Snak

Mere indhold efter annoncen
ja men hellere den opførsel af vinderne, end det kønsløse danske landshold og den kultur-radikale landstræner
Fodbold er ikke og har aldrig været en gentleman-sport. Denne sang burde derfor ikke komme bag på nogen fodboldfan.
Jeg er lidt splittet. Jeg krummede f.eks. tæer dengang alle danskere sang "Deutschland, Deutschland, alles ist vorbei". Man må gerne vise lidt klasse - både når man taber og vinder. På den anden side synes jeg også det er fedt, at vi har et "fristed" fra vores mere og mere politisk korrekte samfund.

edit: og det dér billede - det må da kandidere til årets foto ;-)
Det er utroligt, man kan hade Argentina så meget. Sandheden er jo, at de er kommet med en langt dårligere trup end fx Frankrig. Bare se på, hvem Frankrig skifter ind, ift. Argentina. Skulle man ikke i stedet hylde at de er en flok fightere, der har kæmpet med næb og klør for at vinde VM.
Umuligt ikke at holde af det her Argentina hold! sikke en herlig fighter mentalitet, og sikke et sammenhold! stærkt!
Fodbold er ikke og har aldrig været en gentleman-sport. Denne sang burde derfor ikke komme bag på nogen fodboldfan.


Det er ikke rigtigt. Fodbold var oprindeligt en gentleman-sport.
I starten skulle de to holds anførere vurdere forseelser, for at afgøre et spørgsmål om frispark. Dommeren havde ikke en egentlig funktion udover tidstagning og lodtrækning.
Og da jeg spillede(for “mange” år siden, kunne man godt vise sportsmanship på banen. Og hvis man ser forholdvis få år tilbage, holdt de fleste fodboldspillere sig fra at filme sig til frispark og straffespark.
Men efter “de store penges” indtog i fodbold, er det kun pengene der betyder noget.


Ja, så er det meget bedre at være dansker; vi stoppede nemlig med at samarbejde med dem, da vi opdagede, at de var ved at tabe krigen...

Det har alligevel en kreativ omskrivning af historien.


Samarbejdspolitikken er en realitet, der var så overskyggende, at enkelte af de sejrende nationer talte om, at Danmark skulle anses som på linje med andre lande, der samarbejdede med tyskerne, og som efter krigen fik kærligheden at føle.

Der er ingen omskrivning af historien her.

Jeg vil dog gerne udvide snakken og medgive, at samarbejdspolitikken ikke blev indgået frivilligt. Danmark var under enormt pres, og ærlig talt havde det ikke ændret på noget, om vi havde forsøgt at forsvare os. I bedste fald var hærens ammunition blev fløjet til Norge, og kampene hos os ville have givet dem måske et par dage mere.
Lyngby og Arsenal.
Vi stoppede med at samarbejde med dem, da vi ikke gad mere. I efteråret 1943 var der ikke snak om at Tyskland generelt var ved at tabe krigen, selvom de var trængte på Østfronten. I øvrigt en elendig sammenligning af DK og Argentina; vi blev ufrivilligt besat, stoppede samarbejdet med dem på trods af store menneskelige omkostninger, mens Argentina bevidst samarbejdede, skjulte nazister og vel moralsk har været rimelig fucked de sidste mange år
Bold.dk har under dette VM gang i en hetz mod Argentina, idet siden flere gange gengiver lodret ukorrekte oversættelser, der får Argentina til at fremstå i dårligt lys. Desuden er mange af bold.dk´s overskrifter taget ud af en kontekst og kørt op.

Dagens nyhed er, at Argentina synger om Mbappe i en almindelig omklædningsrumsdans - fuldstændigt blæst op - og i øvrigt ses der bort fra den kontekst, at Mbappe kort tid inden VM udtalte, at han anså sydamerikansk fodbold for at være bagud ift. europæisk fodbold, hvilket selvfølgelig aldrig kan falde i god jord på en kontinent med så meget fodboldhistorie som sydamerika har. Det er tydeligt, at bold.dk´s journalister aldrig har været i et omklædningsrum, og endnu mere tydeligt er det, at de aldrig har prøvet at vinde nogen priser for deres elendige journalistik.

I Messis efterhånden berømte interview efter Holland-kampen sagde han eksempelvis "fjols" (på spansk: bobo) og ikke "idiot" som bold.dk synes det er sjovt at skrive, at han har sagt.

For nyligt var der en nyhed om, at Argentina synger en forargende sang i omklædningsrum med titlen "fuck englænderne". Det bliver det på intet tidspunkt sunget. Den mest korrekte oversættelse er formentligt "skide englændere, vi glemmer ikke Falklandsøerne". Der er således ikke tale om en generel henvisning til englændere, som bold.dk får det til at fremstå som om. Der er desuden tale om en enkelt sætning - det skal selvfølgelig være en overskrift.

I samme sang synges der "Brasilien, hvad skete der?". Det er selvfølgelig en kæmpe stor nyhed på bold.dk, når Argentina synger det - men når brasilianske fans har fuldstændig samme slagsange om Argentina, så er det flamingodansen, der fortjener omtalen.

Dermed vist at bold.dk har i gang i en større misinformation omkring det argentinske landshold. En hetz der markerer et nyt lavpunkt i bold´s i forvejen ringe og uobjektive sportsjournalistik
Problemet er vel primært lysten til at dele fra omklædningsrummet der ellers burde være lidt et helligt sted.

Man kan finde ligende sange fra Danmarks omklædningsrum, ved jeg.

Men nej klogt er det ikke
Paseo@ seriøst så du kritiserer dem for noget der er sket for 80 år siden. Alle fra den gang er døde og de få der skulle være efterkommere, er børnebørn af af nazister og facister. Det har de jo ingen indflydelse på hvad det skete den gang.
Du er da et småligt lortemenneske!
annonce