Snak

Mere indhold efter annoncen
Havde helle lige set den komme, og pt er det vel næsten et skridt tilbage.

Jeg synes Anzhi har været meget offensive i deres udtalelser, men de egentligt ikke agereret særligt meget på transfermaket, derfor overraskede den her mig meget. Jeg synes dog langt fra trup er imponerende, og forstår egentligt ikke hvorfor de ikke forstærker sig på flere pladser (nu når de har så mange penge) men det kommer måske til sommer. Eksempelvis synes jeg Zenit og Rubin indkøb har været mere ambitiøse.


Anzhi ligger pt nr 2 i den russiske liga, så ingen grund til, at ødelægge holdet med for mange nye ansigter midt i sæsonen og deres trup er samtidig også ganske habil i forhold til resten af den russiske liga. De burde dog nok have forstærket sig i forsvaret efter Sambas afgang (der var snak om Lombaerts fra Zenit, men det er vist skudt ned igen). Og Zenits indkøb af fx Hulk har jo ikke ligefrem været en stor succes.
Tror Anzhi i fremtiden vil indkøbe mere fornuftigt mht. spillere, dog tror jeg lønnen og transfersummen forbliver høje (og hvorfor ikke? de har jo Kerimov med en formue på langt over de 30 mia. kr. i ryggen)
Hvornår blev willian angriber din højrøvede idiot
Midt i sæsonen og midt i sæsonen.. Nu spiller man jo efter kalenderår i Rusland.
Midt i sæsonen og midt i sæsonen.. Nu spiller man jo efter kalenderår i Rusland.


Man startede i juli 2012 og har nu spillet 19 runder i ligaen, dermed er der 11 igen, så cirka 2/3 del af sæsonen er spillet. Sæsonen slutter i øvrigt i slutningen af maj måned.
OOo Kimskov nej man gør ejj. Man har fået indført europæisk liga system ind i den russiske. Du ved åbenbar intet om russisk fodbold.....
- Zenit Skt Petersburg og CSKA siden 2005 - Arsenal siden 2004 - So4 siden 2007
Det virker da som en fornuftig karrierebeslutning. Anzhi har som klub større potentiale end Shakhtar, og de er med i mesterskabskampen. Og i min verden er det da mere ambitiøst at skifte til et decideret tophold i en liga lige under de to-tre største end at skifte til et sup-tophold i en af de største.

Og så er der naturligvis det økonomiske aspekt i det, som altid vil spille en vis rolle, medmindre man er El Shaarawy eller en anden ligesindet.
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Prisen lyder rigtig høj og det er den måske også... Men han har været eftertragtet i flere klubber bl.a. Spurs.

I og med Shaktar har en rigmand i ryggen ( Ukraines rigeste mand) betyder det, at beløbet er kommet så højt op.
Han kommer da i hvert fald til en klub der er med i FIFA 13... Mere er der vel ikke at sige om den sag...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
"Han har niveau til mere" - - JA, men det er bare ikke det, det drejer sig om længere.
Det er UDELUKKENDE penge det drejer sig om i moderne topfodbold. Så vil sådan noget som klubvalg og spilletid komme i 2 række.

Det er russerne og kineserne der har pengene nu. Og så en lille håndfuld europæiske klubber..

Som tingene udvikler sig nu, er der ikke længe til, at en stor del af de bedste spillere i verden spiller i ligaer der traditionelt er ude af vestens TV øjne..
Boldklubben Frem - Ægte København! West Ham Utd - Forever blowing bubbles Valencia CF - Amunt
Yildis:

Haha, kunne ikke være mere enig. Også min første tanke!
annonce