Snak

Mere indhold efter annoncen

Ansu Fati overtager 10-tallet fra Lionel Messi

Skrevet af bold
ons 1. sep 2021

Med Lionel Messis afsked i FC Barcelona blev 10-tallet ledigt, men de store sko står klar til at blive udfyldt af stjernefrøet Ansu Fati, der overtager rygnummeret. Læs hele nyheden her
Skrevet af Slurredi
Utrolig spændende spiller, men han er jo ikke nogen Martin Braithwaite.
Skrevet af ANFIELD_YNWA
Kun 18 år gammel. Det er nok lidt for meget pres at lægge på ham.
We are Liverpool
Skrevet af Hynkjii
Super ide, der var vel kun ham og pedri der kunne overtage det.
Skrevet af Slettet(371811220901)
Det er helt perfekt. Ansu får det, og så ka Pedri få nr 8 når pjanic forhåbentlig bliver sparket ud til januar eller næste sommer. De to, og de jong er fremtiden for det her barca mandskab
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Skrevet af MistGoose
Utrolig spændende spiller, men han er jo ikke nogen Martin Braithwaite.

Nej - og heldigvis for det :-)
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af dkvestboy
Nej - og heldigvis for det :-)

Hader du Danmark?
Skrevet af La Red
noget af et pres at lægge på AF. stærkt hvis han kan håndtere det
Skrevet af Chris4700
Smukt, men samtidig også noget af et pres. Fantastisk hvis han kan løfte arven og brygge videre på det magiske nummer.

Tidligere så jeg personligt helst at man pensionerede nummeret, indtil jeg blev bekendt med reglen i Spanien om at man derved også bliver en mand mindre i truppen
Barca
Skrevet af JesusChrist
Det er lidt vanvittigt pres at give ham. Han er 18 år og har ikke spillet i et år, og vi ved reelt ikke hvilket niveau han er på, eller kommer på. Jeg håber selvfølgelig det bedste, og hvis han forløser sit potentiale er det helt klart det rigtige valg. Indtil han forløser det, sætter vi vores lidt til at martinaldo får styr på offensiven
Skrevet af Slettet(031913221905)
Ja, der skulle jo helst være en, der overtog det. Og kunne ikke pege på en mere oplagt en Ansu Fati. Men han er ung og har jo ikke spillet en kamp i tæt på et år, så det er et stort pres på ham. Håber virkelig han kan komme godt igang igen og undgå skader.

Han (sammen med særligt De Jong, Pedri, Garcia, Dest (måske) og evt. nogle af de andre talenter sammen med nogle af de mere rutinerede) skal jo skabe fremtiden og det nye Barcelona post vanvidsindkøbene under Bartomeu og Rossell.

Og vil da gerne skabe bare en anelse optimisme i Barcelona disse dage og sige, at holdet rent faktisk har rigtig meget talent. Problemet er at jeg ikke er sikker på, at Koeman er den rigtige til at udvikle det og samtidig er der mange skader.

Men et startellever, der f.eks. ser ud som nedenfor er jo bestemt et godt hold - særligt hvis der skabes noget stabilitet defensivt.

Ter Stegen

Dest - Garcia - Pique/Araújo - Alba

Busquets
Pedri - De Jong

Ansu Fati - Aguero/Dembelé - Depay

Derudover er Nico G, Demir, Puig, Gavi, Baldé, måske Collado store talenter og kan udvikle sig og blive fast del af holdet hurtigere end forventet (bortset fra Puig som er et kæmpe talent, men som Koeman åbenlyst ikke har den store tiltro til). Ærgerligt at den gruppe ikke længere tæller Ilaix.


Skrevet af beringer
Jeg forstår ikke at det nummer ikke blev pensioneret i samme mængde år, som Messi var i Barcelona..., det havde været en fed gestus, han forlod jo ikke Barca i vrede, men fordi klubben ikke havde penge til at have ham på kontrakt.

Det ses da i andre klubber at numre bliver pensioneret, også for spillere der har betydet mindre end hvad Messi, har gjort for Barca...
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af Jussi
‘Nu’ det mig der er rig og dig der er Fati’
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Ashley’s Army
eg forstår ikke at det nummer ikke blev pensioneret i samme mængde år, som Messi var i Barcelona..., det havde været en fed gestus, han forlod jo ikke Barca i vrede, men fordi klubben ikke havde penge til at have ham på kontrakt.

Det ses da i andre klubber at numre bliver pensioneret, også for spillere der har betydet mindre end hvad Messi, har gjort for Barca...


Havde Barcelona villet beholde Messi, så havde de lejet Griezmann ud tidligere i vinduet. Ret dikker på de mente det var på tide med en afsked.

Hvad angår pension af numre, så har det spanske fodboldforbund gjort det næsten umuligt, da man kun kan registrere numre mellem 1 og 25(1, 13 og 25 til målmænd).En af grundene man ikke ser de samme pjatnumre som i andre ligaer.

50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
Skrevet af Hammers/VB
Det med at pensionere numre, er sgu lidt overvurderet.. Livet går videre- og nye stjerner funkler.
Men vi vil altid huske dengang..
annonce
0