Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Soborr
Rommedahl brænder 3 100% chancer det første kvarter... derefter er han totalt usynlig resten af kampen...
Faktisk var han så usynlig at jeg troede det var ham der røg ud fir Makienok, indtil jeg kom i tanke om ham Pedersen blev skadet.
Jeg har meget respekt for de ting Romme har ydet for landsholdet, men det berettiger ham ikke til pladsen mere..
Der er mange bedre alternativer.. eks.. Stryger Larsen. Jonas Kamper. Braithwaite. Selvfølgelig ikke at forglemme Fischer...
Men dårligste i dag må være Krohn-Dehli , Simon x2 , og særdeles Stephan Andersen som forhåbentligt har spillet sin aller sidste kamp.
Eriksen totalt usynlig igen i dag...
Tja skal man skifte træner, så er det nu...
Vi har 4 gratis træningskampe i denne kval turnering så med dem man ellers kan arrangere, er der masser af tid til ny energi... jeg mener det er nu man skal skifte hvis der skal skiftes..
Spørgsmålet er bare hvem.... kunne være sjovt med en Rijkard. Eller Hiddink.
Hvis det skal være en dansker så Hjulmand, eller Thorup, en Lars Olsen kunne måske også være en løsning.
Klubber der skal vinde hver uge: Randers FC Manchester United. Klubber der skal tabe hver uge: AGF Chelsea Derudover hader jeg det korrupte italienske fodbold, plus tysk bold er kedeligt saa kan ikke holde med nogen der.
Skrevet af Bundesliga
Morten er for gammel og uinspireret. Gid vi kunne hente en tysk træner til vores landshold.
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Skrevet af HomseNiclas
Tysk træner til vores landshold. Du må være syg.
Skrevet af AskeP
Man føler sig lidt voldtaget...
Skrevet af Strategy
Stryger Larsen. Jonas Kamper. Braithwaite

´Nuff said.
Skrevet af Baldrick
Jeg forstår til stadighed ikke hvorfor man ikke bygger holdet omkring Ajax-kernen. Lad Eriksen, Schöne og Fischer starte inde på de samme pladser de spiller i Ajax og tilpas resten af holdet efter dem og deres spillestil.

Glade vanvid at vi ikke udnytter at vi har en succesfuld trio i et Hollandsk mesterhold.


Det ville være oplagt at tilpasse spillestilen til det (sammenspillede) materiale vi har. Olsens 4-2-3-1 var nyskabende og overraskende da landsholdet begyndte at spille sådan for 13 år siden. Med tiden fandt modstanderne dog efterhånden modsvar, men det fungerede stadig nogenlunde i de år hvor vi havde Grønkjær og Rommedahl, der er som skabt til systemet med de bredtliggende kantspillere. Men i dag er formationen for længst gennemskuet og fastlåst, snarere end frisk og fleksibel. Tilmed har vi ikke længere spillerne til de brede kantpositioner. Set i det lys må det være på høje tid at tilpasse sig de nye omstændigheder - gerne med Eriksen, Fischer og Schöne/Krohn-Dehli som spilfordelere i en lidt mere centreret system.
I have a cunning plan.
Skrevet af goalgetter
Rommedahl har gjort det godt for landsholdet førhen, men niveauét er der altså bare ikke mere.
Den klasseaflevering han fik fra krohn-dehli i første halveg, skal man altså bare score på, det er tydeligt at se at hans teknik ikke er hvad den har været, han vælter jo nærmest i bolden til tider :-(
Skrevet af GF4life
Kunne godt tænke mig en hollandsk eller tysk træner, hvis ikke Laudrup bliver fyret, og har mod på det.
Skrevet af A_Saffar
Idag skulle de nok havde slået Armenien sikkert, MEN...

Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor folk kritisere det danske landshold, når de ikke gör det bedre. Hvornår indser i at det danske landshold, ikke längere har holdet/spillerne/träneren til at klare sig bedre, end de gör nu.
Det danske landshold er ikke längere så stärke som de har väret for 5-10 år siden, derfor kan i hellere ikke forvente at de ska gör det bedre, end de gör det nu. eller er det mig som er helt gal på den??
*****Juventus Football Club (Vecchia Signora, 31 titles)*****
Skrevet af Guffer
Og endnu engang til alle Rommedahl-haters. Nævn gerne de spillere der har scoret flere mål og leveret flere assists på landsholdet de sidste mange år. Den liste er vældig, vældig kort.
Det er jo ingen kunst at score flere mål end dem der retteligt burde være på banen, men ikke er det.
------------------------- Toni Schumacher ------------------------- Khalid Boulahrouz / Pepe / Andoni Goikoetxea / Stuart Pearce Joey Barton / Dennis Wise / Roy Keane / Vinnie Jones ------------------ Eric Cantona / Duncan Ferguson ---------------...
Skrevet af irvine
Der skal ganske enkelt bygges et helt nyt landshold op fra bunden, og med en ny træner ved roret. Sker det ikke, er der ingen der fremover gider at betale for at se et dansk landshold spille.....

