Snak

Mere indhold efter annoncen
Tåbeligt af Thuram at han “diver” med højre ben.
Men fuldstændig skandaløst at VAR i en vm finale ikke formår at se kontakten på venstre fod.
Utvivlsomt historiens bedste spiller! Hvilken fornøjelse det har været, at følge Messi siden hans første kamp for Barca. Allerede dengang stod det klart, at der var tale om en helt speciel spiller. Historien kunne ikke være skrevet smukkere end, at han skulle løfte VM trofæet i sin sidste kamp, i en alder af 35 med 2 mål i finalen.
Flot finale af begge hold. Argentina var vel bedst over de 120+, selvom Frankrig spillede sig gevaldigt op.

Hvis der er en spiller, jeg ikke kommer til at savne efter VM, er det Parades. Hold da op et fjols.
Sikke en vild og voldsom kulmination på et lidt halvtamt VM. Når det nu ikke kunne blive Danmark der vandt fordi de ikke rigtigt gad at stille op alligevel så fik vi den vinder som jeg havde håbet på fra start. Nu må det være slut med diskussionen om hvem der GOAT. Det sidste i min bog lidt lamme argument er nu pist væk og have skal man sige om en gut der har slået stort set alle rekorder over alle de år. Glemmer aldrig de gange jeg har set ham live i Barcelona første gang i ca 2010 hvor han bare tryllede Valencia som om det ikke var noget. I sandhed den største der har været
En komisk tråd af læse det her. Men kæmpe fryd på trods af hvor indbildske folk er.
Messi som turneringens spiller. Klart som 2. Mest scorende og top assister, samt VM vinder.
Og der er jo ikke nogen som kan komme med fakta eller statistikker som ikke samlet set understøtter Messis fodboldhistorik.

Det var en tidlig julegave der kom i år.

God kamp af dommerne. 3 korrekte straffespark og ikke så meget tumult og brok.

Takker og bukker !
Bold.dk brugeres kendetegn; Uenig = Troll
Maradona have nok fået et par hjerteanfald under kampen, hvis han havde overværet kampen fra stadion.


Ha, ha, det tænkte jeg også undervejs. Havde nu alligevel undt ham oplevelsen.
Personligt var jeg nu glad for ikke at være argentiner eller franskmand. Det tror jeg ikke jeg ville kunne holde ud. Pulsen var høj nok i forvejen....
Stort tillykke til Argentina og Messi med sejren! 🇦🇷
Tak Qatar for at have arrangeret en turnering der endte succesfuld selvom rigtig mange prøvede og spolere det for jer kæmpe stort tak skal i have! 👏🏼
Eneste sørgelige er sku at dette VM er slut, som har været så fantastisk og uforudsigeligt.
Uden sammenligning det bedste VM jeg har været vidne til med en uforglemmelig afslutning som kronen på værket! 👏🏼🎉
Tillykke til Argentina. Den rigtige vinder i mine øjne. De ville det mest, skabte mest og deres fans ville det også mest. Sindssyg passion de har.

At man kan mene det er en skandale at Messi vinder bedste spiller er mig en gåde. Han har båret holdet offensivt i alle kampe. Nærmest alle hold har han været inde over. Mbappe var lidt halv usynlig mod England og Marokko, så Frankrig har haft andre der er steppet up.

At man score 1 straffespark mål mere end Messi i dag, gør det ikke til en skandale. Mbappe skal nok vinde individuelle titler. Hans tid er nu
Så fik vi overstået det ørken tivoli
Messi vandt , fifa er glade
Han fik en araber kjole på og lov at løfte pokalen.
Alle er glade, alle er enige om et fantastisk vm
Tilskuertallet til finalen var sikkert ligesom til andre kampe, inklusivt de døde migranter arbejder medregnet så passer kapacitet plus 7000 meget godt.

Kan vi så komme tilbage til Europa og liga fodbold.
På forhånd tak
Fortjent sejr set over hele kampen.

Messi er den største i historien.

Trist at en god finale skulle spilles i sådan et korrupt lorte-land med så mange tusinde uskyldige liv på samvittigheden. Håber sådan at forbundene kan få ryddet alle de korrupte narrøve væk - men det er nok desværre ikke realistisk.

Dembele ville score 2 point lavere end brakvand, hvis han fik en iq-test. Helt vildt at han ikke kan regne ud at det går galt når han går så tæt på inde i feltet. Imponerende - grænsende til ny verdensrekord - at Otamendi så prøver at toppe den senere. Vi fik set de to bedste spillere i verden - og måske også de to dummeste.

Jeg håber at vi aldrig skal se en fodboldkamp fra mellemøsten igen. Nogensinde.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
annonce