Snak

Mere indhold efter annoncen
pibbles - du er med på at Ankersen både er bestyrelsesformand i FCM og Co-director of football i Brentford ? , hvorfor han har en mening om hvad der kan / skal ske i begge klubber .
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
moderator
Op med niveauet FC Mesterskab. På dette forum er der fans af alle klubber og hvis du ikke kan håndtere dette, så findes der jo ulvegraven o.lign.
Dette er en signatur.
@FC mesterskab

Jeg er AGF fan. Prøv at gå ind og læs mine svar på nogle af de tråde, som du kan se, at jeg har været aktiv i. Jeg vil tro, at der ikke er noget mønster i, hvilket parti jeg oftest tager. Faktisk holdt jeg med FCM i kampen mod FCK forleden, så det der kan du godt pakke væk.

Men jeg kan godt forstå, hvorfor du bare fejer det væk, når det totalt afmonterer din påstand.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Hvorfor sende en check til Herning, når nu FCM ligger i Ikast?
Leeds
@tossegod det er et problem, hvis der findes rigmænd, konsortier mm. Som ejer flere fodboldklubber, da det er med til at skævvride konkurrence situationer. Tag fx redbull koncernen, er de unge spillere ikke klar til Leipzig kan de ryge til Salzburg- Liefering eller New York, det gør at man kan have en klub som måske har 2-300 spillere tilknyttet, det kan gøre det nærmest umuligt for andre klubber at tiltrække spændene unge spillere, eller gøre at de for dem nuppet fra deres egen talentfabriker blot for at se dem ryge videre på lån til en satelitklub. Chelsea er også et godt eksempel, tror jeg så en opgørelse engang for et par sæsoner siden hvor de havde tæt på 100 spillere på lån i diverse klubber fx Vitesse. Derfor bryder jeg mig ikke om det, der kan også opstå interesse konflikter som du selv er inde på hvis de fx. Mødes europæisk, også kan man også frygte at den ene klub kun er sat i søen til at genere indkomst til den anden klub, som måske er ejerens første prioritet.

Du skriver at det er vagt at jeg kriser at man som fodboldfan har svært ved at bryde sig om at en mand ejer flere klubber. Jeg synes at det er total "sell out" at man som fodbold fan ikke er modstander af det.
@FC mesterskab 3/6

Det er jo svært at modargumenterer imod at fcm er Superligaens bedste hold i år, da de er kronede mestre. Men hvor meget tror du folk kender til lille fcm ude i de store udland, jeg vil påstå at langt de fleste vil pege på FC København hvis de skal nævne en dansk klub, og måske Brøndby for nogen af de ældre generationer. Ja FCMs hold har været det bedste i år, men det er ikke ensbetydende med at det også er den bedste klub.

Hvilket klubbens (manglende) europæiske resultater er et klart vidnesbyrd på. Ligeså med deres manglende fankultur. Der skal mange faktorer til at skabe en god klub, kun resultater for at skabe et godt hold. Deri ligger en kæmpe forskel, og på det punkt når fcm ALDRIG FC København til sokkeholderne.
annonce