Snak

Mere indhold efter annoncen

Arsenal og Newcastle delte i hektisk topkamp

tir 3. jan 21:40

Arsenal og Newcastle spillede tirsdag aften 0-0 i en topkamp, der var fyldt med hårdt spil og gode dueller. Læs hele nyheden her
Det var godt nok en kamp på Newcastles præmisser. Føj for satan
Pragt eksemplar af Newcastle i at trække tempoet ud af en kamp og tidsudtræk.
Silkeborg IF
5 minutter intet gult til pope og heller intet straffe til sidst dommerstandarten er jo til grin, han taber fuldstændig kampen i 30 min allerede.
Mourinho’ish indstilling Newcastle kom med. Og føj nogle tangenter de spillede på - desværre effektivt.
Altså selv som Arsenal-mand, synes jeg ikke, man kan sige så meget imod den måde, de gerne ville have kampen til at være. Det er fuldt forståeligt, og de stod flot igen.

Vi havde svært ved at bryde det ned, og vi kan sku ikke regne med at vinde alle kampe! Videre til den næste.
Fedeste 0-0 kamp længe.
Arsenal bliver snydt for et straffe, men det sker. Newcastle er klasse. Sindssygt godt setup og laver så mange spilstop. Det må man bare kreditere.
Arsenal kan godt. Nketiah er god nok.
Gabriel MOM med Joelinton/Nketiah som runner up.
Ærgeligt Arsenal de ikke fik et billigt straffe til sidst. Newcastle lykkedes med deres destruktive spil og tidsudtrækning fra start til slut. Irriterende kamp at se hvor meget de fik lov at ødeligge kampen af dommeren.
En underholdende kamp som neutral seer, hvor Arsenal bare ikke var effektive nok på den sidste tredjedel. Newcastle stod dog også solidt defensivt. Det er dog pænt trættende at se på, hvor meget brok direkte til dommeren, som Newcastle spillerne slipper af sted med. Der kunne snildt være stanget et par gule kort (mere) ud udelukkende for brok.
Hahaha Well played Newcastle, man må spille med dem man har. Tidsudtrækning fra første minut og en bus der blev parkeret. Dommeren vælger så heller ikke at ligge noget tid til selvom at han markere at der bliver lagt tid til. Forfærdelig dommerpræstation, en straffe kunne der også sagtens have været dømt til sidst, men 5+ var jo en joke.

Derudover ser man jo i dag hvorfor vi stadig ikke er en virkelig seriøs kandidat til mesterskabet. Truppen er så tynd offensivt.
Alt i alt en fin kamp, nufc kommer frem til absolut ingenting, og vi har fint med chancer, skarpheden var der bare ikke.
Fint med et point, jeg hæfter mig dog mest ved denne latterligt ringe dommerpræstation. Newcastle får lov til alt.
Øv bøv og pis og papir. Men sådan kan det vel gå engang i mellem. Jeg tror stadig på mesterskabet. Coyg.
annonce