Snak

Mere indhold efter annoncen
Nogle gange ryger kvaliteten af kommentarer på kampartikler bare ned på niveauet i klubtrådende under kampen. Træk vejret et par gange så hovedet lige bliver clearet og så kan man skrive et indlæg.
50+1 er til for at sikre Bayern vinder 50 mesterskaber for hver gang en anden tysk klub vinder 1.
"Hvis ikke Xhaka skal have gult for den der, så skulle der dælme ikke uddeles mange gule kort i den kamp. Hvis han skubber WIlson og dommeren fløjter, så skal den give et gult da han stopper WIlson i fremdrift på banen."

Du forholder dig jo slet ikke til situationen. Fremdrift på banen? Hvad er det for en fordboldlov du refererer til. Det er jo ikke et argument i sig selv. Ellers skulle 90% af alle frispark give gult kort.

"Og hvis ikke han giver gult, så er det vist fair nok at der ikke blev givet flere gule i den kamp. Eller tynde straffespark for den sags skyld."

Undskyld mig, men med al respekt, så er det her det mest tåbelige jeg har set i dag.
@TheFonz

Ok så. Flot point - både til Saudi og Emiraterne.
Toon 4 Life!
Memento

Du burde læse Arsenal tråden så, der er flere konkurrenter til den. Men igen typisk Arsenal fans at whine så snart nogle bare puster til deres spillere.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
"Jeg giver op på jer Arsenal fans.
I ser totalt farvet på det, og læser kun det i vil læse. Held og lykke til jer. I får brug for det, hvis i skal rende med titlen."

Jeg er faktisk en af dem. Du må imidlertid gerne pinpointe min farverede kommentar og rette mig, når nu jeg åbenbart ikke kan læse det du skriver, i stedet for at gå i baglås. Du forholder dig til intet. Du må dog stadig have en god aften.
Du burde læse Arsenal tråden så, der er flere konkurrenter til den. Men igen typisk Arsenal fans at whine så snart nogle bare puster til deres spillere.

Eller Newcastle-tråden. Ham ToonInStoke hiver konstant sutten ud af kravlegården.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
"Du burde læse Arsenal tråden så, der er flere konkurrenter til den. Men igen typisk Arsenal fans at whine så snart nogle bare puster til deres spillere."

Hvad refererer du til her? Hvis det er andre personer end mig, så igen, med al respekt, op niveauet. Jeg udfordrer hvad du skriver, hvortil du benytter det udvandede stråmandsargument om, at du ikke kan diskutere med generelt farverede mennesker. Jeg er ikke én af dem, så diskuter med mig, forhold dig til hvad jeg skriver, eller lad vær med at skrive overhovedet. Det andet er sgu ærlig talt for trættende.

I øvrigt paradoksalt nok, når du som det eneste reelle argument har råbt vagt i gevær da Xhaka pustede til Wilson. Fred være med det tho.
Memento..

Hvad er det jeg ikke forholder mig til?

Toonin..
Jeg er 100% enig med dig.
Det skal jeg faktisk beklage. Blander dig sammen med Toonin og ToonToon, men i skriver i øvrigt det samme, så du må gerne komme med et konkret argument for, hvorfor Xhaka skal have gult kort i den situation. Ikke at du behøver tho.
Han puffer klokkeklart Wilson i ryggen på en kontra. Frisparket blev givet, og den skal da give gult kort. Der blev givet et par gule kort den anden vej, for mindre forseelser.

Det jeg mener er, at der var mange fejlkendelser BEGGE veje.
Det i mener er, at det KUN var Newcastles spillere der var heldige med ikke at få gule kort, straffe osv.
Og så er det bare at jeg mener, at i ser på det med alt for farvede briller. Jeg påpegede også Artetas utilstedelige opførsel utallige gange. Jeg ved at Howe aldrig lader sig provokere, og måske er en af de mest vellidte managere i ligaen, men i dag blev han også provokeret af Arteta.
Ja Newcastle stod dybt, men det var nok mere fordi Arsenal formåede at presse så meget over hele banen. Hvordan man som Arsenal fan kan se det som værende provokerende og klamt at man så forsøger at trække tempoet ud af kampen, er mig lidt en gåde. (Når man ikke synes det er værd at nævne Artetas opførsel)
annonce