Snak

Mere indhold efter annoncen

Antman punkterede FCK-festen med scoring i overtiden

Skrevet af bold
lør 8. okt 18:59

Oliver Antman blev helten for FC Nordsjælland i kampen mod FC København. I overtiden udlignede han til 1-1 i en hårdt spillet og intens kamp. Læs hele nyheden her
Skrevet af Larsen13
Forhelved altså.. FCN skifter nærmest alle offensive spillere ud inden vores føringsmål og alligevel får de udlignet på hvad? Deres eneste mulighed i 2. Halvleg. Av, hvor er det bittert, det må simpelthen ikke ske. Og så med to skader oveni, vi er ikke heldige i øjeblikket..
Skrevet af Ludomania
Pisse god kamp, pisse god dommer, pisse ærgerligt resultat, jeg syntes at FCK var bedst i aften :D
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af DanielC91
Ærgerligt med udligningen til slut. Men alt andet lige en helt anden indstilling og intensitet fra fck spillerne - er optimistisk og synes det går stille og roligt fremad..
Skrevet af FcFrede
Øv øv.. vi mangler bare en rigtig targetman med et hav af mål i støvlerne. Ellers synes jeg sgu vi spiller noget flot fodbold.. utroligt ulækkert og bittert at fcn får en scoring
Skrevet af SP1954
Fedt resultat! En del tyder på at FCN skal tages alvorligt i denne sæson.
Skrevet af olfro
Så er der Carlsberg vand i omklædningsrummet
FC Midtjylland Liverpool F.C.
Skrevet af BeerBellyBoy
FCK var for en gang skyld rigtig gode. Havde god styr på et godt kørende FCN hold.
Begge mål var dog meget heldige. FCKs var som en ping-pong maskine, og FCN spilleren afslutter så dårligt på mål at bolden ryger sidelæns og bliver et perfekt indlæg.
Skrevet af Søren F er gud
En 0-0 kamp, der alligevel fik 2 mål
Skrevet af PaToJensen
Vil i sutte jeres fingre lige lange ? Hvorfor helvede skal man lukke sådan en lorte mål ind til sidst…
Men ellers meget bedre angående presspillet, bold omgang og defensivt i 92 min.
Jelert skal være permanent på den højre back!
Kom igen FC
Skrevet af New in Town
Endelig en kamp hvor FCK viser ild i øjnene og for en gangs skyld er bedre end modstanderen over 90 minutter. Fortsæt og FCK spiller med om mesterskabet i slutningen af sæsonen.
Skrevet af Hytte
Meget bedre udtryk af FCK. Tydeligt at se "Nees" aftryk allerede.
Dog er Diks faldet gevaldigt i niveau. Han må jo aldrig tabe den duel, der fører til målet. Godt Elias Jelert spillede en fremragende kamp. En fuldgod erstatning!
Skrevet af Corner11
Olfro +1 :)
Skrevet af Kasadin
Skidt indhop af Diks. Håber Jelert har pladsen fast fremover. 13-3 i skudstatistik viser at det "rigtige" resultat var et 1tal. Men god kamp med et stærkt udtryk, selvom resultatet i sidste ende ikke var retvisende.
Skrevet af Samp79
FCN er så nedren at se på denne sæson. De vil intet udover at spille på omstillinger. Halvdelen af 2. halvleg ligger de ned og trækker tiden.. resten af tiden spiller de frem og tilbage i forsvaret.

Både Randers, GF mv. som var på besøg tidligere i Parken i denne sæson var langt bedre.

De går så meget under radarden derude i FCN.. Elendige sidste sæson, og denne sæson scorer de hver gang i skyder på mål. Forhåbenligt vender deres held snart. Kommentatorerne er ved at komme i bukserne så snart de laver 3-4 sammenhængende afleveringer nede fra målmanden af.

Skrevet af grumblesnake
Det er sjovt at man kan snakke så meget om hvorfor spillet ikke flyder uden at nævne FCKs bane, som jo nærmest er den dårligste i ligaen i øjeblikket. Ikke fordi at jeg tror FCN ville have vundet hvis kvaliteten havde været bedre, for jeg tror også at mange af deres egne spillere ville have stor glæde af en bedre bane, men det gøre det bare meget nemmere at være forsvarsspiller, når bolden ikke kan bevæges med den samme hastighed langs jorden.
Skrevet af Jennerdrengen2
Hahahahahahah hvor er det dog fedt. Kæmpe plus i bogen at Frese lige er ude og håne sektionen!


Nej, det er ikke go stil.

Der er dog en historie bag. I sin debutkamp (han var vist kun 16) lignede det klart, at FCK havde udset Freese som det svage led det skulle kyses. Det blev eddermaneme gået til ham og han fløj rundt i luften med arme og ben væltende rundt et par gange og der blev eddermaneme gået til ham. Det endte da også med at han blev skadet allerede i 1. halvleg og var ude i et år, inden han fik tilbagefald og formentlig har været sat to år tilbage i sin karriere. Mit gæt er, at det var en reaktion på to års skadedeshelvede der truede med at ødelægge hans karriere.

Men, altså - min personlige tolkning.

EDIT:
I nedtakten siger han dog selv, at der ikke var noget bag og det bare var følelser over målet der løb af med ham.
FCN
Skrevet af Heko
Dejligt at se en vildskab i Parken, dejligt med mål og hvor så Daramy godt ud i sit oplæg. Men lidt griner at Andres Hansen ik får viftet indlægget ordentlig væk.
Skrevet af Slettet(561021221412)
simpelthen pinligt at en klub som FCK skal stille med spilleren som Stamenic, Haraldsson og til dels Johannessen i start opstillingen. De er jo ikke i nærheden af at være gode nok endnu.

Jelert er iøvrigt også bedre på alle parametre end Diks.
annonce
0