Snak

Mere indhold efter annoncen

Ankersen: FCM-fans skal håbe på Brentford

Skrevet af bold
lør 11. jul 2020

FC Midtjyllands Rasmus Ankersen understreger, at det bliver en fordel for FCM, hvis Brentford rykker op i Premier League.Læs hele nyheden her
Skrevet af 80Aarhus00
Jeg er med på, at det objektivt er det større at komme i pl end at vinde den danske superliga. Men burde et bestyrelsesmedlem i Fcm ikke sætte et mesterskab over en klub i England? Måske det bare er mig, der ikke ved nok om, hvad hans rolle er i det store samspil, når det er samme ejer. Men det klinger lidt mærkeligt, at det skulle være så vigtigt.
Skrevet af Ditmer-K
Hvor er jeg glad for min klub ikke er en andenrangs klub i et eller andet internationalt pengeforbund
Internazionale AaB
Skrevet af JimWendler
Tja jeg er ihvertfald glad for at klubben vinder mesterskaber istedet for blot at rode rundt i midten af tabellen år efter år
Skrevet af Nonono
Dumt spørgsmål. Selvfølgelig er oprykning til PL for sådan en lille klub større end et mesterskab for FCM, der har 2 i forvejen. Altså set med Ankersen øjne. Der sidder sikkert et par FCM fans og tænker noget andet.
Skrevet af bruger 168047
Håber med alt hva jeg har, at Brentford ikke rykker op!!
Skrevet af Dindane
@80Aarhus80
Ankersen er sportsdirektør i Brentford, så kan ikke følge problematikken i at PL er større end den danske liga.
Skrevet af tossegod
@Ditmer-k - medmindre man holder med en amatørklub, er alle klubber afhængige af penge. Om sponsoren er ejeren/aktionærerne eller kommer udefra, gør vel ikke den store forskel. Alle klubberne er dybt afhængige af penge, og det er godt for dansk fodbold, hver gang nogen kanaliserer midler ind i klubberne. I øvrigt tjener FCM jo isoleret set penge, så det er jo blot en mulighed for at styrke fundamentet forud for europæisk fodbold. Vi kan se, hvordan det påvirker forretningen alle steder med corona. Lad os dog glæde os over, at det ikke længere kun er FCK, der står stærkt. Det styrker både FCK og ligaen, at der er flere klubber, som kan stikke næsen frem. Jeg ville ønske, at OB, AaB, AGF også fik et stærkere fundament, så toppen blev endnu stærkere. Det er vel i alles interesse?
Skrevet af Peter Nielsen
Nu har Rasmus Ankersen jo også en stilling i Brentford so "Co-Director of Football" hvad så end det indebærer, så han har i grunden nok mere "magt" i Brentford end i FCM, selvom når alt kommer til alt så sidder ejeren naturligvis med den ultimative magt.
Skrevet af 80Aarhus00
Dindane
Okay, den var jeg ikke med på. Ved meget meget lidt om Brentford. Der stod bare i artiklen "FC Midtjyllands Rasmus Ankersen" og antog, at han tilhørsforhold udelukkende var til Fcm.
Skrevet af smukkekato
Selvom jeg er glødende FCK fan håber jeg på at Brentflrd rykker op for dansk fodbolds skyld. Hvis det giver en anelse bedre spillere til FCM betyder det forhåbentligt at de kan klare sig bedre i Europa, så FCK ikke kun skal trække læsset. Hvis vi så også får fan i AGF og Bif, så begynder det at blive tæt på at vi får én klub direkte i CL hvilket vil være fuldstændigt fedt. Prøv at tænk... Et slutspil med 10 kampe om at få en direkte billet i CL... sindsygt spændende!
Skrevet af salling65
Det interessante i artiklen er vel ikke, hvad Ankersen finder størst, men derimod betydningen af, HVIS det lykkes Brentford at komme i PL. At et holds oprykning til PL kan få betydning for dansk fodbolds styrke, kan vel kun være en god nyhed???

Ja, jeg ved godt, der sidder nogle nostalgiske og hadefulde fans, hvis klubber ALDRIG har været involveret i nogen form for fusion, og kun tænker stygge tanker og kaster misundelige blikke mod de klubber, der har overhalet dem både indenom og udenom. I har lov til at have jeres holdning, men hvis I kun taler negativt om dette scenarie, så må I virkelig have et rent hjerte. Er der nogen betydende klub i SL, der ikke på noget tidspunkt har eller har haft en eller flere pengemænd kraftigt involveret? Er det dårligt? Er det dårligt for dansk fodbolds udvikling?

