Snak

Mere indhold efter annoncen
Flot point til Saudi Castle.
Klam og usportslig, men effektiv Newcastle præstation - men mest markant var en fortvivlende svag dommerpræstation, han tillod alt tidsudtræk, sparken bolden væk eller bare holde den 5 - 7 sekunder og turde ikke lægge nok tid til som en naturlig konsekvens af tidsudtrækningen. I øvrigt fin fodparade af Pope og flot håndparade af Newcastle "reservemålmanden" (ham i den stribede trøje...) til sidst :-(
XG på kampen er helt lige, så det er nu forkert at skrive, at Newcastle intet skabte. Vi havde vel kampens største chance.

Men Arsenal havde meget "lige ved og næsten" og spiller generelt rigtig godt. De kan sagtens blive mestre.

Der er på ingen måde straffe til sidst. Den på Gabriel kan jeg bedre gå med til.

Hvis man vil have rødt til Newcastle-spillere, må man også lige huske på Xhaka der med et gult kort stopper Wilson på vej ned mod Arsenals mål i starten af 2. halvleg.

Kan godt være nogle Arsenal-fans mener at Newcastle var "klamme", men så se også lige på Artetas opførsel.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Til sidst er der bold på hånd. Nu må i simpelthen stoppe.

Og stop dog med det pis, at dommeren dømte Newcastles vej. Der var mystiske kendelser begge veje. Jeg kan hive et klokkeklart eksempel frem, som skulle have givet gult kort nr 2 til Xhaka.. Skubber en Newcastle spiller i ryggen på en kontra, på et halvfarligt sted, som korrekt gav frispark.. Men hvor blev det gule kort af?
Som sagt, der var noget begge veje, men jeres manager, Arteta er godt nok usympatisk at se på. Han stod konstant udenfor det tekniske felt og brokkede sig til alle. Ved en enkelt episode stod han endda næsten på sidelinjen og generede en Newcastle spiller. Det så i nok ikke, men alle så da Lascelles stod og påpegede at indkastet til sidst, skulle længere tilbage på banen.

Ser frem til den omvendte kamp på st James, hvor vi forhåbentlig har Maximan tilbage i topform OG Isak. Det glemmer i, når i sviner Newcastles defensive indstilling til. De to er de bedste offensive kort vi har.
Jeg tænker at jeres brok må komme fordi i ikke er vant til at smide point på hjemmebane;) Men i dag mødte i ligaens bedste forsvar.
@ bruger 132904
Så er det vel også på Newcastles præmisser?
Madley dømte lige så skidt i lørdags. Han burde have en pause fra PL.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Kan fornemme en masse kritiske Arsenal fans. Både på deres spil og på dommeren. Sidstnævnte kan diskuteres og der kunne godt være dømt straffe til sidst, men den blev vel tjekket igennem VAR?
Men forstår ikke hvordan man kan være utilfreds med Arsenals spil. Som Spurs tilhænger ser jeg misundeligt til mens Arsenal kører powerplay mod et formstærkt Newcastle-hold. At de så ikke scorer er for mig at se bare sort uheld.
Bliver spændende i NLD, som dog er på Spurs hjemmebane. Men med deres nuværende spilleform, tænker jeg sagtens Arsenal stjæler point fra et svagt spillende Spurs mandskab. Håber selvfølgelig jeg tager fejl.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
"Hvis man vil have rødt til Newcastle-spillere, må man også lige huske på Xhaka der med et gult kort stopper Wilson på vej ned mod Arsenals mål i starten af 2. halvleg."
Mener du det her? Der er jo ret beset minimal kontakt? Han spiller på den og er alene mand mod 4 forsvarsspillere. Den skal aldrig give gult. Som i aldrig.
Jeg synes, at Newcastle spillede klogt, og kampen forløb, som de ønskede. Havde de scoret på en dødbold, havde det været perfekt for dem.

Newcastle ER gode til at forsvare, og de sled os ned på hård fysik, og de mange spilstop skubbede os yderligere ud af kurs.

Vi havde dog chancen for at vinde, men vi manglede skarphed, og i dag kunne vi ikke kontinuerligt skabe chancer.

Pope redder også 1 poi t i dag led fodparaden på Nketiahs gode afslutning.
Lyngby og Arsenal.
Haha, det må vel være sarkastisk, at I mener, at Xhaka skulle have haft gult for det puf?
annonce