Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Malresi
@tossegod

Et argument er jo at klubberne på sigt kan komme i et konkurrencemæssigt dilemma. Lidt som man så det med Red Bull-klubberne Salzburg v. Leipzig for et par år siden... Det er naturligvis en anelse utopisk at tro på at FCM og Brentford ville ende i samme UEFA-gruppespil i den fremtid, hvor Benham ejer begge klubber:)

Så længe at der er fordele for alle klubber involveret synes jeg ikke at der er problemer med at flere klubber har samme ejer. Det må bare aldrig komme ud i diskussioner om konkurrenceforvridning - ikke at det nødvendigvis sker (som jeg husker det vandt Salzburg begge kampe over Leipzig). Men jeg håber da at det kan højne niveauet i SL at FCM forbedres, så må FCK følge med og måske kan det lede til at investorer får øjnene op for det arbejde der gøres i danske klubber... så længe at der ikke kommer et RB Brøndby;)


Edit: Der hvor man kan diskutere fordelen for FCM er om det kan betyde at Brentford evt ville kunne udleje talenter til FCM. Der har været løs snak om at den database som begge klubber plukker fra vil blive markant udvidet ved PL-oprykning. Brentford vil bedre kunne lokke talenter til (plus har en manager, der tør at give ungdommen chancen).. men nogle vil så måske blive sendt til heden. Sportsligt vil det måske være givtigt for FCM, men forretningen kan vel så lide et slag(?)
Skrevet af Sir , moderator
Synes ikke han rigtig siger så meget Rimelig politikeragtigt med mange måske´er.
Brentford får en masse tv-penge men skal vel også bruge en del penge på at holde sig i PL.
Dette er en signatur.
Skrevet af pibbles|FCBayern
- Det er ikke sådan, at der kommer en blankocheck på 100 millioner til Herning, men det er en god ting, for det gør, at vi måske kan tage lidt flere risici og måske ikke skal lave profit i transfervinduet.


Det her stiller jeg mig lidt uforstående over for. En sportsdirektør der udtaler sig om en anden, og hvilken strategi den klub skal have.

Og selve strategien er jo også lidt hovedløst. Vil man på den baggrund ved oprykning, tage flere risici for så at betale regningen ved en evt. nedrykning?

Det skaber i uligevægt at man begynder at lege med konstruktionen fordi man på kort sigt får nogle penge ind i ejerkredsen.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af FC Mesterskab 3/6
Vi er allerede Superligaens stærkeste klub på trods af vi ingen penge bruger ift. fck.

Det bliver VILDT hvis Brentford rykker op.
FCK: ligaens suverænt største budget FCM: ligaens suveræne mesterhold
Skrevet af The'Legend
Amen SHIT man håber. Tror det kommer til at gavne FCM helt vildt meget, og det vil helt sikkert sikre en endnu mere accelereret udgave af klubben. Ligesom det skete i 2014
\
Skrevet af RaSMuS.
@FC Mesterskab 3/6

Som neutral i fejden mellem FCK og FCM, vil jeg gerne lige anholde dit postulat om at FCM "ingen penge bruger ift. FCK".

Ifølge Transfermarkt brugte FCK i 18/19 sæson 6,93 millioner euro, hvor FCM brugte 9,59 millioner. I indeværende sæson har FCM dog brugt 7,60 millioner, mens FCK har brugt 18,47 millioner.

"Superligaens stærkeste klub" er en temmelig vag betegnelse. Hvad betyder det? FCM er lige blevet mestre, så man kan med rette kalde sig Superligaens bedste hold.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Fcm<4ever
Det kunne være så vildt, hvis det skete.

NU skal vi gerne have hul på Europa bylden.
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af FC Mesterskab 3/6
Rasmus, jeg gider ikke lege med dig da jeg kan se du er ekstremt aktiv i tråde omhandlende min klub...men naturligvis er gennemført neutral.

