Snak

Mere indhold efter annoncen

Arnesen: Genialt af Ancelotti

tor 24. feb 2011
Chelseas sportsdirektør Frank Arnesen roser manager Carlo Ancelotti efter tirsdagens sikre 2-0-sejr ude over FC København.

Læs hele nyheden her
Genialt og genialt, man så allerede den formation mod Everton, da Essien blev skiftet ind og man så også virkningen af den mod et hold der står så defensivt centralt på midtbanen.
Arnesen mener videre at Chelseas tempo skabte problemer for FCK, der ikke har spillet en betydende kamp siden december måned.


Haha - inden kampen synes jeg ellers selv samme Arnesen havde travlt med at fortælle hvordan det var en fordel for FCK at de havde haft 3 måneders pause og dermed forberedelsestid til dén ene kamp!

Han skulle selvfølgelig nedtone Chelseas favoritværdighed, men det kommer jo til at fremstå lidt komisk.
@ MB_09
Forstå at der er både fordele og ulemper ved de 3 mdr. Måske mest ulemper - med ikke destro mindre...
Premier League
Genialt ?!
Burde Chelsea med deres hold til mange milliarder ikke kunne slå Fck ligegyldig hvilken af deres formationer de bruger ?
Alt andet ville da være for ringe.
Jeg mener egentlig de fik for lidt ud af kampen, de kunne og burde have kørt Fck midt over i første halvleg.
Ja den skulle Ståle have set komme, men hva faen, de vinder vel på The Bridge :D
Holland: Ajax Danmark: Randers FC England: Man Utd
´ Arnesen: Vinterpausen en fordel for FCK..... ´
Ja og sådan kan man så forme sine udtalelser efter hvordan vinden blæser. Vor herre bevares Arnesen. Hyg dig i Hamborg...
bif - danmark juve - italien barca - spanien
I den artikel står der ikke noget om at Arnesen har omtalt FCKs pause som grunden til deres lavere tempo end Chealsea. I og med at det ikke er et citat, kan den sidste indskudte sætning sagtens være en tilføjet af journalisten.
- Nu er jeg hverken fan af Chelsea eller Fck
MEN MEN.. Fck tabte og læmgere er den ikke!
- Det var nu ikke en underholdene kamp! chelsea spillede fandme ikke godt og det gjorde fck heller ikke.. men men.. Chelsea havde de skarpe angriber som man skal have til det niveua, især mod hold som ikke er helt op på det niveau endnu,

- NEJ længere er den ikke.
Elsker offensiv fodbold, hold der gerne vil spille bold og spillere der har/kan det ekstra touch. Det er fodbold når det er bedst!
moderator
1000 tak for dit bidrag. Jeg ved sgu nærmest ikke hvad jeg skulle have gjort uden.
Dette er en signatur.
Ja hold kæft hvor er det genialt at et hold til 2 milliarder, kan slå et hold til 200 millioner. men nu er jeg heller ik´ fodboldekspert!!!
annonce