Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af kallekut
Selvfølgelig ligner det at Newcastle ville det mere -
Men at himle op om at det er Arteta, som ikke er god nok.
Arsenal spillede i dag med flere spillere i start 11 som ikke var klar, eller som minimum burde have haft en uges restitutions tid -

Man vinder ikke en 4. Plads med så tynd og skadesplaget trup.

Begge back Up backs har slet ikke niveau.
Partey er bare savnet på midten, og så er der ingen kvalitet at skifte med i centerforsvaret, og angrebet er trupvice også så tyndt at det er pinligt.

Ledelsens manglende transfers i vinduet er hovedårsagen til at 4. pladsen smuttede -

Arsenal var slidt op, både i Tottenham og i dag, og længere er den ikke.
En skam ledelsen igen ikke har større ambitioner, den 4. plads var billig til salg i år, og at et famlende Spurs hold nupper den, siger vel alt.
Skrevet af andreasgh
Arteta skal også lære. Det sagde Conte efter NLD, og det har han så evigt ret i! Man kan ikke tabe 0-3 i et derby i en afgørende fase af turneringen og så tale om dommeren - man er nødt til at forvente mere af sine spillere. Det er så urutineret at pakke sit holds ræderlige præstation og talrige tåbelige beslutninger ind i dommeren.
#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Skrevet af Memento
"Der er lige et transfervindue til sommer. Og Son, Kane, Kulusevski, Lloris, Højbjerg og Bentancour har i den grad kvaliteten til at slå bedre modstandere end det. Vores kanter er til gengæld lort. Backsne er heller ikke fantastiske. Det havde været en midt mere kvalificeret analyse."

Har du læst min tidligere kommentar om Arsenal? Det er jo ikke fordi de fire sidstnævnte er bedre end noget Arsenal kan mønstre. Og det er ikke i nærheden af at være top 6 CHL materiale. Lad os se om Kane er i London til sommer, man kunne have sine tvivl.
Skrevet af Memento
"Det er så urutineret at pakke sit holds ræderlige præstation og talrige tåbelige beslutninger ind i dommeren."
Under den forudsætning er der rigtig mange, i høj grad vindende trænere, som går urutinerede på pension. Det er en ommer.
Skrevet af ArsenalMand
@andreasgh
Alle - og især Conte - brokker sig til og om dommeren.
I går holdte Spurs fans på bolden i overtiden, så den ikke kom i spil og det første Conte gjorde da kampen var "slut" var nærmeste at løbe ind mod dommeren og råbe og skrige over de ekstra 30 sekunders underholdning fansene selv skaffede.

Arteta, Klopp, Pep osv., er ikke et hak bedre. Det er vi fans i øvrigt heller ikke.
Skrevet af Der Grüne
Og det er ikke i nærheden af at være top 6 CHL materiale

Jeg synes du bliver ved med at flytte barren. Det er lidt sjovt.
Skrevet af Michaz
Hvem er krigsminister og anfører for Arsenal i disse tider?
Skrevet af Geordie4ever
Hold kæft hvor var det en dejlig kamp, og fedt at St. James Park igen er ved at ligne et fort!

Og fantastisk med Wilson tilbage hvilken angriber hvis han bare kan holde sig nogenlunde skadesfri!
Skrevet af haraltidret
Det er to utilgiveligt dårlige præstationer Arsenal har leveret i de sidste to kampe, hvor man reelt har misset to matchbolde for at opnå Chi bold til næste sæson. Nu ligger det midlertidigt til Spurs at gøre tingene færdige mod Norwich, hvilket jeg er overbevist om at de gør. Og gør Tottenham tingene færdigt og slutter i top 4, så må man endnu en gang bare konstatere at Conte er en fremragende træner, der bare skaber resultater i alle de klubber han kommer til.
Skrevet af KSDHx
Sådan!! Fedt fedt
Skrevet af keane10
Lad os se om Kane er i London til sommer, man kunne have sine tvivl.


