Snak

Mere indhold efter annoncen

Arsenal-boss bakker op om presset Arteta

Skrevet af bold
tir 15. dec 2020

Arsenals tekniske direktør, Edu, har fuld tiltro til manager Mikel Arteta, og det vil være unfair at tale om tålmodighed efter et så kaotisk år, siger han.Læs hele nyheden her
Skrevet af Jung
Sagde manden, der ikke ville skære den gren over, som han selv sidder på.
Skrevet af UTG-1986
Jeg har det anderledes med Arteta end jeg havde det med Emery og Wenger for den sags skyld. Der er potentiale i spillestilen og jeg har det som om der i højere grad mangler et "klik" fremfor at manden bare skal meldes færdig i klubben. Det kan dog ikke blive ved med at gå at tabe på den måde, og man kan sagtens frygte, at han simpelthen ikke når at få det til at gå den rigtige vej.
Politik ud af fodbold!
Skrevet af DeHvideGunners
Jeg tror stadig på det selvom det meste har set skidt ud bortset fra Europa League. Men vi er ikke i nærheden af at være et Champions League hold hvilket ellers kendetegnede os i mange år - den tid er forbi.
Skrevet af Doc.
Der er potentiale i spillestilen og jeg har det som om der i højere grad mangler et "klik" fremfor at manden bare skal meldes færdig i klubben.


Hvilket potentiale er det du spotter, hvis jeg må spørge? Den rigide spillestil med de 100 indlæg mod en angriber som ikke kan heade?
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af Mr.gunner
Doc:

Han kan da sagtens heade?
Han blev jo endda matchvinder i sidste kamp med hovedet

Spøg til side.
Jeg synes at man kan se fremgang med Arteta. Der er ligesom lidt mere gejst blandt spillerne end der var under Emery og Wenger.
Men der skal også til at ske noget nyt. Kan være han skal overveje at sætte nogle yngre spillere ind. Ved ikke hvad der går galt med aubaymeyang for tiden, men har har han scoret 1 eller to mål i år?
Og i hvertfald det ene på straffe. Det er sku bare ikke godt nok, når man tænker på at han ikke er så synlig i opspillet heller, i modsætning til Lacazette.
Håber han får vendt skuden, for jeg kan godt lide ham, og tror han kan udrette noget stort i Arsenal hvis han får tid.
Skrevet af Geddar , moderator
@Doc.

Sådan har det set ud på det seneste, ja. Men dog ikke gennem hele perioden. Og mod Burnley var det lidt en anden tilgang, som der også kom flere gode muligheder ud af. Men ja, offensiven fungerer slet ikke godt nok.

Til gengæld har defensiven set stærkere ud end det har været tilfældet i mange år. Der er langt mindre afstand mellem kæderne, og presspillet ser betydeligt stærkere ud, selvom det ikke helt er på plads endnu.

Lige pt. skal man næppe undervurdere hvor meget den manglende selvtillid spiller ind. Et hold i medvind og med tro på tingene havde lavet 2-3 mål på de chancer vi havde mod Burnley. Og så er der steder i truppen der skal skiftes ud - men det var virkeligheden allerede da han overtog.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Konsulenten
Hvis ikke de kommer ind i en vinder stime er han fyret inden februar....
Skrevet af PhilipB
Arsenal lider vel af samme sygdom, som Manchester United: et systemchok, efter at manden, der var blevet synonym med klubben, forlod den.

Wenger var en fremragende træner, men sad i alt for mange år, efter det var begyndt at gå ned ad bakke i kvalitet på banen, og klubben og holdet stagnerede i selvtilfredshed med den garanterede Champions League-deltagelse gennem fjerdepladsen. Da han endelig forlod sin trone og rev hele det rodnet med sig, der var vokset under ham, faldt også denne sidste bastion. United bevarer sin topstatus ved at svinge pengepungen og købe spillere gode nok til at levere i et ellers usammenhængende system, men ikke engang den luksus har Arsenal, og nu betaler de prisen.

På banen ses det ved, at Arsenal i snart femten år har været synonymt med defensiv elendighed og mentalitet som en slatten karklud. Kvaliteten af holdets lederskikkelser har været jævnt nedadgående, fra indpiskere og koryfæer som Campbell, Adams og Vieira over Fabregas, Walcott og van Persie til det rendyrkede klovneshow ved Luiz, Xhaka og Özil.

Hvis rygterne taler sandt, og Arsenal til januar vitterligt går ud og henter Christian Eriksen, vil det i min optik være den mest Arsenal post 2005-agtige transfer nogensinde: Endnu en teknisk kultiveret offensiv midtbanespiller, der næppe vil kunne stoppe det defensive forfald, som har domineret klubben, lige siden William Gallas fik et nervøst sammenbrud i 2008. Tror næsten, at de ville være bedre tjent med at hente en type som Lee Cattermole.
Chelsea siden 2002, Manchester City siden 2007, Paris Saint-Germain siden 2010 & Newcastle siden 2020.
Skrevet af Geddar , moderator
Siden Arteta tog over har defensiven været udmærket. De største problemer er nu at finde i offensiven, hvor det tekniske niveau er ret lavt, der mangler kreativitet centralt i banen og den centrale midtbane ikke byder ind på sidste tredjedel. Oven i det kommer der så en formnedgang hos Auba.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0