Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg siger ikke der straffe til sidst. Jeg siger bare den er dømt mod Arsenal MANGE gange.
Dommeren er helt væk igennem hele kampen. Men Arsenal skal heller ikke forvente at vinde alle kampe, så et X mod et også rigtig formstærkt Newcastle hold må man tage med, når man spiller en kamp som i dag. Arsenal spiller godt de første og sidste 15 minutter. Så er det også svært. At der ikke foretages nogle offensive udskiftninger viser også, hvor meget der er brug for forstærkning efter Jesus skade.

Der skal andre boller på suppen mod Spurs.
Sjovt alle synes der er straffe til sidst. Synes personligt den på Gabriel af Burn er klokkeklar. Hvis der ikke er en holdeforseelse ved træk i trøjen dér, hvornår er der så?
Der VAR klart straffe til sidst….tydelig hånd
Velkendt taktik fra Newcastle og det er de rigtig gode til. De fik hvad de kom efter. Arsenal skulle vel selv have lukket kampen, men manglede lige det sidste. Ikke skyggen af straffe.
-"We're loving big Ange instead...."
Newcastle må jo spille på det som gavner dem, og det gjorde de sku godt. Nketiah overrasker mig helt vildt. Han viser igen gode takter, og ærgerligt at Pope får foden på til sidst. Saka må meget gerne blive i Arsenal de næste mange år.
Edit: siger ikke der ikke er straffe til sidst, men jeg kan simpelthen ikke se, hvordan Burns på Gabriel ikke skal dømmes.
Mere edit: Meget enig i, at dommerpræstationen var decideret rædderlig. Meget fint eksemplificeret ved det dommerkast. Det er jo en decideret panisk beslutning. Joelinton skal have sit andet gule kort, og Almiron skal have gult kort på en forseelse i første halvleg, som så måske/måske ikke havde resulteret i det andet gule. Der var ingen linje overhovedet, hvad angår Newcastles spillere.
TheGunner, vil mere mene at det var på en manglende konsekvens fra dommerens side som gjorde at det blev lidt på NUFCs præmisser.. Arsenal skulle lave et frispark og så der gult, NUFC kunne ødelægge kampen, med det ene frispark efter det andet, sparke bolden væk i tide og utide, samt Pope som måske sammenlagt er den spiller der havde bolden mest med den tid han tog på målspark..
håbløst de fik lov, men når modstanderen kommer med et mindset og en taktik svarende til League one hold i ligacuppen mod de store drenge, kan det være svært for selv de bedste
Vanvittigt at der kun lægges 5 min. til med alt det tidsudtræk og klamme forseelser. Også vanvittigt at Newcastle ikke ender med flere gule kort eller et rødt kort. Og også vanvittigt at der ikke dømmes straffe til sidst. Den er dømt UTALLIGE gange mod Arsenal. Almiron fuldstændig anonym. Sikke en omgang Mourinho bold fra Newcastle. Håber ikke det er tilgangen hver uge (ser intet newcastle).
Vejle og Arsenal. usernamechecksout
Der er da 1000% sikkert straffe mod Gabriel, men mod Arsenal må man gerne flå trøjen af en spiller i eget felt. Agendaen mod Arsenal fortsætter.
annonce