I øvrigt er der vel ingen fornuftige væsener, som stadigvæk troede på at dette hold kom til VM !!!
Skrevet af GF4life
Bare lige for at komme med lidt konstruktiv kritik er her et bud på en startopstilling som faktisk kunne være brugbar:


--------------Lindegaard/Stephan

Jakobsen------Bjelland--Agger------Boilesen

--------------Zimling--Eriksen

Schøne--------Krohn-Dehli----------Fischer


--------------Bendtner
Skrevet af Sims91
GF4life @

Den er bare ikke mere brugbar end den der stillede til start i dag, hvis spillerne ikke gider gøre en indsats.
Skrevet af pjerrot72
Desværre er det garanteret at den arrogante organisation DBU, på ny vil frede Olsen, og vente på bedre tider.

Valencianista Nedre C;-) "It takes a great man to admit when his wrong....I AM NOT A GREAT MAN!"
Skrevet af GF4life
Sims: Nej der skal en ny træner, og ny energi til og det har der egentlig været brug for siden 2008, hvor vi for anden gang i streg missede en slutrunde.

Min pointe er bare at der faktisk er et materiale at bygge udfra for en ny træner.
Skrevet af NUFC Dinho
@GF4life

Dit indlæg tegnede egentlig fint indtil du gik igang med opstillingen. Absolut ingen balance på den midtbane. En højre midt, der hverken har fart eller vist niveau til den kant eller holdet i det hele taget. En venstre back, der ikke er i nærheden af at være en løsning i øjeblikket. Resten er stort set, som holdet allerede er nu. Jeg vil dog give dig at S. Poulsen skal skiftes ud uanset hvad.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Lakris
Det ville være oplagt at tilpasse spillestilen til det (sammenspillede) materiale vi har. Olsens 4-2-3-1 var nyskabende og overraskende da landsholdet begyndte at spille sådan for 13 år siden. Med tiden fandt modstanderne dog efterhånden modsvar, men det fungerede stadig nogenlunde i de år hvor vi havde Grønkjær og Rommedahl, der er som skabt til systemet med de bredtliggende kantspillere. Men i dag er formationen for længst gennemskuet og fastlåst, snarere end frisk og fleksibel. Tilmed har vi ikke længere spillerne til de brede kantpositioner. Set i det lys må det være på høje tid at tilpasse sig de nye omstændigheder - gerne med Eriksen, Fischer og Schöne/Krohn-Dehli som spilfordelere i en lidt mere centreret system.

Rigtigt set
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Curva Nord
DBU: Derfor.
Du følger en sport hvor dommeren ikke får hjælp af tv billeder. Fejl vil forekomme, så lade være med at tud. Skulle det blive for meget så skift sportsgren - prøv curling. Det går lidt langsommere og der er færre dommerfejl.
Skrevet af Jackone1
Her mit bud på en formation

-----------målmand-------------

---Forsvar--forsvar--forsvar---

-------Def mid--Def mid--------

Kant--------off mid--------kant

------angriber-----angriber----

3-5-2 og vi skal ikke spekulere på backs som vi jo alligevel ikke har nogen af med landholdsklasse. Dette system giver 5 offensive og 5 defensive spillere tror på vi har spillermatrialet til at kunne stille med et stærkt hold i denne formation så mangler vi bare træneren til at udføre det... Godnat Danmark.
Skrevet af Thorb
@ Jackone1

Men med den opstilling kræver det at vi har kantspillere. Det har vi ikke - i hvert fald ikke med internationalt niveau...
De såkaldte kantspillere vi har nu, pånær Rommedahl, søger næsten altid ind i banen. Og eftersom der ingen backs er i formationen, bliver vores spil alt for snævert og indover midten.
Joaquín Sanchez Rodriguez 17! Real Betis Balompié! Liverpool FC! Brøndby IF! Los Ché!
annonce
0