Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af martin.hein
Jeg ved ikke hvilke briller I har set kampen med? - men denne kamp var sgu en lang gaber😞
Hvor mange chancer blev der skabt i hele kampen ? Fck kunne ikke - fcn nøjagtig det samme.
Kan godt se at det var en nødvendighed at skifte træner….. 🤔
Bare det at man sætter johanneson ind i stedet for cornelius fortæller det hele. - fck er desværre blevet en mellemvarer, og det må vi leve med noget tid endnu. Øv !
Skrevet af Pep Guardiola
Dejligt at observere, at FCK-fans er tilfredse med kampen. Det viser blot, at forventningsniveauet er faldet drastisk.

Synes på ingen måde, at FCK spiller overbevisende, og jeg kan da slet ikke se den nye træners afsæt. De kører videre med samme flade fornemmelse som ved hr Thorup.


Nej, det synes du vel ikke og det kan du selvfølgelig ikke se. Det virker i det hele taget til at du har svært ved at forstå ret meget omkring FCK, så at du misser de to elementer er ikke sønderligt overraskende for nogen.

Forventningsniveauet er faldet drastisk ift hvad det var for 3-4 år siden, men at det er en nyhed for dig fortæller mere at du muligvis er den sidste i Danmark der har opdaget at FCK har udfordringer, for det har de haft længe - vi andre så dem for længst og er forventningsafstemt deraf.

Ændringerne som du ikke ser er fortsat undervejs med at blive implementeret, her på Neestrups anden uge i jobbet. Dertil er jeg yderst skeptisk overfor om du overhoved har den fjerneste ide om, hvad du skal kigge efter. Men igen, hvis du ikke har fulgt FCK så meget de senere år, hvilket din overraskelse over fansenes forventningerne viser du ikke har…
Skrevet af martin.hein
Ret enig - men dommeren var sgu helt ok
Skrevet af O.O.
Sådan Fcn.
Dette har Fck gjort mod os mange gange gennem årene.
Ikke spillet særlig godt men alligevel scoret i overtiden.
Vi var mega uheldige mod Fcm hvor de scorer på ufortjent straffe i 96 min.
I dag var vi heldige til sidst. Det er så vigtigt på den lange bane og holder os plus 8 point vs Fck.
Vi har næsten nået målet allerede som er top 6 så det tegner til en super sæson og slutspil.
Skrevet af Steen S
vi ❤️ antman
Skrevet af bruger 129904
Spiller kun på omstillinger? Så scorer man jo efter 12 sekunder - eller hvad?
Skrevet af Ludomania
Lige lidt kort info til diverse Brøndby provokatør klaphatte i denne tråd: Cornelius er skadet, Falk er skadet, Zeca er skadet Amoo er skadet hvorfor man spiller med færingerne og Stamenic. Nu lignede det en fiber til Vavro hvilket bare gør det endnu værre.

Det er sgu da ikke for sjov skyld at FCK ikke stiller i stærkeste opstilling i alle kampe?
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Slettet(312058221912)
@flaben21
Tillykke med et af de mest usympatiske indlæg i denne uge.
Skrevet af anygivenday
Jeg hæfter mig ved, at FCN slet ikke lykkedes med hvad der har fungeret tidligere, cadeau til Nees at så småt at få samlet stumperne, skal nok blive godt når der står 33 kampe til slut
Skrevet af CopenhagenNoice
@pep: +1
Skrevet af Sander Hansen
Det gule kort var da noget tyndt. Så den lige på highlights. En knyttet næve...

Altså Daramy har i to kampe scoret ned mod FCMs fans på MCH og tysset og holdt sig bag ørene... Ingen kort, hvilket er fint med mig.

Der må simpelthen være bagatelgrænser. Kan forstå de situationer, hvor det tager lang tid og kan sidestilles med tidsspilde.
Skrevet af Tubbewinter
Det er en altid en fornøjelse når FCK sætter point til. Hov det er hver uge - det må være derfor at mit humør generelt er så godt. Dejligt at man allerede kan se nestrup effekten - fortsat middelmådighed.
Skrevet af Jennerdrengen2
Håber ikke jeres trafficking klub(Import af unge afrikanere i bundter)løber med guldet.


