Snak

Mere indhold efter annoncen
Danishmagpie

Tror bestemt også at Arsenal ser frem til den kamp. Så kan det være at Newcastle tør at komme ti meter længere væk fra deres eget felt. I var domineret og med lidt held havde Arsenal lavet 2 eller 3.
På ingen måde andet gule kort til Xhaka.
1. Der står en forsvarsspiller foran klar til at pille bolden, så det var ikke en åbenlys kontra.
2. Vigtigst: Xhaka har hånden på ryggen ja, men det er ikke et skub. Wilson smider sig alt for nemt, så snart han bare mærker kontakten. Desværre lykkedes ham med at narre dommeren.
Ah så vi er simpelthen ude i at Newcastle skal have røde kort i flere situationer, men når det gælder en Arsenal-spiller, så er det ikke helt så tydeligt for jer. Overraskende.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
@TheFonz

Du mener flot point til Emiraterne.
Toon 4 Life!
Almiron og Joelinton burde begge ha fået gult i første halveg, om de så havde fået det andet ved man aldrig. Xhaka´s andet frispark må sgu aldrig give gult, Wilson smider sig det sekund han bliver rørt i håbet om dommeren giver gult.
Hvis ikke Xhaka skal have gult for den der, så skulle der dælme ikke uddeles mange gule kort i den kamp. Hvis han skubber WIlson og dommeren fløjter, så skal den give et gult da han stopper WIlson i fremdrift på banen. Og hvis ikke han giver gult, så er det vist fair nok at der ikke blev givet flere gule i den kamp. Eller tynde straffespark for den sags skyld.

Hård kamp som lidt som forventet blev alt for meget på Arsenals præmisser hvorfor man måtte kæmpe med hvad man havde. Elsker vores defensiv. Nu skal der bare bygges lidt mere på offensiven.

It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Du mener flot point til Emiraterne.


Nej mente hvad der står. Yallah.
Hvilken situation snakker du om Toon? Xhakas?
Og mener du helt seriøst, at han fortjener andet gule kort?
Jeg giver op på jer Arsenal fans.
I ser totalt farvet på det, og læser kun det i vil læse. Held og lykke til jer. I får brug for det, hvis i skal rende med titlen.
"Ah så vi er simpelthen ude i at Newcastle skal have røde kort i flere situationer, men når det gælder en Arsenal-spiller, så er det ikke helt så tydeligt for jer. Overraskende."

Ah, kom nu lidt. Du sammenligner pærer og bananer og prøver ikke engang at rationalisere dig frem til - med linjen i øvrigt - hvordan Joelinton og Almiron ikke får gule kort i første halvleg.
Det er sgu en ommer.
annonce