Snak

Mere indhold efter annoncen

Argentinsk midtbanekriger til 'idioter': Messi er den bedste nogensinde

man 19. dec 08:14

Ifølge Rodrigo De Paul står det nu klart for alle og enhver, at Lionel Messi er den bedste fodboldspiller nogensinde. Ingen vil nogensinde nå ham, lyder det fra midtbanespilleren.Læs hele nyheden her
Det ved alle også nu, hvad er der tilbage af argumenter nu? er det bare den med at han aldrig har spillet i PL ? :P der kan næsten ikke være andet tilbage.

Ballon nummer 8 på vej?
Han spytter facts ham De Poul.

I hele Messis karriere har folk snakket om han ikke kunne gøre noget på landsholdet. Nu har han vundet:

VM guld
Copa america guld
Finalissima guld
OL guld

3 x copa america sølv
1 VM sølv

Ballon d`or 8th loading............

Det i sig selv er vanvittigt. Ingen kan sige noget om ham mere, men mon ikke messi haterne opdigter noget nyt som altid. Messi fik sin eventyrlige slutning som 35 årig. en kulmination efter 19 år i maradonas skygge og et gigantisk pres hele livet. Nu er messi hvor han fortjener at være. romantikeren i os alle fik det vi ønskede. Messi er endelig fri.
Det er fandme vildt at han vinder VM, det havde jeg sku ikke turde håbet på! man har sku lov til at hovere lidt, alt det bræk man skal høre på herinde :D fantastisk VM fra den lille magiker!!
Diego Armando Maradona vil altid være større 😁 Men han har cementeret sin plads som historiens næstbedste spiller!
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Enig i at PL-argumentet ikke tæller - det har det aldrig gjort, for bortset fra CR7 har ingen af de store spillet i den liga. Messi er den mest geniale spiller, jeg har set. Og jeg så også Maradona, men ikke Pelé (var før min tid)
Større til at sniffe coke måske.
Den bedste på "den lange bane". Ikke den bedste her og nu.
Jeg følger ham på flashscore, en fornøjelse.
Messi > end Pele OG Maradonna.
Ingen kan sige noget om ham mere, men mon ikke messi haterne opdigter noget nyt som altid.


Det kan du tro de gør, de er lige så fanatiske og stædige som flat-earthers.

Eksempelvis min kollega, som synes Messi er en af de mest usympatiske spillere (han er Ronaldo og Real Madrig fan-boy).

Så siger jeg Messi er da en af de mest sympatiske spillere, som stort set altid opfører sig ordentligt.

Så hiver han op af hatten at han var super streng over for en hollænder.

Så eksemplet er noget som lige er sket. Der er næppe mange andre eksempler.

Messi er blevet kritiseret hele sin karriere for ikke at have nogen personlighed, ingen vildskab, ingen kant. For altid at være den pæne og kedelige dreng.

Så snart han viser noget kant, så vender de det bare om til, at han er usympatisk.

Man kan ikke vinde mod dem som tænker sådan.
Bold.dk har under dette VM gang i en hetz mod Argentina, idet siden flere gange gengiver lodret ukorrekte oversættelser, der får Argentina til at fremstå i dårligt lys. Desuden er mange af bold.dk´s overskrifter taget ud af en kontekst og kørt op.

Det er selvfølgelig ligeledes tilfældet her, hvor den artikel hos Olé, som bold.dk refererer til er her:
https://www.ole.com.ar/mundial/mundial-qatar-2022/de-paul-messi-banco-fuerte-boludo-dudaba_0_bRWJb0wD2Q.html
Som det fremgår siger de Paul på intet tidspunkt "idioter" (der på spansk oversættes "idiota"). Derimod bruger han ordet "boludo" som bedst oversættes til tosse.

I Messis efterhånden berømte interview, sagde han eksempelvis "fjols" (på spansk: bobo) og ikke "idiot" som bold.dk synes det er sjovt at skrive, at han har sagt.

For nyligt var nyheden, at Argentina synger en forargende sang i omklædningsrum med titlen "fuck englænderne". Det bliver det på intet tidspunkt sunget. Den mest korrekte oversættelse er formentligt "skide englændere, vi glemmer ikke Falklandsøerne". Der er således ikke tale om en generel henvisning til englændere, som bold.dk får det til at fremstå som om. Der er desuden tale om en enkelt sætning - det skal selvfølgelig være en overskrift.

I samme sang synges der "Brasilien, hvad skete der?". Det er selvfølgelig en kæmpe stor nyhed på bold.dk, når Argentina synger det - men når brasilianske fans har fuldstændig samme slagsange om Argentina, så er det flamingodansen, der fortjener omtalen.

Dermed vist at bold.dk har i gang i en større misinformation omkring det argentinske landshold. En hetz der markerer et nyt lavpunkt i bold´s i forvejen ringe og uobjektive sportsjournalistik.
annonce