Snak

Mere indhold efter annoncen

Argentinsk midtbanekriger til 'idioter': Messi er den bedste nogensinde

Skrevet af bold
man 19. dec 08:14

Ifølge Rodrigo De Paul står det nu klart for alle og enhver, at Lionel Messi er den bedste fodboldspiller nogensinde. Ingen vil nogensinde nå ham, lyder det fra midtbanespilleren.Læs hele nyheden her
Skrevet af LionelSchmeichel
Det ved alle også nu, hvad er der tilbage af argumenter nu? er det bare den med at han aldrig har spillet i PL ? :P der kan næsten ikke være andet tilbage.

Ballon nummer 8 på vej?
Skrevet af Slettet(561254230903)
Han spytter facts ham De Poul.

I hele Messis karriere har folk snakket om han ikke kunne gøre noget på landsholdet. Nu har han vundet:

VM guld
Copa america guld
Finalissima guld
OL guld

3 x copa america sølv
1 VM sølv

Ballon d`or 8th loading............

Det i sig selv er vanvittigt. Ingen kan sige noget om ham mere, men mon ikke messi haterne opdigter noget nyt som altid. Messi fik sin eventyrlige slutning som 35 årig. en kulmination efter 19 år i maradonas skygge og et gigantisk pres hele livet. Nu er messi hvor han fortjener at være. romantikeren i os alle fik det vi ønskede. Messi er endelig fri.
Skrevet af LionelSchmeichel
Det er fandme vildt at han vinder VM, det havde jeg sku ikke turde håbet på! man har sku lov til at hovere lidt, alt det bræk man skal høre på herinde :D fantastisk VM fra den lille magiker!!
Skrevet af TheUnitedWay
Diego Armando Maradona vil altid være større 😁 Men han har cementeret sin plads som historiens næstbedste spiller!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Arne Sand
Enig i at PL-argumentet ikke tæller - det har det aldrig gjort, for bortset fra CR7 har ingen af de store spillet i den liga. Messi er den mest geniale spiller, jeg har set. Og jeg så også Maradona, men ikke Pelé (var før min tid)
Skrevet af pinkfloydhomer
Større til at sniffe coke måske.
Skrevet af Arsenalfan36
Den bedste på "den lange bane". Ikke den bedste her og nu.
Jeg følger ham på flashscore, en fornøjelse.
Skrevet af BerlinerDK
Messi > end Pele OG Maradonna.
Skrevet af Daniel V.
Ingen kan sige noget om ham mere, men mon ikke messi haterne opdigter noget nyt som altid.


Det kan du tro de gør, de er lige så fanatiske og stædige som flat-earthers.

Eksempelvis min kollega, som synes Messi er en af de mest usympatiske spillere (han er Ronaldo og Real Madrig fan-boy).

Så siger jeg Messi er da en af de mest sympatiske spillere, som stort set altid opfører sig ordentligt.

Så hiver han op af hatten at han var super streng over for en hollænder.

Så eksemplet er noget som lige er sket. Der er næppe mange andre eksempler.

Messi er blevet kritiseret hele sin karriere for ikke at have nogen personlighed, ingen vildskab, ingen kant. For altid at være den pæne og kedelige dreng.

Så snart han viser noget kant, så vender de det bare om til, at han er usympatisk.

Man kan ikke vinde mod dem som tænker sådan.
Skrevet af Slettet(501108221912)
Bold.dk har under dette VM gang i en hetz mod Argentina, idet siden flere gange gengiver lodret ukorrekte oversættelser, der får Argentina til at fremstå i dårligt lys. Desuden er mange af bold.dk´s overskrifter taget ud af en kontekst og kørt op.

Det er selvfølgelig ligeledes tilfældet her, hvor den artikel hos Olé, som bold.dk refererer til er her:
https://www.ole.com.ar/mundial/mundial-qatar-2022/de-paul-messi-banco-fuerte-boludo-dudaba_0_bRWJb0wD2Q.html
Som det fremgår siger de Paul på intet tidspunkt "idioter" (der på spansk oversættes "idiota"). Derimod bruger han ordet "boludo" som bedst oversættes til tosse.

I Messis efterhånden berømte interview, sagde han eksempelvis "fjols" (på spansk: bobo) og ikke "idiot" som bold.dk synes det er sjovt at skrive, at han har sagt.

For nyligt var nyheden, at Argentina synger en forargende sang i omklædningsrum med titlen "fuck englænderne". Det bliver det på intet tidspunkt sunget. Den mest korrekte oversættelse er formentligt "skide englændere, vi glemmer ikke Falklandsøerne". Der er således ikke tale om en generel henvisning til englændere, som bold.dk får det til at fremstå som om. Der er desuden tale om en enkelt sætning - det skal selvfølgelig være en overskrift.

I samme sang synges der "Brasilien, hvad skete der?". Det er selvfølgelig en kæmpe stor nyhed på bold.dk, når Argentina synger det - men når brasilianske fans har fuldstændig samme slagsange om Argentina, så er det flamingodansen, der fortjener omtalen.

