Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold nu kæft med at forsvarer jeres fusk, at reglen åbner for dette bare fordi man har en 1 COVID-19 spiller, er jo patetisk, faktum er at i har udlejet 2 spillere for nylig og i har nogle spillere som er i Afrika, det har i vidst længe, amatører……
Som Arsenal fan kan jeg kun sige, at det er absurd med alle de kampe der er blevet udsat. Vi er vel efterhånden på +20 samlet set. Så at det skal vælte sådan mod Arsenal nu forstår jeg ikke helt. Jeg forstår dog godt at man misser med øjnene med kun ét covid tilfælde, men læses reglerne ser man også, at meget andet end covid tages i betragtning. Tag Arsenal i starten af turneringen hvor vi spillede forfærdeligt og blev slagtet i de første tre kampe. Her havde vi i hvert fald 5 covid tilfælde, men det var underordnet. Jeg synes på alle måder at blikket må rettes mod PrL. Det er jo reglerne der er til grin.

Stod det til mig skulle alle kampe have været spillet, med det hold der nu kunne stilles af en pågældende klub. Men det er jo heller ikke ligetil. U21 og U23 hold spiller også og det er derfor ikke altid muligt "bare" at tage spillere derfra. At sige folk SKAL blive hjemme fra AFCON. Ahr, mon dog? Prøv at sige til Europæiske, amerikanske, asiatiske spillere mm, at de ikke må tage til den største kontinentale landsholdsturnering - det ville nok ikke se så godt ud. Og tænker også mange fans ville rase mod ligasystemerne og klubber i så fald.

I det hele taget er det bare en stor farce. Alle klubber udnytter de regler der er. Enkelt klubber snyder sig jo ikke igennem. Der skal en ansøgning til og den skal behandles. Protokollerne bliver fulgt… Men det er da håbløst ja.

Og sammenligningen mellem EFL, PrL og FA kan ikke laves, da de ALLE har forskellige protokoller. Hvilket igen skaber unødig tvivl og ikke giver mulighed for nogen transparens. Desværre.

Alt i alt er det bare en kæmpe ommer. Men, det kan først ske til næste sæson nu. Bliver spændende at se hvordan de vil løse det hele med de mange kampe der snart er i banken…
Det er jo desværre fodbolden idag, der fuskes hvor der kan og penge styrer det hele, men syntes dog at klubberne har et ansvar, at bare sige vi har nogle spillere som er skadet så vi kan ikke spille er for nemt, og for slattent af Arsenal, hvis det havde været en kval. kamp til champl. og den SKULLE spilles, så havde Saka og de øvrige svært skadet spillere (ironi) nok stillet til kamp, gætter jeg på.
Folk der bliver ved med at referere til situationen som "kun én spiller ude med corona":

Som en anden også skriver er hensigten fra FA, udover at forhindre smittespredning, også at spillerne ikke skal rushes tilbage fra COVID med henblik på forrige sæsons rekordhøje antal skader. Arsenal har haft 11 COVID tilfælde de sidste 3 uger.
Hold nu op, FA er en flok gamle idioter der helt har tabt sutten, de er sgu ligeglade med spillerne, det her handler om penge og idiot regler og sgu ikke om hvor mange Arsenal spillere som har haft covid, vågn nu op, og stop med at forsvarer det, det er patetisk .
@mofo72
Fair nok. Taberdøm Spurs for de to kampe og taberdøm så Liverpool i Carabao cup (smid dem ud). Så kunne Arsenal nok have stillet hold i morgen også…
Hey, min vilde teori ovenfor viser jo egentlig, at det indirekte er Liverpools skyld, at Arsenal ikke kan stille hold.
AaB - hele Nordjyllands hold Tottenham Hotspur - Come on You Spurs! Barcelona - Més que un club
Det er jo desværre fodbolden idag, der fuskes hvor der kan og penge styrer det hele, men syntes dog at klubberne har et ansvar, at bare sige vi har nogle spillere som er skadet så vi kan ikke spille er for nemt, og for slattent af Arsenal, hvis det havde været en kval. kamp til champl. og den SKULLE spilles, så havde Saka og de øvrige svært skadet spillere (ironi) nok stillet til kamp, gætter jeg på.


Det bliver squ for tåbelig en diskussion, når der bare kastes om sig med udokumenterbare påstande om at man lyver sine spillere skadede. Så det jo umuligt at få en reel debat igang.
Med den præcedens Liverpool senest og Leicester før det har sat med aflysninger, er dette kun naturligt.

Dit ævl bliver ikke rigtigt af at du gentager det gang på gang. Spænd hjelmen.
Y. N. W. A. #JFT97
Syntes nu ellers at det har været fremme i Engelsk presse at Arsenal "pludselig" har fået 3-4 spillere skadet siden i Torsdags, som virkelig ikke kan spille i morgen, så derfor er man nede på de ca. 13 spillere, syntes ikke det er udokumentered, men hvis du ikke fører en debat så lad værer med at gå ind på bold, måske se og hør er bedre?
@love spurs

Kan du ikke lige linke til de her dokumenterede påstande om at Arsenal lyver om sine spillere er skadet. Jeg har ikke kunnet finde dem, og det vel ikke mig der skal finde beviser på dine absurde påstande.?

Men udstiller jo meget godt at du reelt ikke gider en debat når du ikke selv gider dokumentere hvad du påstår.
annonce