Snak

Mere indhold efter annoncen

Ankersen: Tyveri vi ikke ligger højere

søn 10. aug 2014
Esbjerg ligger lige over stregen i Superligaen med et point efter tre kampe. Baseret på spillet er det tyveri, at vi ikke ligger højere, mener Jakob Ankersen, der er klar til at smøge ærmerne op.

Læs hele nyheden her
Egentlig en meget fornuftig udtalelse. Han har jo helt ret. I samtlige Superliga-kampe såvel som EL-kampen for nylig er det bare skarpheden, der har manglet for EfB, der faktisk har spillet rigtig fornuftigt.
Hvordan kan det være tyveri når det er deres egen skarphed som har manglet?

Det er vel heller ikke tyveri hvis jeg smider min egen pengepung væk :-)
Den der går i andres fodspor vil aldrig gå forrest!!! Nottingham Forest
Hvordan kan det være tyveri når det er deres egen skarphed som har manglet?

Det er vel heller ikke tyveri hvis jeg smider min egen pengepung væk :-)


Spot on
AGF - OdderIGF - ViborgFF Jeg kan ikke "De store ligaer" mere. Snyder lidt med Liverpool en gang imellem. Internettet har gjort tåber til sandhedsvidner
Det er vel heller ikke tyveri hvis jeg smider min egen pengepung væk


Ha ha. God sammenligning. Helt enig.
Stop nu, I ligger lige nøjagtig, som I har fortjent, lige som alle øvrige hold gør det.

Fodbold handler ikke om skønhed og boldbesiddelse, det handler om flere mål end modstanderen.
@Gehenna

Helt enig.


Ankersen skal tørre øjnene. Det er EFB´s egen skyld at de ligger hvor de ligger i superligaen ligesom det er deres egen skyld at de er ude af EL . Manglende skarphed i de afgørende situationer både defensivt og offensivt har kostet dyrt men det har som sagt intet med tyveri at gøre.
Lige præcis. Fodbold er et simpelt spil, hvor man helt firkantet skal se på, hvad det handler om, og helt udelade ting som følelser.
Y. N. W. A. #JFT97
Skyd flere mål end modstanderen, så simpelt er det.
www.Fodboldsnak.dk Stedet for fans fra alle klubber.
Det er jo ikke kun skarpheden der mangler! Ja, ok, den manglede særdeles meget hos Pusic i torsdags, men ellers synes jeg der har været nogle mangler i deres spil.

Bolden bliver rigtigt tit spillet mod baglinjen ude på kanterne, men bliver måske kun i 20% af tilfældene til et indlæg fordi der mangler folk i feltet. Alt for ofte bliver bolden spillet enten direkte bagud eller ind mod midten udenfor feltet, hvis den da ikke mistes inden.

Der er sq voldsomt brug for at de rette folk søger ind i feltet, hvor de skal gå efter muligheden for at heade eller prikke den ind.

Alt det fokus på at spille til baglinjen virker spildt, hvis ikke der er spillere til at tage imod et indlæg.

Derudover er spillestilen fra EfB også markant anderledes i dag end for et år siden. NF har indført mere possession bold, hvilket gør at de slet ikke komme til samme muligheder som for et års tid siden, hvor der blevet spillet noget mere på solid forsvar og omstillinger. Dermed ikke sagt de ikke kommer til muligheder i dag, men det er bare slet ikke på samme præmisser.

Spillestilen i dag gør at de andre hold tit spiller på omstillinger mod EfB nu, og der ser man nogle gange hvorfor de selv var så giftige på det før i tiden.
Hold nu k... en gang tuderi. Hvis man ikke score mål eller holder modstanderen fra det. Så taber man, og EFB ligger som fortjent.
Randers Freja siden 1998. RFC siden 2003.
annonce