Dermed vist at bold.dk har i gang i en større misinformation omkring det argentinske landshold. En hetz der markerer et nyt lavpunkt i bold´s i forvejen ringe og uobjektive sportsjournalistik.
Skrevet af Jogabonita
Ja bold.dk har sat sig for at lave en særlig hetz mod Argentina, det er nemlig lige præcis det de har. Kom nu lidt dummere :D

Og hvorfor er det Messi skal have Ballon D´or for at vinde VM? Skal der ikke mere til?
Skrevet af Slettet(501108221912)
Jeg ved ikke om de "har sat sig for" det, men det er i hvert fald det der er sket
Skrevet af SotD
Diego Armando Maradona vil altid være større 😁 Men han har cementeret sin plads som historiens næstbedste spiller!

Jeg håber argumentet at Maradona er "størst", men ikke "bedst".

Messi er - med AFSTAND - en bedre fodboldspiller end Maradona var. De havde samme absurde topniveau, men Messis kontinuitet og bundniveau er bare uendeligt mange gange bedre end Maradonas. Så størst pga. historien, formentlig. Bedst? Slet ikke. Og det var han heller ikke før VM.
Silkeborg IF
Skrevet af Rigoletto
Messi er en klar all time nr. 2.
Dem der siger andet er “idioter”
Skrevet af SotD
bold-dk-nyt-lavpunkt-under-VM

Skriv dog en mail til dem? At oprette en bruger bare for at kopiere sit lort rundt i alle tråde omkring Argentina er bare sølle. Apropos det der med, at have en "dagsorden", så er du den eneste der har - bold.dk formidler bare historierne som andre medier også bringer. Positivt som negativt.

Æd en kiks, eller bidrag til debatten din bøv.
Silkeborg IF
Skrevet af Swup
- Hvis nogen idiot var i tvivl, så kan de droppe det. Messi er den bedste nogensinde.


"Det kan enhver idiot jo se" er vel den danske udtale... At komme derfra og til den overskrift er voldsomt.
Enig i Bold.dk begynder at være lige smart nok i sine overskrifter. Virker til at målet er skænderi i debat der er vigtigst, og ikke nyheden.
Skrevet af Gumle
Åhh hvor er jeg dog træt af Fanboys af enten den ene eller den anden spiller. Jeg personligt støtter hold og ikke enkelte spillere, men bliver i alle diskussioner og forums bombarderet med argumenter fra specielt disse Messi-fans, som åbenbart har set det som deres livs vigtigste opgave, konstant at informere enhver de møder på deres vej, om at Messi er verdens bedste nogensinde. Det er simpelthen fordummende, og jeg går straks ud fra at den slags folk ikke er for kloge.

Tidligere har jeg kunnet slippe afsted med at fortælle, at jeg ikke havde en favorit når jeg igen og igen uforklarligt er endt i en diskussion om hvem der er verdens bedste. Senest er jeg dog blev kaldt både en Messi-hater og Ronaldo-fanboy, fordi jeg ikke har en favorit og blot nyder at se de bedste spillere spille.. Denne idolisering af enkelte spillere er simpelthen blevet for meget - og sorry to say, men jeg forstår simpelthen ikke at man har behov for konstant at fortælle hele verden om hvor god man synes Messi er i enhver diskussion.

Jeg nød finalen igår, den var fuldstændigt vanvittig og måske den bedste kamp jeg har set i årevis.
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af José Mota
Messi er en helt unik spiller, og jeg er faktisk enig i at han er den bedste offensive spiller nogensinde. Han er til gengæld et ufatteligt, lille menneske. Lige fra skatteunddragelse til lønnet posterboy for morderiske Saudi-Arabien. Det er naturligvis ikke gratis at agere, som han gør - eksempelvis vil han i al evighed, når han genser billederne fra Argentinas VM triumf, kunne se sig selv blive iklædt en komplet upassende, arabisk bisht (stik imod FIFA´s egne regler for påklædning, naturligvis) som en vaskeægte, god trækkerdreng, der prostituerer sig selv for styret. Det gjorde mange andre også ved dette VM, men han endte her med at blive en slags kronjuvel for sportswashing, og det bliver ganske enkelt ikke mere ækelt. Men hans fokus er penge og intet andet, så han er sikkert bedøvende ligeglad. Ikke at jeg tror, at andre topspillere er synderligt bedre, heller ikke de danske landsholdsspillere. Sådan er verden vist desværre bare blevet - men jeg kan ikke just sige, at jeg har fortrudt, at jeg ikke har set en eneste kamp fra denne slutrunde.
A.K.A. Albert Ferrer #ikkemitlandshold
Skrevet af Slettet(501108221912)
Jeg har skrevet en mail til dem, SotD. Jeg skriver det i trådene for at fuldbyrde de mangelfulde artikler, og jeg deltager ikke i debatten under falske el. forkerte forudsætninger.

Jeg synes klart, at bold.dk har et medansvar som formidler - for mig er det ikke nok "bare" at kopiere andre mediers historier og nyheder - så kunne vi lige så godt læse dem der.
Skrevet af TR1986
Diego Armando Maradona den bedste nogensinde.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0