Snak

Mere indhold efter annoncen

Ankersen efter drømmemål: En fed følelse

lør 10. aug 2013
Peter Ankersen var - som resten af Esbjerg-mandskabet - i højt humør efter sin superflugter og 5-1-sejren.

Læs hele nyheden her
Det mål, og den indsats, kan desværre betyde at vi mister ham inden transfervinduet er omme! Samme med MB!

Tilgengæld må de forventes at kunne indbringe pænt store transfer indtægter hvis de rigtige byder. EfB ledelsen kan komme i et svært dilemma.
.
Enig, men de kommer ikke i et dilemma, for de tænker først og fremmest på penge, det sportslige prioriteres i anden række.
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
Med den økonomiske situation klubben("firmaet") har været i, kan man ikke fortænke dem i at vægte økonomien højt. Jeg håber bare, at de har "balls" nok til at føre nogle skarpe forhandlinger så vores guldfugle ikke ryger til spotpriser.
.
Lars Jacobsens arvtager på højrebacken i København og på landsholdet, hvis man spørger mig.
FCK Arsenal
Han gjorde det super i Vejle, og han forsætter sin udvikling. Kanon god back, meget offensiv, hurtig og skudstærk. Han er savnet i Vejle.
jba, Jo det kan man faktisk godt fortænke dem i. Sportslig deroute = lavere indtægter, så de skal dælme tænke sig rigtig godt om og lade være at sælge for pebernødder, som de har for vane.
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
Det er jo en balance Hex! Derfor som jeg skriver et stort dilemma for ledelsen. Hvornår er det det rigtige tidspunkt at sælge? Løber kontrakten ud brokker vi fans os jo også over at man ikke tjener penge på sine talenter..
.
Et perlemål....Men jeg tror absolut ikke på, at EFB`s ledelse har nogen som helst former for hastværk ift. at sælge spillere, vel vidende at man her har kreeret grundstammen til et hold, som vil kunne komme helt til tops i Superligaen...Samtidig med at flere af spillerne stille og roligt blive mere og mere værd ift. senere salg.
@ jba

Enig, ville faktisk selv skrive en balance. :) Men vi ved jo hvor hurtigt tilskuerne forsvinder, hvis profilerne og dermed sejrene forsvinder.
EfB - de rigtige striber på den rigtige vestegn!!!
mon ikke han bliver indtil januar og så afsted med ham. Der er jo også kampene mod St. Etienne, som er en stor sportslig oplevelse uanset hvad. Desuden har han været ude en gang og bør ikke tage afsted, før han er 100% klar til det. Spilletid er vigtigt for unge spillere, desuden. Men hvis en god klub står klar med en god kontrakt i en god liga + fast spilletid, skal han selvfølgelig smutte nu og her. Men mon ikke, han bliver til vinter.
Alles für AaB... eller noget
annonce