Godt forsøgt.
FCK: ligaens suverænt største budget FCM: ligaens suveræne mesterhold
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
Ærgerligt, for jeg holder ellers altid med udenlandsdanskere, men ingen grund til at holde med Brentford nu, når samme rigmand ejer en fc område-klub i Danmark. Denne slags konstruktioner med ejerskab over flere klubber eller bare det, at en rigmand leger FM i den virkelige verden er noget alle fodboldfans bør være imod.
Frit Danmark
Skrevet af pibbles|FCBayern
Rasmus, jeg gider ikke lege med dig da jeg kan se du er ekstremt aktiv i tråde omhandlende min klub...men naturligvis er gennemført neutral.

Godt forsøgt.


Må jeg anbefale FCM´s fanforum, hvis det er at du ikke vil have at folk svarer på dine indlæg og kun er enig med dig.

Og kan man ikke være neutral, selvom man skriver omkring FCM? Du giver ingen mening.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Skrevet af Fcm<4ever
pibbles - du er med på at Ankersen både er bestyrelsesformand i FCM og Co-director of football i Brentford ? , hvorfor han har en mening om hvad der kan / skal ske i begge klubber .
Morsomt at se forskellen herinde alt efter hvem der skriver, kan ikke bebrejde folk fra mit område, at de ikke gider være her.
Skrevet af Sir , moderator
Op med niveauet FC Mesterskab. På dette forum er der fans af alle klubber og hvis du ikke kan håndtere dette, så findes der jo ulvegraven o.lign.
Dette er en signatur.
Skrevet af RaSMuS.
@FC mesterskab

Jeg er AGF fan. Prøv at gå ind og læs mine svar på nogle af de tråde, som du kan se, at jeg har været aktiv i. Jeg vil tro, at der ikke er noget mønster i, hvilket parti jeg oftest tager. Faktisk holdt jeg med FCM i kampen mod FCK forleden, så det der kan du godt pakke væk.

Men jeg kan godt forstå, hvorfor du bare fejer det væk, når det totalt afmonterer din påstand.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Næst-klogeste.
Hvorfor sende en check til Herning, når nu FCM ligger i Ikast?
Leeds
Skrevet af Slettet(582322202208)
@tossegod det er et problem, hvis der findes rigmænd, konsortier mm. Som ejer flere fodboldklubber, da det er med til at skævvride konkurrence situationer. Tag fx redbull koncernen, er de unge spillere ikke klar til Leipzig kan de ryge til Salzburg- Liefering eller New York, det gør at man kan have en klub som måske har 2-300 spillere tilknyttet, det kan gøre det nærmest umuligt for andre klubber at tiltrække spændene unge spillere, eller gøre at de for dem nuppet fra deres egen talentfabriker blot for at se dem ryge videre på lån til en satelitklub. Chelsea er også et godt eksempel, tror jeg så en opgørelse engang for et par sæsoner siden hvor de havde tæt på 100 spillere på lån i diverse klubber fx Vitesse. Derfor bryder jeg mig ikke om det, der kan også opstå interesse konflikter som du selv er inde på hvis de fx. Mødes europæisk, også kan man også frygte at den ene klub kun er sat i søen til at genere indkomst til den anden klub, som måske er ejerens første prioritet.

Du skriver at det er vagt at jeg kriser at man som fodboldfan har svært ved at bryde sig om at en mand ejer flere klubber. Jeg synes at det er total "sell out" at man som fodbold fan ikke er modstander af det.
Skrevet af Slettet(582322202208)
@FC mesterskab 3/6

Det er jo svært at modargumenterer imod at fcm er Superligaens bedste hold i år, da de er kronede mestre. Men hvor meget tror du folk kender til lille fcm ude i de store udland, jeg vil påstå at langt de fleste vil pege på FC København hvis de skal nævne en dansk klub, og måske Brøndby for nogen af de ældre generationer. Ja FCMs hold har været det bedste i år, men det er ikke ensbetydende med at det også er den bedste klub.

Hvilket klubbens (manglende) europæiske resultater er et klart vidnesbyrd på. Ligeså med deres manglende fankultur. Der skal mange faktorer til at skabe en god klub, kun resultater for at skabe et godt hold. Deri ligger en kæmpe forskel, og på det punkt når fcm ALDRIG FC København til sokkeholderne.
annonce
0