Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja bold.dk har sat sig for at lave en særlig hetz mod Argentina, det er nemlig lige præcis det de har. Kom nu lidt dummere :D

Og hvorfor er det Messi skal have Ballon D´or for at vinde VM? Skal der ikke mere til?
Jeg ved ikke om de "har sat sig for" det, men det er i hvert fald det der er sket
Diego Armando Maradona vil altid være større 😁 Men han har cementeret sin plads som historiens næstbedste spiller!

Jeg håber argumentet at Maradona er "størst", men ikke "bedst".

Messi er - med AFSTAND - en bedre fodboldspiller end Maradona var. De havde samme absurde topniveau, men Messis kontinuitet og bundniveau er bare uendeligt mange gange bedre end Maradonas. Så størst pga. historien, formentlig. Bedst? Slet ikke. Og det var han heller ikke før VM.
Silkeborg IF
Messi er en klar all time nr. 2.
Dem der siger andet er “idioter”
bold-dk-nyt-lavpunkt-under-VM

Skriv dog en mail til dem? At oprette en bruger bare for at kopiere sit lort rundt i alle tråde omkring Argentina er bare sølle. Apropos det der med, at have en "dagsorden", så er du den eneste der har - bold.dk formidler bare historierne som andre medier også bringer. Positivt som negativt.

Æd en kiks, eller bidrag til debatten din bøv.
Silkeborg IF
- Hvis nogen idiot var i tvivl, så kan de droppe det. Messi er den bedste nogensinde.


"Det kan enhver idiot jo se" er vel den danske udtale... At komme derfra og til den overskrift er voldsomt.
Enig i Bold.dk begynder at være lige smart nok i sine overskrifter. Virker til at målet er skænderi i debat der er vigtigst, og ikke nyheden.
Åhh hvor er jeg dog træt af Fanboys af enten den ene eller den anden spiller. Jeg personligt støtter hold og ikke enkelte spillere, men bliver i alle diskussioner og forums bombarderet med argumenter fra specielt disse Messi-fans, som åbenbart har set det som deres livs vigtigste opgave, konstant at informere enhver de møder på deres vej, om at Messi er verdens bedste nogensinde. Det er simpelthen fordummende, og jeg går straks ud fra at den slags folk ikke er for kloge.

Tidligere har jeg kunnet slippe afsted med at fortælle, at jeg ikke havde en favorit når jeg igen og igen uforklarligt er endt i en diskussion om hvem der er verdens bedste. Senest er jeg dog blev kaldt både en Messi-hater og Ronaldo-fanboy, fordi jeg ikke har en favorit og blot nyder at se de bedste spillere spille.. Denne idolisering af enkelte spillere er simpelthen blevet for meget - og sorry to say, men jeg forstår simpelthen ikke at man har behov for konstant at fortælle hele verden om hvor god man synes Messi er i enhver diskussion.

Jeg nød finalen igår, den var fuldstændigt vanvittig og måske den bedste kamp jeg har set i årevis.
Chelsea FC siden 1995
Messi er en helt unik spiller, og jeg er faktisk enig i at han er den bedste offensive spiller nogensinde. Han er til gengæld et ufatteligt, lille menneske. Lige fra skatteunddragelse til lønnet posterboy for morderiske Saudi-Arabien. Det er naturligvis ikke gratis at agere, som han gør - eksempelvis vil han i al evighed, når han genser billederne fra Argentinas VM triumf, kunne se sig selv blive iklædt en komplet upassende, arabisk bisht (stik imod FIFA´s egne regler for påklædning, naturligvis) som en vaskeægte, god trækkerdreng, der prostituerer sig selv for styret. Det gjorde mange andre også ved dette VM, men han endte her med at blive en slags kronjuvel for sportswashing, og det bliver ganske enkelt ikke mere ækelt. Men hans fokus er penge og intet andet, så han er sikkert bedøvende ligeglad. Ikke at jeg tror, at andre topspillere er synderligt bedre, heller ikke de danske landsholdsspillere. Sådan er verden vist desværre bare blevet - men jeg kan ikke just sige, at jeg har fortrudt, at jeg ikke har set en eneste kamp fra denne slutrunde.
A.K.A. Albert Ferrer #ikkemitlandshold
Jeg har skrevet en mail til dem, SotD. Jeg skriver det i trådene for at fuldbyrde de mangelfulde artikler, og jeg deltager ikke i debatten under falske el. forkerte forudsætninger.

Jeg synes klart, at bold.dk har et medansvar som formidler - for mig er det ikke nok "bare" at kopiere andre mediers historier og nyheder - så kunne vi lige så godt læse dem der.
Diego Armando Maradona den bedste nogensinde.
Forza Napoli Sempre!
annonce