Snak

Mere indhold efter annoncen
Sker det et par gange mere denne sæson, så melder jeg mig under fanerne hos dem, der mener, at der eksisterer en forudindtagethed mod Arsenal, (og at andre storhold favoriseres.)


Lol. Var det så også forudindtagethed mod Arsenal i kampen mod Liverpool, hvor sidstnævnte bliver snydt med fuldt overlæg af flere omgange kampen igennem? Først scorer Martinelli på en klar offside som ikke bliver checket af VAR grundet en teknisk fejl, derefter bliver Liverpool snydt for et klart straffe da Gabriel spiller håndbold i feltet og til sidst i kampen får hjemmeholdet det tyndeste straffe i mands minde. Uden sammenligning den mest skandaløse kamp i sæsonen indtil videre, så som Arsenal-fan bør man nok stadigvæk gå rigtigt stille med dørene i netop dette henseende. At sidde i ramme alvor og argumentere for en skjult agenda mod Arsenal når de i dén grad selv har lukreret på dommerfejl i indeværende sæson er skudt helt ved siden af.
https://www.youtube.com/watch?v=yTfpn_xsKhE&ab_channel=drummo86
VAR laver også fejl.

Men det er dog fejl som disse som gør, at man bør overveje om det overhovedet er det værd.
Mathews

Der var ikke straffe på Gabriel, da bolden rammer ham på brystet før end dem rammer armen.

Den med Saka, tja det er et problem med systemet, det kan men vel aldrig gadere sig imod, Straffet er et ikke største men det kan da stadigvæk godt dømmes.
Grotesk, da alle, ( måske lige på nær Liverpoolfanatikeren, og for øvrigt kommentator under omtalte kamp, Peter Kjær ), ikke helt evnede at se det under selve kampen.

Begge kommentatorerne undrede da sig over, at Fabinho slap. Så om igen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skandaløst, at det kan ske.

Lee Mason bør ikke længere tildeles et ansvar på eller uden for banen.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Grotesk fejl der kan ende med at mesterskabet glipper…

Hvis mesterskabet glipper er det næppe grundet denne fejl, dertil er der sgu for mange kampe tilbage, hvor alt kan ske.
Y. N. W. A. #JFT97
The bribing from Etihad has started...
Der findes ikke billige mesterskaber. Derimod findes der ufatteligt dyre andenpladser.
Thomas

Har du nogensinde set Mason dømme en City kamp? Har ikke oplevet en eneste kamp med ham som dommer, hvor kendelserne har været vores vej.
Han er bare inkompetent.
Our City! (Elsker Souness) Esbjerg fB!
Enig, han slår mig ikke som en med et tilhørsforhold til nogen specifik klub, han er bare gennemført uduelig. Havde været spændende med et interview efter kampen. Men de skal jo beskytte dommerne….
Selvom det kan ærge mig grænseløst, så er der nødt til at være større niveauforskel mellem den ´bløde´ mellemvare og en mesterskabskandidat end en fejldom.

Dyb indånding og videre. Håber at Arteta kan omsætte det til lidt ´os-mod-alle´ mentalitet for at komme ovenpå de kedelige resultater for nylig.
annonce