Snak

Mere indhold efter annoncen

Araujo skal opereres onsdag: Ude på ubestemt tid

Skrevet af bold
man 26. sep 16:11

FC Barcelona skriver mandag på sin hjemmeside, at Ronald Araujo skal opereres onsdag, og man endnu ikke kender til tidshorisonten på skaden.



Læs hele nyheden her
Skrevet af Rossonero3
Ærgerlig nyhed, da det markant svækker et spændende Uruguay hold. For AC er det dog en god nyhed, da han burde være garanteret en masse spilletid.
Skrevet af Chris4700
Tror AC var garanteret en masse spilletid uanset hvad, med tanke på det voldsomme program der ligger i oktober måned. Men ja, selvfølgelig mere nu. Måske endda for meget.
Virkelig en skidt landsholdspause for Barca, der netop havde dybden som en særlig styrke til at kunne imødegå et pakket kampprogram. 4 skader, måske endda 5 (indtil videre) har i høj grad svækket holdet, særligt defensivt
Barca
Skrevet af crn85
Derfor jeg hader landsholdskampe.

Selv EM og VM får mig ikke rigtig op ad stolen.

Og når der så kommer så mange skader som er tilfældet nu, gør det blot at jeg bryder mig endnu mindre om landsholdskampe.

Depay, De Jong, Kounde, Araujo og Dembele er så vidt jeg ved småskadet og et par af dem langtidsskadet.

Fandeme skidt når barca er så godt kørende som de.
I det mindste råder de over en fin bænk, så der er gudskelov alternativer.
Men det er sgu en streg i regningen.
Skrevet af Fjelle80
Det ser ud til at Frenkie allerede er klar til inter-kampen i næste uge
Skrevet af Connaisseur
Eeelsker landskampe. Hold k… en stemning i parken og fedt at se derhjemme.
Men super bittert for Barca og jeg er mega træt af at de risikerer at tabe momentum.
Men kompensation…. - come on! Tør øjnene. Det er ens for alle og klubberne selv der vælger at betale de summer for spillerne. Hvis man er sindssygt god og spiller mange landskampe, så er der risiko for skader og så må klubberne så betale lidt mindre, med mindre man vil løbe risikoen.
Og så elsker jeg i øvrigt konceptet at England ikke bare kan købe sig til bedre spillere.
Skrevet af Soccerjedi
Hold k… en stemning i parken og fedt at se derhjemme


Du må simpelthen enten være ironisk, håndbold connaisseur eller FCN fan. Alternativt ikke tilstede i Parken og uden adgang til TV og/eller radio.

Jeg har da sjældent oplevet så tam stemning i Parken til en landsholdskamp som igår.

Magen til halbal og røvballestemning skal man lede længe efter. Det der über Jydske lysshow før kampen kombineret med et patetisk forsøg på at genbruge Nordirske fodboldfans 6 år gamle chant var simpelthen så tåkrummende at mine tærer stadig ikke har rettet sig ud her godt et døgn efter.

OT: selvfølgelig skal klubberne kompenseres når FIFA og UEFA’s rovdrift på spillerne resulterer i (overbelastnings)skader. Spillerne koster klubberne millioner om måneden, og de udlåner dem gladeligt og - mestedelens, gratis til landsholdene, så er det kun fair at de betaler ved kasse et når det går galt.

Hvis man er sindssygt god og spiller mange landskampe, så er der risiko for skader og så må klubberne så betale lidt mindre, med mindre man vil løbe risikoen.


Det er vel det man kalder et “hjemmebrygget argument”
annonce
0