Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg har skrevet en mail til dem, SotD. Jeg skriver det i trådene for at fuldbyrde de mangelfulde artikler, og jeg deltager ikke i debatten under falske el. forkerte forudsætninger.

Jeg synes klart, at bold.dk har et medansvar som formidler - for mig er det ikke nok "bare" at kopiere andre mediers historier og nyheder - så kunne vi lige så godt læse dem der.

Problemet er jo at du ikke forstår det danske sprog, når du forsøger at rette i ord der er synonym med hinanden. Det er muligt de ikke er det i Spanien, men de ord du oversætter dem til ER synonymer på dansk.
Silkeborg IF
Skrevet af JUXTAPOZ
Messi er verdens bedste fodboldspiller nogensinde. Man kan jo tage et kig på hans stats, og det faktum, at han i en alder af 35 år vinder VM.

Nogle mennesker har stadig et billede af Maradona, som den bedste nogensinde, men de glemmer vist hurtigt, at Maradona slet ikke kunne holde sig på toppen i så mange år som Messi har kunnet. Dette pga. en usund livsstil, stoffer mm., hvilket gør ham mere "interessant" og mere kantet, men som fodboldspiller er der ingen tvivl om hvem, der har den flotteste karriere, bedste stats samt pokaler.

Jeg synes bare folk skal nyde sådan en eminent spiller, som Messi er.

GOAT
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af JUXTAPOZ
Nej, det er han ikke.
Hvor mange år var Maradona på toppen kontra Messi?
Og se lige på deres stats.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af Bobbymo05
Messis dårligste sæsoner statsmæssigt er bedre end Maradonas bedste sæsoner, hold nu op med at overvurdere Maradona. Han var et kæmpe talent, ja, men han fik jo slet ikke nok ud af det store talent, selvom han næsten egenhændigt sørgede for VM i 86’ og et par mesterskaber til undertippede Napoli. Messi er klart bedre, prøv eksempelvis og læg mærke til, at Maradona “kun” har vundet prisen som bedste argentinske spiller fire gange, hvilket jo indikerer, at han ikke var så dominerende og overlegen over en længere årrække. Messi kommer til at gå på pension med dobbelt så mange Ballon D’or som Maradona har prisen for bedste argentinske spiller, og Messi har derudover vundet selvsamme pris hele 14 gange.. folk har en tendens til at sætte Maradona på en piedestal pga nostalgi og det faktum, at han leverede et helt fantastisk VM i 86’. Han vil ALDRIG blive husket som en bedre spiller end Messi.
Skrevet af Cobraen9
Spot on!! Til historien hører at han i mange år har været båret af et af historiens bedste hold (og midtbane med Xavi og Iniesta) - og nu tøffer rundt i den 5/6. bedste liga sponseret af blod-penge.... egentligt ikke særligt imponerende!

Maradona var meget mere end bare fodbold - derfor vil han altid være over Messi trods alle hans pokaler og rekorder.
Skrevet af Cobraen9
.
Skrevet af Slettet(352105221912)
Indtil Mbappe stopper, helt enig
Skrevet af #11udenløg
Alle disse Messi artikler, er netop grunden til man holdte med Frankrig
AGF siden 1995
Skrevet af Mania
@bobbymo - jo, Maradona vil ALTID blive husket som bedre end Messi. Han betyder mere for det argentinske folk end Messi gør. Sæt dig ned.
Skrevet af UTG-1986
Der er verdens mest subjektive diskussion!
Det eneste objektive man kan måle det på er titler. Om det så skal være personlige titler eller om vi skal til at kåre Dani Alves som GOAT er så spørgsmålet til 1 million. Spøg til side, så kan man ikke sammenligne Messi, Maradona eller Pele eller nogen anden. Der er ingen, der siger at Messi havde været en succes på Pele´s tid og omvendt. Endvidere giver det da overhovedet ingen mening at man i en sejrsros proklamerer Messi som GOAT umiddelbart efter en kamp. Messi blev hverken bedre eller dårligere at at medvirke i den straffesparkskonkurrence, som afgjorde det hele.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af Slettet(352105221912)
11Udenløg

Helt enig!!! :D
Skrevet af Ice wallow come
Haha så til grin at man bliver ved med at rykke stolperne, iforhold til at afvise Messi som historiens bedste.
Vi, der mener han er den bedste nogensinde, mener det ikke på baggrund af VM sejren. Vi har ment det i over 5 år.
Det er alle andre der ALTID har grundet det med manglende titler for landsholdet. Først vandt han Copa America, men det var ikke nok. I ville også have et VM. Så vinder han et VM hvor han er det helt store omdrejningspunkt offensivt. Scorer i alle kampe udover 1, og scorer i alle knouckout kampe. Derudover 2 drømme assist mod henholdsvis Holland og Kroatien.

Og alligevel er det ikke nok. Hvad mere skal han gøre? Helt seriøst, udover alle de titler, alle de individuelle titler og rekorder, alt det fortryllende spil og alt den longevity, hvad mere kan og skal han gøre?

Og så har vi TR brugeren. I flere år har hans eneste argument herinde været, at Messi ikke har vundet VM. I kan bare læse i tråden om Sydamerikansk fodbold. Og nu hvor han så har vundet VM, så istedet for at sluge sin stolthed, så kommer han med en one-liner om Maradona er bedst.

