Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er den første hele kamp jeg har set siden Danmark røg ud. Ikke så meget pga. Qatar, men pga. den skuffelse der fulgte. Det skal måske ses i lyset af, at jeg har set LATTERLIGT meget fodbold de sidste halvandet to år med SIF og landsholdet, og generelt trængte til en vinterpause.

Men når man nu skal tænde TV for en kamp og sætte sig ned og bruge noget koncentreret tid på den, så var det her da den helt rigtige. Utrolig flot kamp. Argentina samlet set klart bedst, men de faldt i den samme fælde som de gjorde mod Holland, ved helt at stoppe med at spille. Ikke desto mindre var de i total kontrol indtil de tåbelige straffe de valgte at forære, hvorefter der fulgte 2-3 minutter med ukoncentreret spil og bum, så havde vi en kamp.

Argentina igen bedst herefter og så laver man en SIF efter at være kommet foran.

Jeg var sådan set ligeglad hvem der vandt, men efter at have set kampen må jeg bare sige, at Argentina var den helt rigtige vinder, selvom det var meget tæt på at gå galt til sidst. Og forrygende at se de to klubkammerater stråle på hver sin side af kridtstregen med absurd gode aktioner undervejs, krydret med 5 mål imellem dem inden de begge scorede på deres straffespark i den afgørende del. Det kunne ikke være skrevet bedre...

Evnen til at provokere sine modstandere synes jeg dog er uklædelig fra vinderne. Her var Frankrig kampen igennem den store. Helt klart.
Silkeborg IF
Tåbeligt af Thuram at han “diver” med højre ben.
Men fuldstændig skandaløst at VAR i en vm finale ikke formår at se kontakten på venstre fod.


Men det har de da nok netop gjort. Du kan ikke få et straffe når du skuespiller.
Eller det giver da i hvert fald rigtig god mening at man netop straffer skuespil. Det er så utilgiveligt. Og at man så snittes og måske kunne få et straffespark, er da kun helt fair at man mister enhver mulighed for når man i forbindelsen snyder.
Heldig straffe til
Argentina i første. Imo ligeså
Stort som det Thuram
Fik gult for. Jeg kan selvfølgelig tage fejl men det er pudsigt
Hvor mange kendelser (læs; straffespark) på afgørende tidspunkter er faldet til Argentinas fordel.


Det straffe som Argentina fik var på størrelse med det straffe som Frankrig fik ved stillingen 0-2. Der er absolut ingen forskel på de to forseelser.

Argentina blev på ingen måder fordelt under VM finalen - om de har været det tidligere i turneringen skal jeg ikke kloge mig på.
Silkeborg IF
Den rigtige vinder. Frankrig var helt væk i denne kamp, blev kun reddet af heldige straffespark.

Fortjent Messi får prisen for turneringen spiller, var den bedste set over alle kampe. Den gamle satte de andre på plads:)

God humor at de holder et minut stilhed for skilpadden
Hvis du kender reglerne så er der klar straffespark, han klippe hans fod nok til han mister balancen dermed straffe..
IVO
annonce