De afrikanske spillere får i Ghana et 6 års stipendiet med lige vægt på skole og fodbold. Faktisk er der flere spillere der går den boglige vej på scholarships i USA som RTD skaffer dem, end der er elever der ender som professionelle fodboldspillere. Af disse er hidtil 100% fortsat på universiteter i USA. Skolen i Ghana er en STEM (science, technology, Engineering, Science) skole med moderne undervisningsfaciliteter bl.a. finansieret af Lego Education. FN´s tidligere generalsekretær - Kofi Annan - har fremhævet RTD som et moderne eksempel på hjælp til selvhjælp der bør inspirere andre. RTD er i øvrigt en NGO og FCN en not-for-dividend organisation.

De spillere der kommer til FCN kan frit vælge andre klubber idet deres kontrakt hos RTD udløber når de bliver 18. Inden for de seneste år er der således spillere der i stedet har valgt Sturm Graz, Düsseldorf, Aves, Varberg Bois, og Leicester o.a..

Der kommer gennemsnitlig 4-5 spillere fra Ghana til FCN om året. Der er ikke tale om trafficking.
FCN
Skrevet af casillas
Tvivler ærlig talt på Amoo er skadet
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af tjeeving
@Ludo

Hvor i alverden ser du disse “diverse Brøndby provokatører” henne i denne tråd?

Er du, endnu engang, ude i dine håbløse fantasi-forestillinger omhandlende BIF?
Skrevet af Jennerdrengen2
FCK så bedst ud i denne kamp.

Med et effektivt pres og ved at sidde tæt på FCN-spillerne fik man lukket ned for det spil som FCN ellers praktiserer over for de fleste hold i Superligaen.

Heldigvis er der kommet noget mere bund i FCN, så man kan alligevel stå imod selvom spillet ikke lykkes optimalt.

Jeg vil mene at FCN skal være mere tilfreds med det ene point end FCK. Personligt er jeg da også ret godt tilfreds med en 1-1 i Parken - også selvom FCK pt. ikke er på toppen.

FCN
Skrevet af Ludomania
@casillas
Tvivler ærlig talt på Amoo er skadet


I følge Morten Boesen har han revet et ledbånd over i knæet og er blevet opereret.
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af Garly
Vidste det ville komme. Der pyntes på sandheden. Vi bliver aldrig enige om den sag. Tidligere på året så jeg Farum stille med 8 afrikanere i andetholdskamp mod FCK på K.Bs baner. Et par mere på bænken. Tror kun Farum er overgået af Jammerbugt FC. Jeg håber, at een af provinsens store klubber endelig vinder det guld. Farum ser jeg helst, hvor peberet gror.
Garly
Skrevet af Jennerdrengen2
Vidste det ville komme. Der pyntes på sandheden. Vi bliver aldrig enige om den sag. Tidligere på året så jeg Farum stille med 8 afrikanere i andetholdskamp mod FCK på K.Bs baner. Et par mere på bænken. Tror kun Farum er overgået af Jammerbugt FC. Jeg håber, at een af provinsens store klubber endelig vinder det guld. Farum ser jeg helst, hvor peberet gror.


Du kan jo gå ind på transfermarkt og se hvor mange spillere der kommer til om året. Det er normalt 4-5 stykker pr. år - samme antal som kommer til fra FCN´s akademi i Farum.

Der er pt. 29 spillere i FCN´s superligatrup. Heraf er de 9 fra det afrikanske akademi. Desuden er lejet en afrikansk spiller som ikke kommer fra det afrikanske akademi. Derudover har der været et par spillere i med afrikansk baggrund (f.eks. Tochi der nu spiller i Lyngby og har været anfører på U-19 landsholdet og "AJ" der er udlejet til HB Køge), men som er vokset op i DK, i FCN´s trup. Derfor kan du godt have set 8 spillere med afrikansk baggrund på et reservehold en gang.

Hvad er i øvrigt problemet med at give afrikanere mulighed for skolegang, fodbolduddannelse og senere enten videre studier el. en tilværelse som professionel fodboldspiller? Ghana er et land der er rigt på talent men, bankerot på muligheder. De muligheder er FCN med til at give til talentfulde afrikanere.

FCN er derudover den klub som uddanner flest egne spillere (fra det danske akademi) og sluser dem videre i Superligatruppen (på det seneste suppleret med en del nordiske talenter også).
FCN
annonce
0