Snak

Mere indhold efter annoncen
Lækker kamp og resultat - savner Spurs i CL :-)
Der var jo klasseforskel, ikke til at se Arsenal kæmpede for CPL. Kom så Tottenham, den må ikke glippe på søndag.
Sjovt, at man i to kampe straight har snakket om, at top 4 var motivation nok i sig selv og så spille to så katastrofale kampe. Må vel betyde man er bange for Champions league. Jokes aside.
Arsenal er bare ikke bedre. Der mangler kvalitet på samtlige positioner. 5. pladsen er resultat af at have præsteret over evne i størstedelen af sæsonen, samt manglende europæiske kampe i år.

Hvor er det FANTASTISK at se Newcastle på hjemmebane for tiden - ELEKTRISK
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Når man tænker over det, så ville det godt nok også have været et grimt syn med arsenal i chl. Så hellere vinde en snæver 1-0 sejr i Herning, end at tabe 5-0 til Bayern.
Tror spurs får en vild sæson næste år, hvis de kan holde på Son og Kane og ikke mindst træneren + få nogle top spillere for chl pengene.
Arsenal ender nok ikke så langt oppe i tabellen næste år, desværre.
Tillykke til jer der skal fejre noget næste weekend!
https://youtu.be/tZuMSXalq78
Vildt nok at Newcastle de seneste 15 kampe er det hold i PL, der har hentet flest point - kun overgået af city og Liverpool. Det er ret flot ift. hvor de lå på det tidspunkt
Newcastle ramte alt rigtigt idag på nær deres hjørnespark. Deres kompakte forsvarspil, deres genpres og presspil på Arsenals banehalvdel var forrygende.
Arsenal har ikke den mentalitet der skal til for at være i top4. Kan ikke se hvem der er kaptajnen i modgang.
Ikke fordi rædderlige Tottenham er et synderligt meget federe bud i CHL end Arsenal. De mangler kvalitet på samtlige positioner på nær 2, måske 1 til næste sæson.
Fantastisk præstation af Newcastle. At yde sådan en kamp, når man på papiret intet har at spille for - det tager jeg sgu hatten af for.
Ærgerligt Wilsons hug ikke gik i nettet.

Arsenal? Vildt man kommer med så lidt, taget deres situation i betragtning. Man skulle næsten tro, at det var Newcastle der kæmpede for CL. Måske Arsenal forventede et hjemmehold der kom med 80%.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Det var noget lort. I dag var der dog ganske enkelt bare tale om at blive savet over. Arsenal var på hælene så godt som hele kampen, og holdet blev domineret fysisk i en grad, jeg ikke har set længe. Mange faldt igennem i dag, fordi de slet ikke har evnerne til at spille mod den slags fodbold.
Lyngby Arsenal
annonce