Snak

Mere indhold efter annoncen

Armenien tævede elendige danskere

tir 11. jun 2013
Det danske landshold leverede en historisk ringe indsats, da Armenien tirsdag aften hentede en fuldt fortjent 4-0-sejr i Parken.

Læs hele nyheden her
Hvordan ser vores chancer ud for at komme til VM nu? Nogen der har lidt viden?
Holy shit
Rigtig flot kamp af Danmark synes jeg. Armenien havde bare dommer og marginaler på deres side. Den kunne lige så godt være gået Danmarks vej. Der er masser af potentiale i det hold, og mange gode år i Morten Olsen endnu.
https://pbs.twimg.com/media/Ck8cb8pUoAA46Kx?format=jpg&name=large
Håber inderligt at Morten Olsen forlænger. Han gør et fortrinligt stykke arbejde.
¡Tots units fem força!
Livet er for kort til landsholdsbold!
Y. N. W. A. #JFT97
Aldrig set magen til elendigt landshold.
Mojn do!
Komik på højt plan !!!
England : West Bromwich Albion Tyskland: Gaaaaab Spanien : Gaaaaab Italien : Gaaaaab Hjertet er kun ET sted.
Jeg gider ikke engang kommentere denne omgang ´lorte-bold´. DET ER EN KATASTROFE!
KOM NU PÅ STADION OG BU FORHELVEDE DA! Det er ufatteligt ringe.
...
Morten OLSEN RAUUUUUS! Rommedahl RAUS! Hvordan fanden den mand kan mene at den ny slået rkc waalwijk spiller kan få en helt kamp, mens mestrenes faste fløj ikke ser så meget som et minut af tid på græs!

Flemming Toft sagde at vi alle var chokerede ved 1-0 målet, jeg sagde "intet dette landshold kan gøre kan overraske mig" måtter jeg sgu æde i mig igen.

Morten Olsens indskiftninger er til skamme for dansk fodbold og han bør fyres med øjeblikkelig virkning!

Et nederlag til Armenien, der har tabt 0-1 til Malta på hjemmebane er for pinligt! Hvis vi virkelig ikke kan forvente et landshold der er mere slagkraftigt end de små baltiske lande, så kan jeg fandme godt forstå der ikke dukker flere op til landskampe!

GIV NU FORFANDEN FISCHER NOGET SPILLETID! Eller send ham ned på u21 hvor han faktisk kan få lov at være med, han får intet ud af at sidde og miste selvtilliden på bænken i Parken!

Du til grin Morten O om du så skabte 100 gyldne generationer hjælper det ikke noget når du stadig bruge din gamle garde, af tin forgyldte bold mongoler.

Til sidst: At Simon B Poulsen har spillet 25 landskampe og at Rommedahl nærmer sig landsholds rekorden er en skændsel for Danmark som fodbold nation!

Savner Bendtner :( Troede aldrig jeg skulle sige det.
Puha det var bedre for mit temperament.
Forza Bianconeri! Only one club, only one love La Vecchia Signora, to the day I die! http://www.youtube.com/watch?v=EQrQM_ZZAp8 LEGENDS!
annonce