Snak

Mere indhold efter annoncen

Ankersen før Esbjerg: Fuld fokus på FCK

lør 25. jul 2015
Peter Ankersen glæder sig til at spille Superliga-bold i Esbjerg i morgen, men understreger, det kun handler om tre point til FC København.

Læs hele nyheden her
Han har set knivskarp ud i opstarten, og er mit bud på bedste bud på en efterårets profil i superligaen.
Dejligt for ham han har lagt Esbjerg bag sig,og ikke mere tænker på EFB.
Det var da kun EFB som tog ham hjem til mor da han sad og græd oppe i Norge over at de andre ikke gad ham uden for banen.
Lille dreng med store fødder.
Klassisk udtalelse af ham. Hvis der kommer pres på, bliver det spændende at se hans reaktion. Mit gæt er at han igen ender med at miste den mentale balance og søge i sikkerhed et sted, hvor han kan være den store fisk.
Håber inderligt han viser samme niveau, som han viste mod slutningen af sin EfB-karriere; Et niveau der knap berettiger ham en plads på Vardes reservehold.. Og det håber jeg KUN fordi jeg ved hvor fantastisk han er, og håber han finder sit rigtige topniveau mod alle andre end EfB... En kæmpe stjerne på højrebacken, hvis han finder det niveau... Men vil hade at se, vores egen skabning, blive vores egen ødelæggelse
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Nå, hvor er det synd for fans, når en spiller skifter klub og fortæller sin nye klub, at hans fokus ligger der nu. ... Esbjerg gjorde meget for Ankersen. Han gjorde meget for klubben. Mon ikke begge parter har fået deres ud af det. Og mon ikke Ankersen har stor respekt og taknemlighed overfor Esbjerg. Mon ikke det er også er ok, at han ikke skal udtrykke det i hver eneste sætning. Og mon ikke han skal koncentrere sig om FCK for tiden. Så kan han takke Esbjerg i sin selvbiografi.
Den bliver ikke trykt i ret mange eksemplarer.
Hvad havde du forventet, finte? Udtalesen stammer fra FCK´s hjemmeside. Skal han fedte for EfB på det medie?

EfB udviklede Peter som ung, og han fik senere sit helt store gennembrud i klubben, hvorefter vi skød ham af til en ganske pæn sum penge. Begge parter er nok ret godt tilfredse med det forløb.
annonce