Snak

Mere indhold efter annoncen
db.
- Brøndby lod sig rive med i årene efter det seneste mesterskab. Klubben ville ud og købe sig til umiddelbar succes, siger Petersen.
Sjovt at klubber der klarer sig dårligt i superligaen, spiller dårligt og ikke kan vinde, altid tror at de kan vinde i pokalen mod de samme hold... Hvorfor skulle dette være tilfældet!!!

Fordi mange af holdene afprøver spillere som normalt ikke får så meget spilletid. Så BIF har vel en chance for at nå langt. Jeg tvivler dog på at de klarer den i en evt. finale, hvor begge hold plejer at stille i stærkeste opstilling.
Lad nu bare BIF og Antipas satse hele butikken på pokalen. SIF stiller op uden flere stamspillere. Så en sejr der er vel også muligt. Inden det gælder langt vigtigere ting i ligaen.
Esbjerg fB siden 1973 Dortmund siden Jürgen Klopp
JA FOR VI KAN JO ALLE SE AT DET HAN SIGER ER " JAAAAAAA VI VINDER POKALEN FORDI I ER BEDRE END BARCA MUHAHAHHA! VI ER DE BEDSTE !! LÅLÅLÅLÅ !!!!! "

HOLD NU KÆFT! med jeres latterlige og klamme indlæg som ikke handler en skid og hvad der rent faktisk står i artiklen men som omhandler at i holder med FCK og hver eneste artikel skal handle om jer, fordi i er sådan nogle små klamme medløbere så når nu det går godt så "HAHA VI ER DE BEDSTE I VERDEN" og når det går skidt "Jeg gider sku ikke at tage til bold idag, holder kun med Man United fra nu af"

FORHOLD JER NU TIL ARTIKLEN OG HVAD DER STÅR I DEN!!!!!!

Han siger jo hvad der er rigtigt ? At det er deres eneste vej til EU fodbold, og det er jo rigtigt ! Han siger ikke at de vinder den eller kommer med han siger bare hvad alle ved i forvejen fordi Bold.dk har ringet til ham og spurgt.

Kom nu ind i kampen venner og debatter ordentligt !!
Jamen sebos, nu er vi ikke alle FCK fans...

En anden ting, så kom ind i kampen selv og behersk dit sprog...

Ikast fs fra 1991 - 1999 FCM fra 1999 - ?? Danmarks nordligste FCM fan ;-).
Prøv det Sebos. Prøv så at se på Brøndbys situation. Så er noget af det smarteste vel ikke lige frem at sigte efter Europa. Så lægger man selv op til hån. Ydmyghed er en god ting. Tag en kamp af gangen og se hvad det udvikler sig til. Har man overskud kan man godt melde sådan ud, men den optimisme synes jeg lyder lidt hult med Brøndby for tiden. Derfor fryder jeg mig da også kun over at Antipas stadig tror på at verden kan reddes ved at spille efter en plads i Europa. For det sker ikke. Det vil i bedste fald koste i ligaen. Så må BIF gerne få lidt succes i pokalen, da det næppe rækker til en finale alligevel. Stillingen lyver ikke. Den siger, at BIF bare skal være glade for at spille Superliga i næste sæson.
Esbjerg fB siden 1973 Dortmund siden Jürgen Klopp
Måske fokus skulle ligge på overlevelse i superligaen? Det kræver jo at man rent faktisk vinder kampe. Men ja han har ret pokalen er nok den eneste vej til europa for Brøndby, for at anvende et Natholdsudtryk: "No shit Sherlock!"
Tror nu man bør glemme alt om Europa i Brøndby og så satse mere på at overleve i superliga´en. Når i så engang har bygget et hold op igen, så lad os endelig få jer ud i Europa og spille nogle kampe.
Nej jeg behøver ikke at beherske mit sprog når der ikke er nogle som helst saglighed i det som i skriver. Hvis i diskuterede seriøst på det som står i artikkelen ville der ikke være nogle grund til at skrive som jeg gør, og alle har ret det en mening, men ikke alle har ret til bare at skrive for at skrive når nogle gerne vil være seriøse ? Og det er i jo ikke i det som at i skriver og det er for klamt at høre på.

Det som i skriver er bare for at provokere og nedgøre. Nogle skal jo fortælle jer det!
Ha ha. Det er ikke engang sagt for at provokere. Men nærtagende, det er du. Jeg siger min mening. Nogle kan måske godt gå over stregen engang i mellem, men skær nu ikke alle over en kam. Denne tråd er slet ikke slem. Hån og meninger må man finde sig i, hvis man vil deltage. Ellers bliv væk. Hvor saglig er du i dit sprogbrug? Det bør du lige tænke lidt mere over først, inden du kaster op over dårlig samvittighed.
Esbjerg fB siden 1973 Dortmund siden Jürgen Klopp
annonce