Snak

Mere indhold efter annoncen

Arsenal skød nytåret ind med målfest i Brighton

Skrevet af bold
lør 31. dec 19:26

Arsenal sluttede 2022 med manér i form af en 4-2-sejr over Brighton, og derfor er The Gunners syv point foran i toppen af Premier League.Læs hele nyheden her
Skrevet af Gunner123
smukt
Skrevet af JacobB
Slår vi Newcastle i den næste, og får minimum 1 point mod Spurs, så er jeg også klar til at kalde Arsenal seriøse (favoritter) til titlen.

Spændende kampe vi går i møde, ikke nemt at slå Brighton på udebane.
Skrevet af Charliemurphey
Ma må bare tage hatten af for det Arsenal har gang i. Det havde jeg godt nok ikke forventet i August. Når nu mine egne drenge allerede har klokket godt og grundigt i det, så bliver det spændende at se, om Gunners kan holde den kørende.
Skrevet af TakeItOrNot
Odegaard modbeviser mig for hver kamp, og det samme gør Arteta. Mere af det!!!! Elsker at tage fejl
Skrevet af Andersen1447
Der venter stadig to kampe mod City. Selvom det ser godt ud for Arsenal, er der stadig lang vej. De er ikke meget mere end en skade eller to fra at være presset - specielt offensivt.
Skrevet af Thiago Random
Hold kæft hvor spiller de altså godt, det kan være at de ikke når invincibles stimen, men spillet er mindst lige så godt!
Skrevet af Jpp
"Selvom det ser godt ud for Arsenal, er der stadig lang vej. De er ikke meget mere end en skade eller to fra at være presset - specielt offensivt."

Specielt offensivt? Arsenal har scoret 40 mål, næstflest i ligaen, uden, at nogle af spillerne har scoret mere end syv mål... Det er ikke udtryk for en offensiv der er afhængige af enkelte spillere.

Det er jo ikke fordi, vi spiller værre efter Jesus´ skade f.eks., selvom han har været en stor profil.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af PeopleWithMoralsSupportVoluntaryism
Så sluttede ellers gennemelendige 2022 ikke så dårligt af. Begynder sgu at tro på det!
Skrevet af KimTrondheim
Ødegaard er verdensklasse.
Skrevet af Dondyren
Er så imponeret af Arsenal denne sæson. De spiller så charmerende fodbold og er premier leagues darlings denne sæson håber så meget af de forsætter med at være stabile i år. kunne være så. Fedt hvis de vandt i år.
Skrevet af Runkeldunk
Man begynder at tro - tør man?
Skrevet af VIF57
Godt nytår Gunners 🥳🥰⚽️
Skrevet af LFC forever
Som Liverpool fan kan jeg kun sige at det er en fornøjelse at se The Gunners spille. Fremadrettet fodbold med masser af afslutninger. Og ja Ødegaard er en klassespiller
Skrevet af JeppeTandrup2
Jeg tror stadig ikke på mesterskabet.

Jeg tror sandsynligvis først på det, hvis vi stadig fører med 7 point efter 36 runder.
Lyngby og Arsenal.
Skrevet af Bluebold
Også Liverpool fan her
Vildt som Arsenal på en og samme tid melder sig ind i Top 4 og samtidig sandsynligvis løber med mesterskabet.
Har også stor respekt for MC og Pep, men når det nu ikke kan blive Liverpool der kæmper med om mesterskabet denne gang.... Så er det da fedt at Arsenal gør det så godt, og MC ikke bare løber med mesterskabet igen igen...
Skrevet af SønAfKlopp
Da jeg inden VM skrev, at Arsenal ikke endte i top-4, var det med tanke på deres efterfølgende kampprogram, som jeg ikke troede på, de ville komme levende ud af. De har siden slået Chelsea, Brighton og Wolves på svære udebaner med overbevisende sejre - senest uden Jesus, arkitekten. Må sgu bare sige, Arsenal er den ægte vare.

Man mangler dog stadig at møde City, United, Newcastle og Spurs over de næste seks runder, men det skal de nok klare. Mindes ikke at have set så fremadrettet et hold siden Liverpool i 18/19 sæsonen, da man slog Barca ud og vandt CHL. Er dybt, dybt imponeret.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af Schwarzfahrer
Nu havde jeg travlt med at fejre nytåret, så så desværre ikke kampen, men det er smuk læsning at læse, hvad især folk der holder med andre klubber, siger om Arsenals indsats.
De er efterhånden svære at komme udenom, når det kommer til en titelfavorit.,
Skrevet af Kick and rush
Det bliver virkelig spændende at følge titelræset. Bookmakerne har stadig City som svag favorit. Glæder mig til at se de indbyrdes opgør.
AGF 1880
Skrevet af Berker
Ingen tvivl om det ser interessant ud for Arsenal pt. De har så også bl.a Newcastle, Tottenham og begge Manchester klubber indenfor de næste 6 kampe. Det kan vende op og ned på alt.
Skrevet af tottenham10
Godt nok også fortjent, de spiller bare bedre end de andre hold så tror helt sikker på de bliver mestre
annonce
0