Snak

Mere indhold efter annoncen
Til Tobis forsvar kan jeg godt se hvorfor man kan tro sådan om Ramsey. På trods af stor forbedring og gode defensive aktioner har han stadigvæk til tider været garant for vattede yderside-afleveringer, umulige afslutninger fra 40 meter samt boldvarmning af en anden verden.

Han spiller den position Wilshere normalt har, og hans offensive kontribution har været yderst sparsom. Den gennemslagskraft som Wilshere-Cazorla samspillet havde er fuldstændig forsvundet, mens Ramsey-Arteta samarbejdet til gengæld har blomstret.
\"Skrtel stempler jo heller ikke ved siden af bolden.. Carzorla hamre hans ben ind i Skrtels knopper\" http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
Nu er det ret begrænset hvad Wilshere har spillet den seneste tid, da han har endnu en operation i vente. Den offensive gennemslagskraft forsvandt da Cazorla blev flyttet ud på kanten.
I det opbyggende mangler vi muligvis Wilsheres evne til at bryde modstanderens pres, men vi istedet har vi fået en mere solid defensiv konstellation. Hvad Cazorla og Wilshere havde sammen, har i udgangspunktet intet med Ramsey at gøre. Isoleret set har han løftet sit spil markant. Han er en bedre tackler end Arteta, og når modstanderen søger at markere Arteta som den dybe fordeler, har Ramsey fint taget over. I mange af de seneste kampe har han haft flere pasninger end Arteta og ofte med en lavere spildprocent. Jeg er enig i at han tidligere har været halvdårlig på bolden, især når han løber den frem, men jeg synes at han er blevet meget roligere, og holder ofte klogeligt en mere tilbagetrukket rolle, hvor han har mere af spillet foran sig. Han viser også tidvist at han også udgør en trussel i den anden ende.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Jeg er også selv stor fan af Ramsey, så jeg er ikke uenig. Jeg satte det bare i perspektiv fordi det ikke er alle der ser alle Arsenal-kampe og efterfølgende statistik, ligesom os tabere. :)

Desuden har Wilshere ikke været god siden før landskampspausen, så det er begrænset hvad han ville være kommet med hvis han havde spillet. Jeg tror det var en god beslutning at spare ham, og relateret til Grenier er det vel en god idé med en midtbanespiller mere, nu hvor Diaby og Coq er på vej ud. Jeg tror ikke vi kan undgå skader igen, som vi har gjort i 2013. Foretrækker dog stadig Gonalons.
\"Skrtel stempler jo heller ikke ved siden af bolden.. Carzorla hamre hans ben ind i Skrtels knopper\" http://www.youtube.com/watch?v=CXjmV8h9c_0
Gonalons eller alternativt Capoue, hvor sidstnævnte kan vikariere i bagkæden, hvis der er behov, står umiddelbart øverst på ønskelisten. Der er dog flere spillere som passer profilen, så spørgsmålet er om vi ser efter en der kan overtage efter Arteta på sigt, eller om vi ser efter en habil breddespiller med fysik, når nu både Frimpong og Diaby kan afskrives, og Coq ikke er vist den store tillid.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Ved u12 EM i DK var Mike Jensen jo også med selvom han var 23.


Det nægter jeg så at tro på..
Brøndby IF Liverpool FC Sammenholdet gir\' mig håb!
Jeg gad fame godt se fisse-Mike rende rundt og spille slutrunde sammen med en flok 12-årige.
💖❤️💖 Big Nev ❤️💖❤️ [ https://is.gd/neville_southall_grauniad_2018 | https://is.gd/neville_southall_grauniad_2020 ]
Det gjorde han da, men det pinlige var, at han var så lidt dominerende, at ingen rigtig lagde mærke til ham...
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
Der må være 2-3 over 21 år når der er u-21 spørg mig ikke hvorfor, og mike var med

http://www.dbu.dk/Nyhede…chweiz.aspx
annonce