Snak

Mere indhold efter annoncen
Inzanne - Jeg har ellers startet en landsindsamling af stemme for at landsforvise ham og hans pisse irreterende optimisme og mærkværdige evne til at finde lyspunkter i bunken af lort.
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
Forskellen på en sejr og 0-4 i dag var naturligvis savnet af Bendtner.
Der skal noget nyt til. Og Olsen. Du har ikke hvad der skal til. Du og Rommedahl er de svageste led. Pak jeres lort og tag til Sverige.

Nej Simon P. var KLART det svageste led. Og Simon "boldmongol" Kjær.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Lad ned slægtningen begynde :P
det må være på tide at spiller som Romandal går på pension
Man begynder virkelig at savne Bendtner.
@ Quite
fornuftigt indlæg
@Quite

Jeg er ret enig.

Selvom man egentlig, af alle mulige årsager, ikke har lyst til at skrive det, så lignede det unægteligt at en del af spillerne fuldstændigt undervurderede Armenien. De så slet ikke klar ud, og det er altså, alt andet lige, under al kritik. Det er helt sikkert menneskeligt, en træt trup efter sæsonafslutning og alt det der jazz, men hold da kæft hvor skal der noget mere ydmyghed ind for nogle af dem.


Morten Olsen har gentagne gange omtalt Armeniens omstillingsspil, så det undrer mig grænseløst at landsholdets defensiv så sådan ud. Hatten af for Armeniens kontrastød under alle omstændigheder.

Cheers
I refuse to answer that question on the grounds that I dont know the answer
Gode nyheder fra Wales af, lads. Laudrup skulle være frisk på at tage over, Swansea vil af med ham
Fiorentina FCK Holder af: Dortmund & Real Madrid //Allerede her ved man så den kommer til Cornelius.. Nå, det gjorde den så ikke\\\\\\\\\\\\\\\\
Det eneste jeg ville se vedrørende denne kamp var Fischer. Pedersen og Makienok foran ham er jo en joke.
Det må jo vidne om ren og skær inkompetence af trænerstaben, når man kan give S.Poulsen 25 kampe i den danske trøje!! Er han virkelig den absolut bedste venstreback i hele Danmark!!? Hans fodboldintelligens er ikke-eksisterende, og han kan hverken forsvare eller angribe.

Ellers god kamp af Armenien, men det sker på baggrund af en krudt umulig Simon Kjær!! Hvordan den mand er blevet solgt for 90 mio. er mig en gåde!!!
Skam jer! Føj for satan!
annonce