Snak

Mere indhold efter annoncen
@Piratfisk

Jacob Dehn var udtaget til U19 landsholdets kampe i Spanien i maj, og til U20 landsholdets kampe her i august. Siden da har der ikke været samlinger for hverken U20 - eller U19 landsholdet. Derfor er han listet begge steder. Jeg kan garantere dig for at kamptrupperne er korrekt. De bliver endda opdateret ved eventuelle afbud. Men de opdateres selvfølgelig først når der igen er samling. Det giver lidt sig selv.

Lucas Andersen? Han har ikke været udtaget. Sværere er det ikke. Han blev skadet i maj måned, og det er som bekendt et stykke tid siden de danske landshold har været i aktion. Bortset fra U20.

Jeg tør godt love dig for at Randers ALDRIG har haft 21 spillere på diverse danske landshold på én gang. Det har store talentudviklingsklubber som Brøndby, Lyngby, Esbjerg og AaB heller aldrig formået. I sidste sæson var Esbjerg førende på den front med 14 spillere.

Randers er da helt sikkert på vej frem med hensyn til talenter, men der er stadig et stykke vej op til de nævnte klubber.

Det er fair at du gerne vil markedsføre Randers som en dygtig klub, men kom nu liiiige ned på jorden, please. Det nytter ikke at digte.Hvis du ser på datoerne for Jacob Dehn, så står der 2013. Hvordan hænger det sammen med din udlægning ? Og hvordan kan han debutere som anfører, det hænger ikke sammen.
Du har stadig ikke svaret på U17 sidste sæson ?
Vender tilbage med lister.
Randers Freja siden 1998. RFC siden 2003.
Der står ikke noget om, at truppen er fra 2013. Der står han fik debut i 2013 (Bemærk ordet: debut, øverest i tabellen) :-). Under U20 landsholdet står der følgende:

U20-landsholdets træner, Jess Thorup, har udtaget følgende spillere til en træningssamling og kamp mod Liverpool FC´s U21-hold, august 2014 i Svendborg.Jamen hvad skal jeg sige med U17? Det da fint. Men du tog stadig fejl med hensyn til U19 og antallet af EL kampe siden 2003.

Bronze er fint, men EfB´s U17 guld i 2013 og U19 guld i 2014 er en anelse flottere. :-)
EfB er bare bedst :D
T.V.L er redningsmanden!
annonce