøssesvin"

Mon ikke de fleste af os har sagt noget de ikke helt mente i en situation hvor man har været oppe og skændes. Det er naturligvis også lettere at tilgive end hvis man fyrer en sviner af helt uden "provokation"

Som sagt jeg så hellere at der blev givet bødestraffe for tilråb. Karantæner er i princippet gratis for spilleren der begår forseelsen og går i bund og grund mere ud over klubben. Jeg tror ærlig talt også det ville have en større præventiv effekt hvis homofobiske tilråb kostede en månedsløn.
Skrevet af RBF80
Av.

Jeg havde helt glemt Mike og de lidt for hyppige tåbelige bemærkninger og handlinger fra hans Brøndby-tid.

Jeg håber i bund og grund bare, at han forsøgte at sætte lidt fut i rivaliseringen og ikke mente halvdelen af de udtalelser han kom med; for de er godt nok grænseoverskridende usympatiske.

Nu er 2010 længe siden og man må da håbe, at han er modnet som person.

Da Bendtner var i Norge fik jeg set lidt Rosenborg-kampe (det er jo helt pinligt at indrømme, at jeg frivilligt har set norsk fodbold...) og der bar Mike anførerbindet. Det tyder på, at gadedrengen er blevet voksen?
Han spillede i øvrigt en fornuftig gang bold i Rosenborg (også uden bolden) og med masser af positiv dedikation og med et godt overblik.

Skrevet af Slettet(442020220602)
Hvis han præsterede at råbe dette efter udvisningen er han jo skadet på øverste etage

"Herpå blev Riel udvist af dommer Jakob Kehlet, inden Lyngby-spilleren på vej ud af banen sagde ´jeg er ligeglad, han ER fucking homo´, hvor han ikke var ophidset, fremgår det af kendelsen."
SAaB Korabi Peshkopi Churchill Brothers AaB U. Sucre
Skrevet af XSDU
Emilfu

Du har helt ret. Han var netop fremragende hos Helsingør, i den sæson hvor de rykkede op, fra 1.division.

Han var heller ikke helt ringe, i de kampe han nåede at få for dem i Superligaen. Men så snart han skiftede væk, gik det galt.
Skrevet af Slettet(462131200912)
Forskellen på spyt og homofobi er at du med det første angriber en person og med det andet en gruppe af personer. Jeg synes det er fair at homofobi (eller racisme som er sammenligneligt) straffes hårdere end spyt.
Skrevet af VernerAlbertRask
Jeg synes den er svær. Det er helt på sin plads med en karantæne, men det blegner lidt i forhold til andre karantæner hvor modstanderen bliver sat ud i lang tid.
Den tidligere Brøndby legende Wilczek fik 2 dage for sin voldsomme albue.
Hvor Fodboldens Disciplinærinstans lagde vægt på, unødig stor kraft og uden blik for andet end modspilleren, og at han derved bringer modspillerens sikkerhed i fare.

Det gav 2 dage karantæne i samme udvalg, og i det perspektiv virker 5 dage for tilråb lidt voldsomt.
Skrevet af Doc.
Forskellen på spyt og homofobi er at du med det første angriber en person og med det andet en gruppe af personer. Jeg synes det er fair at homofobi (eller racisme som er sammenligneligt) straffes hårdere end spyt.


Så ord skal straffes hårdere end vold? Jeg synes det er helt sort, at folk kan have sådan en holding men okay.
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af BKF


Sig mig engang er i helt fra forstanden at bruge "adrenalin" og "blodet pumper" som undskyldning for hate-crimes? Kæft mand.. Folk skal sku da opføre sig ordentligt, uanset.
Velkommen til et nogenlunde civiliseret samfund! Care to join?

Hvor er i bare direkte pinlige!!!!


Damn du er skinger at høre på. Fordi man hidser sig op, betyder det ikke at man får mere ret.
Der er vel ikke nogen ved deres fulde fem, der blåstempler hate crimes.

Er problemet ikke at ord som homo, svans og perker i årevis er blevet brugt som skældsord og hensigten ikke er at nedgøre hverken homoseksuelle eller indvandrere. Derfor er det selvfølgelig stadig forkert.. ro på :D


Bingo.
Boldklubben Frem - Ægte København! West Ham Utd - Forever blowing bubbles Valencia CF - Amunt
Skrevet af Nicodemus
Doc.

Så ord skal straffes hårdere end vold? Jeg synes det er helt sort, at folk kan have sådan en holding men okay.


Det er der heller ikke nogen der siger at de skal...
https://www.dbusjaelland.dk/nyheder/2016/september/seriehold-udelukkes-efter-vold-mod-dommer-og-spillere/

Det kommer også an på forseelsen... Principielt så er der et loft på 16 års fængsel og livsvarig karanæne for vold.
Det er der ikke for ordbrug.

At du så ikke mener at det der er blevet sagt er så slemt, er noget du må ligge og rode med.
Hvis Riel havde losset spilleren i hovedet imens han lå ned, ville han formodentlig få en voldsdom og en meget længere karantæne end "blot" 5 dage.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0