Jeg er ellers ikke meget for garantier i fodbold, men lige den der tør jeg godt kalde. Kane er er i Tottenham næste sæson.
Skrevet af Jarjar Binks
Dén centrale midtbane er heller ikke en skid værd!!! Xhaka og Elneny er bare ikke Arsenal værdige!! Det er jammerligt at vi har så ringe en "motor" i sådan en kamp. Jeg ville ikke engang se nogen af de to i superligaen, så ringe er de! Det er dér vi skal forstærkes, brug hele budget på noget ordentligt midbane kontrol, de har nu haft mange sæsoner til at bevise sig og vi har INTET kunne siden vi fik de to spillere, det er ikke udelukkende deres skyld vi taber idag, men man vinder INTET med så ringe kvalitet!
Skrevet af kallekut
Med den trup Arteta har til rådighed, har man overpræsteret. Og enig Arsenals midtbane spiller også med bundniveau, som max er til under midten af P.L.
Angrebet er sammenlignet med Newcastles væsentlig dårligere -
Arsenal har trukket alt for store veksler på Saka, der er så ung at det er utilgiveligt, at så meget skal være afhængig af så ung en spiller.
Og hvor var det da tydeligt i går, at Arsenal mentalt og især fysisk var slidt op -
Skrevet af Bobbymo05
Tænk, at nogle fans snakker om, at Arsenals trup skulle være slidt op. Arsenal har ikke spillet europæisk denne sæson, de røg ud af deres første kamp i FA Cuppen, og så røg de ud efter deres anden kamp i Carabao Cuppen, truppen kan vel ikke være slidt op med så få kampe på programmet?

Derudover burde det være en kæmpe fordel for Arsenal ift. top 4, men de har fuldstændig bottled det i de sidste par kampe. At andre herinde siger, at en femteplads før sæsonstart var godkendt, og at Arteta har fået mere ud af truppen, end man kan forvente, det ryster mig sgu.. Selvfølgelig er en 5. plads ikke godkendt! Det er virkelig elendigt, at de ikke kan tage top 4 med de forudsætninger, de har haft for sæsonen. Det er ikke, fordi konkurrencen om top 4 var kæmpestor? City, Liverpool og Chelsea har sat sig tungt på de tre øverste pladser, og så har den sidste plads i top 4 reelt set kun været mellem Arsenal og Spurs. United har jo ikke ligefrem været i spil med deres sæson in mente, så jeg forstår ikke, at visse Gunners siger, at en 5. plads havde været godkendt før sæsonstart, og at Arteta i virkeligheden har fået mere ud af truppen. Vi snakker om en 5. plads, come on!! Det er Arsenal FC, ikke Wolves/West Ham. Selvfølgelig er 5. pladsen ikke godt nok, og ISÆR ikke med de forudsætninger, Arsenal har haft for sæsonen.
Skrevet af VIF57
Man blir så træt…
Typisk og klassisk Arsenal igen, igen og igen.
Lige ved og næsten, dog bør de glæde sig over, at med den trup og indstilling, har de intet at gøre i CL.
Skrevet af TheGunner
Tja, når man ikke VIL i CL, så skal man da selvfølgelig heller ikke
Skrevet af danishmagpie
Newcastle napper den fjerde CL i næste sæson.

:)
Skrevet af andreasgh
[/quote]Under den forudsætning er der rigtig mange, i høj grad vindende trænere, som går urutinerede på pension. Det er en ommer.[/quote]

Ååh en polemiker, der behændigt citerer, hvad han lyster". Det er jeg blevet for gammel, for tyk og for ligeglad til at reagere på. Du får ikke nogen diskussion på den her, selvom den er tyk af "kom-og-skændes-med-din-teenager-far".
#COYS #Brøndby IF #SSC Napoli
Skrevet af Geddar , moderator
@Bobbymo

Du skal lige finde ud af om du vil snakke de konkrete forudsætninger eller Arsenals størrelse. Hvis sidstnævnte bliver det en lidt ligegyldig diskussion, da jeg tror alle er enige om at man i det større billede but de stå i en bedre situation. Men alle større klubber kan komme i svære perioder.

Snakker vi de konkrete forudsætninger er det en anden snak. I sommers var man stadig i gang med genopbygningen og endte ud med ligaens yngste trup. Men man har stadig manglet en angriber hele sæsonen. Det er ikke meningen holdet skal peake nu, og bookmakerne havde heller ikke Arsenal i top 4.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af faerk71
-
annonce
0