Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har skrevet en mail til dem, SotD. Jeg skriver det i trådene for at fuldbyrde de mangelfulde artikler, og jeg deltager ikke i debatten under falske el. forkerte forudsætninger.

Jeg synes klart, at bold.dk har et medansvar som formidler - for mig er det ikke nok "bare" at kopiere andre mediers historier og nyheder - så kunne vi lige så godt læse dem der.

Problemet er jo at du ikke forstår det danske sprog, når du forsøger at rette i ord der er synonym med hinanden. Det er muligt de ikke er det i Spanien, men de ord du oversætter dem til ER synonymer på dansk.
Silkeborg IF
Messi er verdens bedste fodboldspiller nogensinde. Man kan jo tage et kig på hans stats, og det faktum, at han i en alder af 35 år vinder VM.

Nogle mennesker har stadig et billede af Maradona, som den bedste nogensinde, men de glemmer vist hurtigt, at Maradona slet ikke kunne holde sig på toppen i så mange år som Messi har kunnet. Dette pga. en usund livsstil, stoffer mm., hvilket gør ham mere "interessant" og mere kantet, men som fodboldspiller er der ingen tvivl om hvem, der har den flotteste karriere, bedste stats samt pokaler.

Jeg synes bare folk skal nyde sådan en eminent spiller, som Messi er.

GOAT
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Nej, det er han ikke.
Hvor mange år var Maradona på toppen kontra Messi?
Og se lige på deres stats.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Messis dårligste sæsoner statsmæssigt er bedre end Maradonas bedste sæsoner, hold nu op med at overvurdere Maradona. Han var et kæmpe talent, ja, men han fik jo slet ikke nok ud af det store talent, selvom han næsten egenhændigt sørgede for VM i 86’ og et par mesterskaber til undertippede Napoli. Messi er klart bedre, prøv eksempelvis og læg mærke til, at Maradona “kun” har vundet prisen som bedste argentinske spiller fire gange, hvilket jo indikerer, at han ikke var så dominerende og overlegen over en længere årrække. Messi kommer til at gå på pension med dobbelt så mange Ballon D’or som Maradona har prisen for bedste argentinske spiller, og Messi har derudover vundet selvsamme pris hele 14 gange.. folk har en tendens til at sætte Maradona på en piedestal pga nostalgi og det faktum, at han leverede et helt fantastisk VM i 86’. Han vil ALDRIG blive husket som en bedre spiller end Messi.
Spot on!! Til historien hører at han i mange år har været båret af et af historiens bedste hold (og midtbane med Xavi og Iniesta) - og nu tøffer rundt i den 5/6. bedste liga sponseret af blod-penge.... egentligt ikke særligt imponerende!

Maradona var meget mere end bare fodbold - derfor vil han altid være over Messi trods alle hans pokaler og rekorder.
.
Indtil Mbappe stopper, helt enig
Alle disse Messi artikler, er netop grunden til man holdte med Frankrig
@bobbymo - jo, Maradona vil ALTID blive husket som bedre end Messi. Han betyder mere for det argentinske folk end Messi gør. Sæt dig ned.
Der er verdens mest subjektive diskussion!
Det eneste objektive man kan måle det på er titler. Om det så skal være personlige titler eller om vi skal til at kåre Dani Alves som GOAT er så spørgsmålet til 1 million. Spøg til side, så kan man ikke sammenligne Messi, Maradona eller Pele eller nogen anden. Der er ingen, der siger at Messi havde været en succes på Pele´s tid og omvendt. Endvidere giver det da overhovedet ingen mening at man i en sejrsros proklamerer Messi som GOAT umiddelbart efter en kamp. Messi blev hverken bedre eller dårligere at at medvirke i den straffesparkskonkurrence, som afgjorde det hele.
Politik ud af fodbold!
annonce