Snak

Mere indhold efter annoncen

Argentina slog Polen ved VM - begge hold gik videre

ons 30. nov 21:00

Argentina tog en sikker sejr hjem på 2-0 over Polen, hvorfor de er klar til ottendedelsfinalerne ved VM. De møder Australien.Læs hele nyheden her
Det her polske hold bliver godt nok slagtet af Frankrig i næste runde. Hold fast hvor havde de intet at komme med og gad absolut intet, selv ved 0-0. argentina legede jo rundt med dem hele kampen, og burde have vundet den kamp 5-0. Argentina havde 24 afslutninger med 13 indenfor rammen. polen havde ik et eneste skud på mål. det er jo på grænsen til kvalmende lavt niveau.

messi er med i alt i angrebet, men hans afslutninger skal godt nok forbedres. han kunne have scoret hattrick hvis han var skarp i aften

Argentina vs australien bliver vist en meget ensidig kamp. kan ikke se australien komme igennem den på nogen måder med deres primitive fodbold.
Ja, bliver fedt at trække hhv. Polen og Australien... Sikke nogle spændende kampe, vi kan se frem til i næste runde...
Polen er utrolig heldige at avancere, som skete på baggrund af gule kort! Egentlig havde jeg forventet en større modstand fra både Polen og Mexico nu når Argentina lavede en indledende fadæse. Men credit til Argentina for at rejse sig igen og spille sig på 1. pladsen.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Ville sgu gerne have set Argentina - Danmark. Det ville nok blive en nedslagtning af dimensioner, men alligevel seværdigt.
Polen er chanceløse mod Frankrig!
Det ku ha været Danmark mod Argentina og Messi, hvis vi havde taget os lidt sammen...
Jeg har lige et spørgsmål til de garvede..
Polen og Mexico sluttede af med fire points hver, hvor Polen gik videre på en lidt bedre målscore. Hvis Saudi Arabien ikke havde scoret helt til sidst, og kampen var endt 2-0 til Mexico, så havde Polen og Mexico begge haft fire points hver samt en målscore på 2 mål scoret og 2 mål lukket ind. Derudover endte deres indbyrdes kamp 0-0, hvem havde da så gået videre, når begge hold ender med samme antal points, præcis samme målscore og 0-0 i den indbyrdes kamp?
Off topic, sådan næsten: Da Lewandowski i slutningen af kampen laver friskpark på Messi og vil sige undskyld, og Messi total ignorer ham:
Havde det været Ronaldo, der havde ageret sådan, så var det dét alle havde reageret på i denne tråd i stedet for kampen. Siger det bare!
Jeg har lige et spørgsmål til de garvede..

Fair play. Polen var gået videre da de havde færre gule kort end Mexico.
Det var fedt at se Saudi Arabien kæmpe så meget for hver en bold til sidst, selvom de ikke kunne gå videre selv. At de ikke bare lægger sig ned så Mexico bare kan vade igennem.

Selvom jeg hellere så Mexico videre end Polen. De blev godt nok spillet baglæns ud af brættet i dag.
YNWA
annonce