Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er da helt grotesk at læse Arsenal fan her ... Der er på ingen måde straffe til sidst, manden har hånden i naturlig stilling og det er et skud helt tæt på, lær nu reglerne !! Desuden får Arsenal alle de små frispark hele kampen igennem, dem får Newcastle slet ikke i samme grad... At Newcastle spiller destruktiv kan vel ikke undre nogen.
Stop nu med at give dommeren skylden, fordi ens hold ikke kan score
Der er da 1000% sikkert straffe mod Gabriel, men mod Arsenal må man gerne flå trøjen af en spiller i eget felt. Agendaen mod Arsenal fortsætter.

Ah ja, som da Arsenal fik foræret sejren mod Liverpool gennem flere skandaløse (og siden hen beviseligt forkerte) dommerkendelser? Var det også en del af agendaen? Tænker i er de sidste der bør kæfte op i det henseende efter dén kamp.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
Har endnu ikke set den første forseelse med hensyn til straffe, den anden er dog klar, armen ud fra kroppen og bolden rammer under ærmekant begge dele giver straffe.
Wilson kunne have fået rødt for den stempling på skinnebenet midt på banen, og ift Xhaka, så er et gult kort nok. For han burde slet ikke have det første ift linjen, hvor de gule Arsenal får, var lidt under ift hvad NUFC skulle gøre for deres gule.
Nej det er absolut ikke dommerens skyld, at Arsenal ikke vinder. For det blev især i første halvleg en svær kamp at dømme. Men altså tidsudstræk og usportslighed burde ikke toleres på samme måde som igår.
Kæmpe respekt til hvordan NUFC er blevet defensivt så gode, man kan tydeligt se Howe brugte sin pause i ATM og lærte af Simeone.
(Også på det usportslige, hehe)

At skrive som en gjorde, at Arsenal har brug for held, er nok dagens dummeste.. det er so far det klart bedst spillende hold
Memento..
Jeg kan se at to andre Newcastle fans har disket op med nogle hændelser, som gik Arsenals vej. Der var flere, men det er underordnet. Min pointe er understøttet allerede. Og dit svar var bare “se lige episoderne igen” Jeg husker episoderne, og de blev vist i langsom gentagelse flere gange, og jeg husker kommentatorerne være enige i hvad jeg mener.
Igen.. Dit svar understøtter hvad jeg skrev i aftes.. I ser det med farvede briller. For der var fejlkendelser begge veje.
Memento

Se efter 46 min og 55 sekunder. Det er situationen hvor Xhaka skubber Wilson som kan give Xhaka 2. gult.

I den situation ska Ødegaard klokkeklart have sit andet gule kort da han hiver Longstaff ned i sekvensen før Xhakas frispark. Dommeren dømmer fordel men det er jo helt tydeligt og Ødegaard forsøger at bremse en omstilling.

Så altså, Arsenal skulle have haft klart rødt efter 47 minutter (minimum ét).
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Sikke der tudes nu..
AaB fan til jeg dør..bum bum!
#gogunners11

Der var lagt 5 minutter til.

At dommeren så lægger yderligere 2 minutter til, kan du vist ikke brokke dig over - samt var det lidt af en gåde, at Arteta får lov til at se kampen til ende.
Han farer jo rundt som en anden Klopp og skaber sig og fægter med arme og ben

Gad vide om de har gået til drama sammen ??
annonce