Og hele narrativet om at alle Argentinere elsker Maradona mere er heller ikke rigtigt. Nu har jeg været til VM i 2018 og 2022, og har mødt en masse argentinere. De er sku meget delt om hvem de synes var bedst. Og kan forestille mig efter igår, at endnu flere har bevæget sig mod Messi vognen. Så stop med jeres falske narrativer
Skrevet af klykke
fodbold mæssigt er jeg på linje med at nok er den største. Ikke så meget der.

problemet for mig er personen.

Skattesagen, Reklame søjle for Saudi Arabien, Historier om hvordan har har været over for holdkammerater.

ikke en mester værdigt IMO. Det er en ren subjektiv holdning, og nej, Ronaldo er ikke et hak bedre.Skrevet af lidt klogere end jer
Sjovt som det skulle være Mbappe vs Messi i en finale. Interessant hvordan finalen endte. Det var jo den perfekte historie som Qatar skulle bruge i deres propaganda overfor kritikerne.

Tillykke til Messi for hans VM-titel, men har sku min tvivl om det var den sande vinder, når Qatar har haft så meget indflydelse i reglerne omkring fodbold.
Skrevet af UTG-1986
Det er alle andre der ALTID har grundet det med manglende titler for landsholdet.

Mon ikke du forveksler alle med nogen?
Politik ud af fodbold!
Skrevet af Mitch Connor
VM har ikke ændret noget i forhold til, hvem den bedste nogensinde er. Messi var den bedste nogensinde en del tid, før han vandt VM også.

Forskellen er dog, at selv Ronaldo-tosserne nu er nødt til at indrømme det (eller i hvert fald acceptere det dybt i sig selv, uanset hvad man så giver udtryk for udadtil i diverse online fora).
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af Slettet(561254230903)
ronaldo fansene har pakket sig selv væk. de ved at messi med denne vm sejr har hoppet op på et niveau ronaldo aldrig vil være på. de rigtige legender i fodbold har præsteret i VM. det er bare den største scene. messi har været i 2 vm finaler, har alltime flest optrædener med 26 kampe, har alletime flest assists delt med maradona på 8 assists. og 13 mål ved slurunder, hvor kun gerd muller, brasilienske ronaldo og klose har scoret mere. han har slået sig ind som den bedste.

ronaldo derimod har intet gjort. ingen finaler. han har ikke engang scoret et eneste mål ved knock out kampene. han sidder sikkert stadig derhjemme og er pigesur over han var på bænken......

maradona var god, messi er er bare bedre. the end.
Skrevet af UTG-1986
Forskellen er dog, at selv Ronaldo-tosserne nu er nødt til at indrømme det (eller i hvert fald acceptere det dybt i sig selv, uanset hvad man så giver udtryk for udadtil i diverse online fora).

Hehe. Jeg kan garantere dig for at jeg hverken er Ronaldo, Madrid, United eller Portugal tilhænger. Men det lader til at være tendensen. Er man ikke 100% solgt på ideen med Messi som GOAT, er man Ronaldo fan. Mon ikke det snarere er Barcelona tilhængere som er så forhippede på den diskussion, at man bliver snot fornærmet, hvis man vover at mene noget andet?
Politik ud af fodbold!
Skrevet af LØMBØ
Jeg er vokset op med Maradona og dengang var der Maradona og så alle de andre. Han var et ikon og et fænomen, som ingen andre kan nå op på siden af! MEN det betyder ikke at han var bedre end Messi.
Maradona var større end Messi, men Messi er for mig en bedre og mere fuldent fodboldspiller end Maradona.
Skrevet af Ice wallow come
Man er naiv hvis man tror at Ronaldo fansne har accepteret at Messi er den største. De er bare hoppet med på Maradona og Pelé vognen. Spillere som de før i tiden mente ikke var bedre end Ronaldo, er pludselig blevet de bedste, fordi de absolut skal have en der er større end Messi.

Og tro det eller ej, men mange er også hoppet på Mbappe vognen. At han snart overgår Messi. Selvom Messi på 23 var langt mere dominerende end Mbappe nogensinde har været. Allerede dengang vidste man, at Messi ville blive historiens største, hvis ikke skader ville sætte en stopper for det.

Jeg synes ikke man skal håne hverken Ronaldo, eller andre af de store legender. Alle har været med til at bidrage til den sport som vi elsker. Men at rykke grænserne for hvad Messi skal gøre, hvergang han opnår den forhindring I har sat for ham, er for mig patetisk.
Hvis manden har vundet alle individuelle titler (flere gange endda) og alle holdtitler. Samtidig med at han har nogle statistikker der er ude af denne verden. Samtidig med at han har gjort det i ca 16 år. Og vigtigst af alt, the eye test. At man bare kan se han er overlegen på den bane. Så vil jeg gerne vide hvad han mere skal gøre? Jeg høre en masse navne, men ingen argumenter. Udover pseudo argumenter som, at shortsne vejede mere i Maradonas dage

Messi har domineret på alle punkter. Han har gennemført spillet. Og man må bare anerkende det
annonce
0