Glæder mig også over at fx en FCK-fan i indlægget ovenover finder scenariet positivt;-)
Skrevet af Victory
@ 80Aarhus00

Du skulle måske overveje at læse hele artiklen, hvor der også står:

“Rasmus Ankersen, som er sportsdirektør i Brentford”
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Skrevet af Sander Hansen
I min optik ville en Brentford oprykning ikke kun være glædeligt for FCM tilhængere, men derimod alle der har interesse i, at det går Danmark godt på den internationale scene.

Det ville være et kæmpe skridt for Thomas Frank, og virkelig være med til at skubbe hans udvikling. Og med en dansk træner i en PL klub, kunne man håbe på, at der vil være godt med spilletid til de danske spillere i klubben.

Så kan jeg naturligvis godt forstå, hvis det for nogen er en bet, at Brentford og FCM deler ejer og at FCM derved kan blive begunstiget. Synes dog samtidig at Rasmus Ankersen er ude og sige, at man skal glæde sig, men ikke glæde sig for meget.

Det kan naturligvis være at jeg tager fejl, men jeg har det indtryk, at vi allerede kan holde på vores spillere, hvis det rigtige bud ikke kommer. Det ved jeg ikke om flere penge ændrer på, for faktum er jo bare, at får vores spillere en virkelig attraktiv mulighed i udlandet, så foretrækker de naturligvis det. Så er det så spørgsmålet om man ønsker at holde på dem med det in-mente.
Skrevet af Onkel
Det er da fantastisk at en klub med dansk træner og danske spillere kan rykke op i PL.
At nogle måske ikke under Thomas Frank at det går ham godt efter svinestregen i Brøndby siger vel et eller andet....
Jeg håber meget Brentford rykker op.
Skrevet af Muqqi
Hvorfor skulle Brøndby fans være sure på Thomas Frank? Han forlod klubben fordi de har en 12 årig ejer, som skriver om sin træner på nettet...
Skrevet af Slettet(582322202208)
Som fodbold fan er der noget fundamentalt forkert ved at den samme person kan eje flere fodboldklubber.
Skrevet af tossegod
@dentolvtemand - kom med et argument: "som fodboldfan" er ikke et argument. Jeg er kæmpefan igennem hele mit liv, og jeg synes ikke, det er et problem. Mon ikke der også er en del spillere og trænere, som har hjertet i flere klubber, uden at det af den grund er et problem. Selvfølgelig kan det samme gælde for ejere. Mange er også fans af hold i flere lande, uden at det er et problem. Og mange virksomheder sponsorerer flere klubber. Du er altså nødt til at fylde lidt mere kød på dit argument, hvis du vil overbevise nogen... Jeg kan kun se et eneste problematisk scenarie: Hvis to klubber med samme ejer mødes direkte, og ejeren får lov at diktere kampens udfald. Men der er altså temmelig langt derhen, og i givet fald skal det selvfølgelig straffes hårdt.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg håber også Brentford rykker op, men jeg kan godt være i tvivl om hvor meget det egentlig kommer FCM til gode. De kan måske låne en god spiller eller to men vil det ikke bare tage pladsen fra deres egne talenter. Vil nogle spillere vælge FCM over andre klubber fordi der er en forbindelse til en PL klub? Det må være et af de yderste parametre så længe FCM Ikke har sendt stribevis af spillere til England.
Lad os håbe Brentford rykker op og FCM får et eller andet ud af det. Nogen ulempe er det vel ikke med mindre Benham og Ankersens fokus primært bliver på Brentford efter oprykning.
Dette er en signatur.
Skrevet af Toon Toon!
Ankersen siger det jo i artiklen


men det er en god ting, for det gør, at vi måske kan tage lidt flere risici og måske ikke skal lave profit i transfervinduet.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af dgh1896
@sir

Læs artiklen. Så får du forklaringen på hvordan det ifølge Ankersen kan gavne FCM.

Edit: jeg kan se der er en der kom mig i forkøbet. Pointen står dog stadig ved magt.
annonce
0